Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

Pasirodo, kad tokių baimių turi ir kitos pradedančio vairuotojos g.gif
Kai tik reikia važiuoti į miestą vienai, širdis lenda į užkulnius lotuliukas.gif , bet jau po truputį priprantu. Ir vis artyn judu miesto centro link smile.gif
Iš pradžių gesau kiekviename sustojime, o dabar jau ne, bet vat su greičiu dar nesusitvarkau. Matomai reikia praktikos.

QUOTE(*F_M* @ 2011 06 21, 20:14)
laba

as su musu benzinine kai mokiausi aikstutej atsigesinejau  biggrin.gif dabar jau kai mieste tai nebegestu, ismokau ir i kalniuka ikilt be rankinio  smile.gif

man kita baime yra- kaip reikes vienai vaziuoti  doh.gif kai mb sedi salia, tai kazkodel jauciuosi saugi  biggrin.gif nors jis visiskai nesikisa, nieko nesako, tiesiog sedi keleivio vietoje  lotuliukas.gif zodziu reik bent syki vienai pabandyt nuvaziuot kur, gal pasitikejimas savimi sustipres  blush2.gif tiesa VP pasiemiau tik praeita penktadieni  biggrin.gif svieziai iskepta  lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2011 06 21, 22:05)
Žinok saugiau su didele, patikėk manim, aukščiau sėdi.

nu jauciuos beveik kaip autobusa vairuodama hihihi.gif

del greicio, nesuprantu pastoviai reik spidometra ziuret nes vis virsyju blush2.gif nejauciu, o ziuriu jau vietoj 70 ant 80 varau doh.gif kur 50, ant 60, cia kai jau lygus platus kelias, leki su vejeliu lotuliukas.gif bet sitaip su musu masina, su instruktoriaus masina jauciau ta greiti, tai visad vaziuodavau normaliai, o dabar net nepajuntu kaip spusteliu gaziuka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*F_M* @ 2011 06 21, 22:26)
nu jauciuos beveik kaip autobusa vairuodama hihihi.gif

del greicio, nesuprantu pastoviai reik spidometra ziuret nes vis virsyju  blush2.gif nejauciu, o ziuriu jau vietoj 70 ant 80 varau  doh.gif kur 50, ant 60, cia kai jau lygus platus kelias, leki su vejeliu  lotuliukas.gif bet sitaip su musu masina, su instruktoriaus masina jauciau ta greiti, tai visad vaziuodavau normaliai, o dabar net nepajuntu kaip spusteliu gaziuka  doh.gif

Viskas bus gerai smile.gif aš pirmąkart į darbą išvariau 2 val anksčiau, kad spėčiau. O iki darbo 6 min kelio tongue.gif bet galvojau nu jau ne, su šleikom nevarysiu, kai kieme mašina. O teises išsilaikius buvau prieš 8 metus ir daugiau nevairavus.
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2011 06 22, 00:47)
Viskas bus gerai smile.gif aš pirmąkart į darbą išvariau 2 val anksčiau, kad spėčiau. O iki darbo 6 min kelio tongue.gif bet galvojau nu jau ne, su šleikom nevarysiu, kai kieme mašina. O teises išsilaikius buvau prieš 8 metus ir daugiau nevairavus.

I pirmas išvažiavimas buvo būtent į darbą? bigsmile.gif Prieš tai kitur pasivažinėt nesinorėjo? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 06 22, 22:57)
I pirmas išvažiavimas buvo būtent į darbą? bigsmile.gif  Prieš tai kitur pasivažinėt nesinorėjo? biggrin.gif

Pusvalandį užmiestyje brolis pamokė, į įkalnę ir pan.

Šiandien prieš nosį keturios mašinos taip susikalė, kad vos spėjau sukdama į posūkį sustabdyt smile.gif
Atsakyti
zinokit vazineju svtgaliais uz vilniaus ir tokiu idiotu prisiziurejus. doh.gif doh.gif doh.gif .. lenkia ten kur galima ant 60 vaziuot, ir taip kad vos vos nesusiduria su priesais vaziuojancia masina, nes vos speja uzlysti pries mane..... aisku jie lenke ir nuskrieja i toli per 80... doh.gif truko gal pora metru ir butumem visi 3 susilygiave vienoj linijoj ir... doh.gif
nzn atrodo kad ir taip stengiesi atsargiai vaziuot, niekam nei trukdau(paprastai vaziuoju +5km nei leistina, bet kur jau ten - gi negali jie taip letai vaziuot!!!) bet atsiranda ereliai tokie - man vaziuojant tuo keliu du kartai ta pacia diena pasitaike tokie.. nu ir ka tu tokiem?! kad jie nebrangina savo gyvybes tai aisku, ir man dzin kad jie zus, bet as dar nenoriu mirt...
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2011 06 25, 15:22)
zinokit  vazineju svtgaliais uz vilniaus ir tokiu idiotu prisiziurejus. doh.gif  doh.gif  doh.gif .. nu ir ka tu tokiem?! kad jie nebrangina savo gyvybes tai aisku, ir man dzin kad jie zus, bet  as dar nenoriu mirt...

Gryna tiesa. Važiuoji atsargiai, niekam stengiesi netrukdyti, laikytis tvarkos, taisyklių, tai ne vis tiek išlenda idiotų, kurie ne tik savo, bet ir kitų gyvybę pakabina ant plauko ph34r.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas turit KET programele? ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2011 06 25, 15:22)
zinokit  vazineju svtgaliais uz vilniaus ir tokiu idiotu prisiziurejus. doh.gif  doh.gif  doh.gif .. lenkia  ten kur galima ant 60 vaziuot, ir taip kad vos vos nesusiduria su priesais vaziuojancia masina, nes vos speja uzlysti pries mane..... aisku jie lenke ir nuskrieja i toli per 80... doh.gif truko gal pora metru ir butumem visi 3 susilygiave vienoj linijoj ir...  doh.gif
nzn atrodo kad ir taip stengiesi atsargiai vaziuot, niekam nei trukdau(paprastai vaziuoju +5km nei leistina, bet kur jau ten - gi negali jie taip letai vaziuot!!!) bet atsiranda ereliai tokie - man vaziuojant tuo keliu du kartai ta pacia diena pasitaike tokie.. nu ir ka tu tokiem?! kad jie nebrangina savo gyvybes tai aisku, ir man dzin kad jie zus, bet  as dar nenoriu mirt...

Tai zinok cia norma,masinis reiskinys,ypac Nemencines plente smile.gif As paprastai tokiais atvejais atleidziu gaza ar netgi pristabdau,kad erelis spetu aplenkti ir i eisma isipaisyti,priespriesiais vaziuojantys daznai daro ta pati (as irgi,jei bunu toj padety)-juk niekas nenori mirti ax.gif (nebent tik anas erelis... doh.gif )
Atsakyti

sveikos

taigi vaziavau cia kuria diena viena biggrin.gif nu faina biggrin.gif iki masinos kol ejau kojos rankos atrode dreba, kol variklio neuzkuriau, nuvaziavau iki vietos, isjungiu varikli, vel rankos kojos eme drebet doh.gif skambinu mb paklaust kaip vaikai, o jis- ar jau vietoj??? lotuliukas.gif o gryzau namo taip sakant su vejeliu bigsmile.gif ramesne...

sian lekem su seimyna Panevezyn, nu sakes, dar per Radviliski vaziuoji- veiksmas yra, tai letini, tai greitini, gryzom per Pakruoji doh.gif daugiau nevaziuosiu per ten, kol mano maximumas 70 schmoll.gif o tai tiesiojoj toks jausmas kad stoviu doh.gif taip ir noris spustelt nu taip normaliai biggrin.gif

o kai mane nori lenkt, tai stengiuosi priartejus masinai, siek tiek i kelkrasti pasitraukt, jei dar priespriesiais atvaziuoja kas nors, nes irgi kokiu tik ereliu nebuta doh.gif nors man kazkaip baisiau, kai mane fura lenkia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*F_M* @ 2011 06 25, 21:42)
o kai mane nori lenkt, tai stengiuosi priartejus masinai, siek tiek i kelkrasti pasitraukt, jei dar priespriesiais atvaziuoja kas nors, nes irgi kokiu tik ereliu nebuta  doh.gif nors man kazkaip baisiau, kai mane fura lenkia  blush2.gif

sveikutes 4u.gif jungiuosi ir prie jusu 4u.gif teises dar tik pora sav turiu, bet pati vaziuoju tik kelios dienos. baisiausias dalykas man kiemai ir uzgrustos prekybos centru aiksteles, kur visi skubs lekia, kisa naglai.

FM teisingai, kad prisibijai furu drinks_cheers.gif , reik atsargiai su jais, nes yra tokiu kampu, kur priartejus prie furos, vairuotojas taves nepamatys, o jei jiems uzkisi, tai taip nunes, nes pagrinde krauti vaziuoja ir sustabdyt ju neimanoma, nors man tai tralai baisesni ax.gif atrodo kad ne tik tralas atlekia, bet dar ir 9 masinos jame lotuliukas.gif
Atsakyti
O aš iki kaimo, Klaipėdos nulėkus buvau, net ir Klaipėdoj nepaisklydau pasirodo. Apvežiojo, aprodė, gal jau kiek aiškiau.
Atsakyti