Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(tiesiog Sun @ 2011 05 22, 20:10)

Sveikos...siandiena tik isgirdau apie sia avarija angel_sadangel.gif cry.gif baisu....

Rytoj i pravaziavima,kaip laukiu,nezinau ar tai pries gera biggrin.gif sia savaite visas dienas turesiu pravaziavimus ax.gif o ta,i tik i savaite viena teturejau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(almituke_ @ 2011 05 23, 15:47)
Sveikos...siandiena tik isgirdau apie sia avarija angel_sadangel.gif  cry.gif baisu....

Rytoj i pravaziavima,kaip laukiu,nezinau ar tai pries gera biggrin.gif sia savaite visas dienas turesiu pravaziavimus ax.gif o ta,i tik i savaite viena teturejau doh.gif

Kokius pravažiavimus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(negriuke @ 2011 05 23, 16:49)
Kokius pravažiavimus? g.gif

atsiprasau,ne i ta- tema pataikiau doh.gif mirksiukas.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(almituke_ @ 2011 05 23, 23:33)
atsiprasau,ne i ta- tema pataikiau doh.gif  mirksiukas.gif  rolleyes.gif

Neuzilgo busi ir sitoj, laikas pratintis! biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu va, grįžau iš policijos rolleyes.gif Skyrė mažiausią baudą - 100LT.
Sakė negalioja mano atveju ta sąlyga, kad per 10dienų sumokėjus - 50% baudos skiriama. unsure.gif
Labai rūstus dėdė sėdėjo... blush2.gif Jaučiu būtų daugiau skyręs... O kai pasakė, kad teisių atėmimas už tokį galioja išvis šiurpas nukrėtė blink.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 05 24, 10:04)
Nu va, grįžau iš policijos rolleyes.gif  Skyrė mažiausią baudą - 100LT.
Sakė negalioja mano atveju ta sąlyga, kad per 10dienų sumokėjus - 50% baudos skiriama.  unsure.gif
Labai rūstus dėdė sėdėjo...  blush2.gif  Jaučiu būtų daugiau skyręs... O kai pasakė, kad teisių atėmimas už tokį galioja išvis šiurpas nukrėtė blink.gif

Kodėl negalioja? Jau esi buvus bausta, ar kaip?
Atsakyti
Gal kas automobilio ieskote? http://auto.plius.lt...golf/id-1601060 biggrin.gif paskaitykit aprasyma
Atsakyti
QUOTE(wikne @ 2011 05 24, 13:09)
Gal kas automobilio ieskote? http://auto.plius.lt...golf/id-1601060  biggrin.gif paskaitykit aprasyma

doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(negriuke @ 2011 05 24, 12:42)
Kodėl negalioja? Jau esi buvus bausta, ar kaip?

Ne, pirma bauda čia smile.gif
Kaip sakė tas pareigūnas, kad ši nuobauda dviguba: arba piniginė arba teisių atėmimas, todėl ta išimtis čia negalioja.
Nebeklausiau aš ten jo daugiau nieko, sakau labai piktas pasirodė, norėjosi greičiau važiuoti namo iš ten ax.gif
Atsakyti
Bijau važiuoti su savo draugu. Jis sako, kad aš klaikiai važiuoju ir kas man teises galėjo duoti biggrin.gif . Jis net mane važiuojant išgąsdina berėkdamas. Vieną pavakarį sėdau į mašiniuką ir išmoviau į miestą viena pati. Mašinų daug nebuvo ir jaučiausi daug ramiau nei važiuodama su draugu. smile.gif . Rytoj planuoju važiuoti į darbą. Išvažiuosiu truputį anksčiau, kol mašinų nebus pilnos gatvės.
Atsakyti
QUOTE(pupa-spurga @ 2011 05 24, 15:50)
Bijau važiuoti su savo draugu. Jis sako, kad aš klaikiai važiuoju ir kas man teises galėjo duoti  biggrin.gif . Jis net mane važiuojant išgąsdina berėkdamas. Vieną pavakarį sėdau į mašiniuką ir išmoviau į miestą viena pati. Mašinų daug nebuvo ir jaučiausi daug ramiau nei važiuodama su draugu.  smile.gif . Rytoj planuoju važiuoti į darbą. Išvažiuosiu truputį anksčiau, kol mašinų nebus pilnos gatvės.

Tai žinoma, kad geriau vienai pratintis vairuoti smile.gif 4u.gif
O jūsų draugo elgesio tai nesuprantu...Juk galėtų palaikyti jus ir ramiai pastabas išsakyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos, aš irgi jungiuosi prie pradedančiųjų vairuotojų smile.gif Reikia ir man kažkaip prisiversti reguliariai į Vilniaus gatves išlįsti, tik kiek nedrąsu su savo įgūdžiais. Popierinį vairavimo stažą turiu gana solidų, tik gaila, kad praktiškai tik dabar pradedu normaliai vairuoti. Mašiniukas jau laukia nesulaukia, kada aš jį kiekvieną dieną pradėsiu į darbą varinėti, tik vat man vis drąsos pritrūksta ir laiminga darban su viešuoju transportu išvažiuoju biggrin.gif Patarkit, kaip prisiversti ryte įsėsti ne į mikriuką, bet į savo mašiną blush2.gif
Atsakyti