Nu aišku, bet čia dėl techn. paso kalba ėjo.
Aš aną sav kiniečių restorane tel gerą palikau. Paskambinau, rado padavėjos, staigiau lėkiau, nebuvo nė pardės, kioskas spaudos, du šokoladus nunešiau, tai, kad patenkintos.
QUOTE(wikne @ 2011 06 03, 00:18)
o del paso galiu patikslinti, siuo metu neskubus padarymas kainuoja 150lt, pries pora dienu tik atsiemiau saviski 

Aciu, man aktuali informacija

QUOTE(Aga @ 2011 06 03, 00:23)
Nu aišku, bet čia dėl techn. paso kalba ėjo.
Aš aną sav kiniečių restorane tel gerą palikau. Paskambinau, rado padavėjos, staigiau lėkiau, nebuvo nė pardės, kioskas spaudos, du šokoladus nunešiau, tai, kad patenkintos.
as ana sav irgi kinieciu restorane palikau nuolatini

Papildyta:
QUOTE(Atogrąža @ 2011 06 02, 13:10)
Nu, va, atėjo vyrukas su mano dokais
Užbėgdama už akių pasakysiu, kad kainas, vis tik, susižinojau. VP - 49lt, TP registracijos liudijimas 39lt.
Bet vyrukas, sakėsi, pasitenkintų buteliu, tai daviau 20lt
Abu viens kitam po kelis kartus padėkojom ir atsisveikinom
Visai gera liko ant dūšios 

Bet vyrukas, sakėsi, pasitenkintų buteliu, tai daviau 20lt

o vyrukas koks pageriantis gal?

as snd einu i TA, laikom kumscius!
QUOTE(taša @ 2011 06 10, 19:19)
praejau 
dave tik zalia lapa, be talono kazkodel tai.. tai db ji su savim veziotis kaip suprantu?

dave tik zalia lapa, be talono kazkodel tai.. tai db ji su savim veziotis kaip suprantu?
Taip

Sveikos ralistės
Noriu paklausti tų kurios važinėjasi benzinu, mechanine. Kaip jums persėdus nuo dyzelio prie benzino? Kaip važiuojasi kamščiuose? Nesunku? Nemoku benzinu važiuot, baisu, kad užgazuosiu, nespėsiu sustabdyt.
reikia praktikos, bet kol kas sausai kalbu, praktika nusimato liepą kai gausiu savo mašiniuką. Ir nusimato būtent benzinas mechaninė, renault scenic senesniu modelių arba ford focus. Gal kuri važinėjat tokiom? Kokie atsiliepimai?

QUOTE(Kliamka @ 2011 06 13, 22:56)
Sveikos ralistės
Noriu paklausti tų kurios važinėjasi benzinu, mechanine. Kaip jums persėdus nuo dyzelio prie benzino? Kaip važiuojasi kamščiuose? Nesunku? Nemoku benzinu važiuot, baisu, kad užgazuosiu, nespėsiu sustabdyt.
reikia praktikos, bet kol kas sausai kalbu, praktika nusimato liepą kai gausiu savo mašiniuką. Ir nusimato būtent benzinas mechaninė, renault scenic senesniu modelių arba ford focus. Gal kuri važinėjat tokiom? Kokie atsiliepimai?

Man pas mane benzinas, mechanine, bet net nzn ka ir patarti

QUOTE(tiesiog Sun @ 2011 06 13, 23:10)
Man pas mane benzinas, mechanine, bet net nzn ka ir patarti
Pas mane bet kuriuo atveju rauna i prieki, tik spek valdyti, nes variklis galingas
Iprasti paprasciausiai reikia, nera taip sunku, kaip atrodo is pirmo karto 

Sutinku, kad reikia įprasti, tik kad nenoriu būti tokia, kurios auto kieme stovi, o ji geriau važiuoja viešuoju, nes kamščiai. Noriu važiuoti visur.

Sveikos ralistės

as vazinejau vaikino masina( dyzelinas ), paskui persedau prie savo(benzinas). visiskai nesijaute. gal todel kad dyzelis buvo ziema/rudeni, o benzas vasara. zinok priprasi ir bus viskas liuks. tik gazo daugiau duok ir neuzgesi

Papildyta:
QUOTE(Kliamka @ 2011 06 13, 23:47)
Sutinku, kad reikia įprasti, tik kad nenoriu būti tokia, kurios auto kieme stovi, o ji geriau važiuoja viešuoju, nes kamščiai. Noriu važiuoti visur.
O koks tas galingas variklis?
Jaučiu, kad dar kokius pora kg numesiu kai teks važinėt. 

na mano taip ir stovejo. po pusmecio isdrisau vaziuot rytais. db kiekviena ryta vazineju

QUOTE(Kliamka @ 2011 06 13, 23:47)
O koks tas galingas variklis?
Jaučiu, kad dar kokius pora kg numesiu kai teks važinėt. 

Nuo 1,8 persedau i 2,8

Sveikos ralistės

Aš anksčiau , prieš savo mašiną, važinėdavau visokiom, kokiom pakliūdavo