Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

Nu aišku, bet čia dėl techn. paso kalba ėjo.
Aš aną sav kiniečių restorane tel gerą palikau. Paskambinau, rado padavėjos, staigiau lėkiau, nebuvo nė pardės, kioskas spaudos, du šokoladus nunešiau, tai, kad patenkintos.
Atsakyti
QUOTE(wikne @ 2011 06 03, 00:18)
o del paso galiu patikslinti, siuo metu neskubus padarymas kainuoja 150lt, pries pora dienu tik atsiemiau saviski  smile.gif

Aciu, man aktuali informacija 4u.gif
Atsakyti
wikne, o per kiek laiko tau padare pasa?
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2011 06 03, 00:23)
Nu aišku, bet čia dėl techn. paso kalba ėjo.
Aš aną sav kiniečių restorane tel gerą palikau. Paskambinau, rado padavėjos, staigiau lėkiau, nebuvo nė pardės, kioskas spaudos, du šokoladus nunešiau, tai, kad patenkintos.

as ana sav irgi kinieciu restorane palikau nuolatini smile.gif irgi su saldainiais grizau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Atogrąža @ 2011 06 02, 13:10)
Nu, va, atėjo vyrukas su mano dokais  smile.gif  Užbėgdama už akių pasakysiu, kad kainas, vis tik, susižinojau. VP - 49lt, TP registracijos liudijimas 39lt.
Bet vyrukas, sakėsi, pasitenkintų buteliu, tai daviau 20lt  ax.gif  Abu viens kitam po kelis kartus padėkojom ir atsisveikinom  smile.gif Visai gera liko ant dūšios  smile.gif

thumbup.gif

o vyrukas koks pageriantis gal? unsure.gif ar siaip butelio uzsinorejo?

as snd einu i TA, laikom kumscius!
Atsakyti
praejau smile.gif
dave tik zalia lapa, be talono kazkodel tai.. tai db ji su savim veziotis kaip suprantu?
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2011 06 10, 19:19)
praejau smile.gif
dave tik zalia lapa, be talono kazkodel tai.. tai db ji su savim veziotis kaip suprantu?

Taip 4u.gif
Atsakyti
Sveikos ralistės smile.gif Noriu paklausti tų kurios važinėjasi benzinu, mechanine. Kaip jums persėdus nuo dyzelio prie benzino? Kaip važiuojasi kamščiuose? Nesunku? Nemoku benzinu važiuot, baisu, kad užgazuosiu, nespėsiu sustabdyt. unsure.gif reikia praktikos, bet kol kas sausai kalbu, praktika nusimato liepą kai gausiu savo mašiniuką. Ir nusimato būtent benzinas mechaninė, renault scenic senesniu modelių arba ford focus. Gal kuri važinėjat tokiom? Kokie atsiliepimai? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 06 13, 22:56)
Sveikos ralistės smile.gif  Noriu paklausti tų kurios važinėjasi benzinu, mechanine. Kaip jums persėdus nuo dyzelio prie benzino? Kaip važiuojasi kamščiuose? Nesunku? Nemoku benzinu važiuot, baisu, kad užgazuosiu, nespėsiu sustabdyt. unsure.gif reikia praktikos, bet kol kas sausai kalbu, praktika nusimato liepą kai gausiu savo mašiniuką. Ir nusimato būtent benzinas mechaninė, renault scenic senesniu modelių arba ford focus. Gal kuri važinėjat tokiom? Kokie atsiliepimai? ax.gif  blush2.gif

Man pas mane benzinas, mechanine, bet net nzn ka ir patarti unsure.gif Pas mane bet kuriuo atveju rauna i prieki, tik spek valdyti, nes variklis galingas rolleyes.gif Iprasti paprasciausiai reikia, nera taip sunku, kaip atrodo is pirmo karto 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiesiog Sun: 13 birželio 2011 - 22:10
QUOTE(tiesiog Sun @ 2011 06 13, 23:10)
Man pas mane benzinas, mechanine, bet net nzn ka ir patarti unsure.gif Pas mane bet kuriuo atveju rauna i prieki, tik spek valdyti, nes variklis galingas rolleyes.gif Iprasti paprasciausiai reikia, nera taip sunku, kaip atrodo is pirmo karto 4u.gif

Sutinku, kad reikia įprasti, tik kad nenoriu būti tokia, kurios auto kieme stovi, o ji geriau važiuoja viešuoju, nes kamščiai. Noriu važiuoti visur. smile.gif O koks tas galingas variklis? ax.gif Jaučiu, kad dar kokius pora kg numesiu kai teks važinėt. doh.gif
Atsakyti
Sveikos ralistės smile.gif  Noriu paklausti tų kurios važinėjasi benzinu, mechanine. Kaip jums persėdus nuo dyzelio prie benzino? Kaip važiuojasi kamščiuose? Nesunku? Nemoku benzinu važiuot, baisu, kad užgazuosiu, nespėsiu sustabdyt. unsure.gif reikia praktikos, bet kol kas sausai kalbu, praktika nusimato liepą kai gausiu savo mašiniuką. Ir nusimato būtent benzinas mechaninė, renault scenic senesniu modelių arba ford focus. Gal kuri važinėjat tokiom? Kokie atsiliepimai? ax.gif  blush2.gif

as vazinejau vaikino masina( dyzelinas ), paskui persedau prie savo(benzinas). visiskai nesijaute. gal todel kad dyzelis buvo ziema/rudeni, o benzas vasara. zinok priprasi ir bus viskas liuks. tik gazo daugiau duok ir neuzgesi thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Kliamka @ 2011 06 13, 23:47)
Sutinku, kad reikia įprasti, tik kad nenoriu būti tokia, kurios auto kieme stovi, o ji geriau važiuoja viešuoju, nes kamščiai. Noriu važiuoti visur. smile.gif  O koks tas galingas variklis? ax.gif  Jaučiu, kad dar kokius pora kg numesiu kai teks važinėt. doh.gif

na mano taip ir stovejo. po pusmecio isdrisau vaziuot rytais. db kiekviena ryta vazineju smile.gif (nuo isigijimo praejo 10men)
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 06 13, 23:47)
Sutinku, kad reikia įprasti, tik kad nenoriu būti tokia, kurios auto kieme stovi, o ji geriau važiuoja viešuoju, nes kamščiai. Noriu važiuoti visur. smile.gif  O koks tas galingas variklis? ax.gif  Jaučiu, kad dar kokius pora kg numesiu kai teks važinėt. doh.gif

Nuo 1,8 persedau i 2,8 rolleyes.gif
Atsakyti

Aš anksčiau , prieš savo mašiną, važinėdavau visokiom, kokiom pakliūdavo biggrin.gif poto prieš įsigyjant savo važinėjau su dyzeliuku. Ir peršokau ant benzo, tai būdavo taip, kad kur pasitaikydavo proga užgesdavau,o iš kiemo išsukdavau bent 5 kartus užgesus būtinai lotuliukas.gif nu buvo sunkiai žiauriai, kol pripratau. Sankaba kietoka pas mane, jautresnis gazas, nei prie dyzelio, buvo juokinga ir pikta. Ale vistiek, gi važinėji, tai jau jauti kiek to gazo duoti, kiek sankabą atleisti, savaime viskas gaunas. Dabar tikrai neužgestu su ja, žinau savo mašiną ir kiek jai ko reik duot mirksiukas.gif tikrai priprasit wink.gif aš pamenu kai su dyzeliu lėkdavau taip ramiai atleidi sankabą ir judi, o su benzu aš gazuodavau, kol atleisdavau sankabą, man taip patarė, kad neužgesčiau. Tai tiesiog gazo daugiau ir pavykdavo išsisukti ir kamščiuose ir įkalnėse. Tikrai nebijokit, nėr ko. Pasibandykit aikštelėj, keliukuose, kaip ta mašina važiuoja 4u.gif 4u.gif sveikinu su mašiniuku, beje bigsmile.gif
Atsakyti