Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(largoconfuoco @ 2011 06 30, 12:19)
150x150, vis tiek dar iki naujųjų reikia didesnių  ax.gif

as kas per istatymai cia?
jau saviski nusiemiau , bet vistiek idomu, negirdejau apie parametrus nieko
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2011 06 30, 15:03)
as kas per istatymai cia?
jau saviski nusiemiau , bet vistiek idomu, negirdejau apie parametrus nieko

yra knygelėje nurodyta, kokio dydžio ženkliukai turi būti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scelerum.: 30 birželio 2011 - 15:09
QUOTE(Scelerum. @ 2011 06 30, 16:09)
yra knygelėje nurodyta, kokio dydžio ženkliukai turi būti

gal mano knygele pasenus? ta prasme suratau kad iki nauju metu vieno dydzio, po kito? ar ne taip supratau?
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2011 06 30, 15:20)
gal mano knygele pasenus? ta prasme suratau kad iki nauju metu vieno  dydzio, po kito? ar ne taip supratau?

pas mane 2010 metų, tai yra nurodyta nuo 150mm iki 200mm ir dar pridurta, kad nuo 2012metų keisis kraštinių ilgiai
Atsakyti
QUOTE(Scelerum. @ 2011 06 30, 16:30)
pas mane 2010 metų, tai yra nurodyta nuo 150mm iki 200mm ir dar pridurta, kad nuo 2012metų keisis kraštinių ilgiai

aaa, aisku smile.gif pas mane 3 m senumo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2011 06 29, 20:24)
Jei yra nuovargis,kazkas skauda ar uztirpsta-reiskia,reikia susireguliuot sedimaja vieta tinkamai,ypac atlosa,kad sedetum tiesiai,kaip prie stalo-tada neskauda nugaros.

Tai va, aš atrodo viską susireguliuoju kaip reikia, tikrai patogu sėdėti, bet ilgiau pavažiavus, visas vietas pjauna kaip nepatogu doh.gif Arba aš dar neatradau sau tinkamo sėdėjimo, arba mano mašina tokia... g.gif

QUOTE(tiesiog Sun @ 2011 06 29, 21:23)
Tik ilgiau vaziuojant pradeda desine koja tirpti, turiu vis i sona nuimti pajudinti pirstus rolleyes.gif bet cia matyt su kraujotaka kas nors negerai g.gif

Man irgi kažkas būna su dešine koja... Bet aš atkreipiau dėmesį kad kreivai ją laikau ir nutirpsta...

QUOTE(*F_M* @ 2011 06 29, 23:03)
doh.gif va cia gerai butu autopilotas  biggrin.gif

Aha, man irgi norėtųsi autopiloto. Ir dar kondicionieriaus norėčiau. ir norai būtų išpildyti biggrin.gif

QUOTE(ellaja @ 2011 06 30, 11:48)
labas, man irgi kol kas sunku ilgesnes distancijas iveikt, paskausta ir koja, ir nugara ypac biggrin.gif matyt, visa isitempusi sedziu, nes nemegstu gulet sedynej, tai pasidarau ja stacia, tai matyt ir paskausta viska ax.gif

Aš tai kartais pasidarau kad tiesiai sėdėčiau, nepatogu. Pasidariau šįkart kad patogiai įkrisčiau - irgi netinka smile.gif Gerai, kad tų ilgų kelionių ne taip dažnai pasitaiko.
Atsakyti
QUOTE(largoconfuoco @ 2011 06 30, 11:35)
pagaliau išsiaiškinau, kaip su tais magnetais. gyvai galima tik Šiauliuose nusipirkt. Į Vilnių neveža. užsisakiau internetu. atsiųs paštu.  mirksiukas.gif

Senukuose yra pirkti tokiu su "prisoskem",prie galinio lango is vidaus tvirtinasi,o magnetiniu irgi kazkada Senukuose buvau macius,dabar lyg ir nera,neziurejau atidziai... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 06 30, 19:35)
Tai va, aš atrodo viską susireguliuoju kaip reikia, tikrai patogu sėdėti, bet ilgiau pavažiavus, visas vietas pjauna kaip nepatogu  doh.gif  Arba aš dar neatradau sau tinkamo sėdėjimo, arba mano mašina tokia...  g.gif
Aš tai kartais pasidarau kad tiesiai sėdėčiau, nepatogu. Pasidariau šįkart kad patogiai įkrisčiau - irgi netinka  smile.gif  Gerai, kad tų ilgų kelionių ne taip dažnai pasitaiko.

Greiciausiai neatradai.Siaip susireguliavus pagal visas taisykles ir taisyklingai laikant vaira turetu buti patogu.Sedynes atlosas turi buti sureguliuotas taip kad atsiremus peciais i ji (ar tiksliau,isiremus... ax.gif ) istiestu ranku riesai guletu ant vairo virsaus-tada atstumas tarp taves ir vairo tinkamas,taisyklinga ranku padetis ant vairo-9 ir 3 val. (tokioj padety jos is tikruju nepavargsta).
Del koju nuovargio-sedynes sedimoji dalis neturi eiti per visa slauni ir siekti blauzda,jei taip yra,reiskia,ji per ilga (kiek teko pastebeti,dabar visas masinas gamina ilgakojams,tik furose sedynes patogios ir pritaikytos ivairaus ugio zmonems doh.gif ),tokiu atveju yra spaudziamos kraujagysles ties kojos sulenkimu ir auksciau,ko pasekoje nuvargsta ir nutirpsta koja,vazinejant taip nuolat galima pasekme-venu varikoze (as jau sita malonuma turiu,metus dirbau su masina klaikia sedyne doh.gif )
Atsakyti
Norint pasikeist laikinas teises į nuolatines, kada į Regitrą reikia kreiptis? Likus kelioms dienoms iki galiojimo pabaigos, tą pačią dieną, kai baigias, ar kai negalioja? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2011 07 01, 09:16)
Norint pasikeist laikinas teises į nuolatines, kada į Regitrą reikia kreiptis? Likus kelioms dienoms iki galiojimo pabaigos, tą pačią dieną, kai baigias, ar kai negalioja? biggrin.gif

nagi merginos, tam ir yra internetas biggrin.gif nepatingėkit paieškoti
http://www.regitra.l..._keitimas_nauju
Atsakyti
QUOTE(Scelerum. @ 2011 07 01, 11:38)
nagi merginos, tam ir yra internetas  biggrin.gif nepatingėkit paieškoti
http://www.regitra.l..._keitimas_nauju

Kam ieškot, jeigu vat jūs atrandat ir parodot nuorodą lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos, zadu laikyti teorija ir jei islaikysiu vazinet apie 3men su seimos nariu (m raide) kaip manot ar as nepamirsiu visko ka moke mokykloje ir ar verta taip delsti?
Atsakyti