Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(*F_M* @ 2011 07 01, 22:02)
bei pirmosios pagalbos kurso isklausymo pazymejima  smile.gif

jo? aš jo nevežiojau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Scelerum. @ 2011 07 01, 23:09)
jo? aš jo nevežiojau  biggrin.gif

nu man atrodo kad irgi reik, nes as tai viska viska susidejus veziodavausi lotuliukas.gif maza kas, geriau turesiu per daug nei per mazai blush2.gif
Atsakyti
Reikia visu dokumentu, kuriuos daretes teisem 4u.gif
Atsakyti
Laba smile.gif jau įlindau ir aš į jūsų kailį. Teko šiandien kaip reikiant pavažinėt. Bet koks smagumas pravažiuot sava mašina mokyklinėm gatvėm thumbup.gif jėgelė, negaliu patikėt bigsmile.gif Bet visko buvo, ir su rankiniu išvažiavau, ir gesau, ir be šviesų ax.gif Važiuoju benzinu, nei žinau kokios apsukos turi būti, nei kaip tas variklis turi kaukti, o geriausia, kad spidometras 0 rodo. doh.gif Važiuoju o greitis koks? Bet teko laimė laimingai pasiekti Kauna. Dbr kai važiuoju tai tik variklio klausau ir į apsukas akį užmetu, žodž važinėju pagal apsukas ir pavaras, orientuojuosi pagal kitų greitį, pvz., jei pasiveju mikriuką, greičiausiai mano greitis per didelis. biggrin.gif Aišku reikės kažkada kažkur susitvarkyt. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 07 04, 00:29)
Laba smile.gif jau įlindau ir aš į jūsų kailį. Teko šiandien kaip reikiant pavažinėt. Bet koks smagumas pravažiuot sava mašina mokyklinėm gatvėm thumbup.gif jėgelė, negaliu patikėt  bigsmile.gif  Bet visko buvo, ir su rankiniu išvažiavau, ir gesau, ir be šviesų ax.gif  Važiuoju benzinu, nei žinau kokios apsukos turi būti, nei kaip tas variklis turi kaukti, o geriausia, kad spidometras 0 rodo. doh.gif Važiuoju o greitis koks? Bet teko laimė laimingai pasiekti Kauna. Dbr kai važiuoju tai tik variklio klausau ir į apsukas akį užmetu, žodž važinėju pagal apsukas ir pavaras, orientuojuosi pagal kitų greitį, pvz., jei pasiveju mikriuką, greičiausiai mano greitis per didelis. biggrin.gif Aišku reikės kažkada kažkur susitvarkyt. g.gif

lotuliukas.gif kas tiesa, tas ne melas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 07 04, 00:29)
pvz., jei pasiveju mikriuką, greičiausiai mano greitis per didelis. biggrin.gif

man vyras sako: jei važiuoji kartu su visais, vadinasi kokiais 20 km viršyji bigsmile.gif nereikia ir mikriuko..
važiavau šeštadienį į Molėtų observatoriją, tai prisižiūrėjau mašinų su klevo lapais lekiančių greičiau už visus, ir dar dvigubus lenkimus darančių blink.gif
dabar kai važiuojam kur su šeima, tai vis vyras liepia man vairuot. kad ir nežinomas kelias, kad ir sudėtinga, bet vistiek aš vairuoju. gera praktika thumbup.gif praktiškai papildomos pamokos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo largoconfuoco: 04 liepos 2011 - 01:15
QUOTE(largoconfuoco @ 2011 07 04, 02:14)
man vyras sako: jei važiuoji kartu su visais, vadinasi kokiais 20 km viršyji  bigsmile.gif nereikia ir mikriuko..
važiavau šeštadienį į Molėtų observatoriją, tai prisižiūrėjau mašinų su klevo lapais lekiančių greičiau už visus, ir dar dvigubus lenkimus darančių  blink.gif
dabar kai važiuojam kur su šeima, tai vis vyras liepia man vairuot. kad ir nežinomas kelias, kad ir sudėtinga, bet vistiek aš vairuoju. gera praktika  thumbup.gif praktiškai papildomos pamokos  biggrin.gif

as tai vis viena akim spidometra ziuriu nes vis virsyju doh.gif bet greitai pasitaisau biggrin.gif ir visur kur tik vaziuojam as vairuoju- labai noriu biggrin.gif net mb uzmetes buvo- sako isivaizduoji tu sia savaite daugiau vairavai uz mane bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 07 03, 23:29)
Laba smile.gif jau įlindau ir aš į jūsų kailį. Teko šiandien kaip reikiant pavažinėt.

QUOTE(*F_M* @ 2011 07 04, 08:02)
as tai vis viena akim spidometra ziuriu nes vis virsyju  doh.gif bet greitai pasitaisau  biggrin.gif ir visur kur tik vaziuojam as vairuoju- labai noriu  biggrin.gif net mb uzmetes buvo- sako isivaizduoji tu sia savaite daugiau vairavai uz mane  bigsmile.gif

Kaip jums smagu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(largoconfuoco @ 2011 07 04, 01:14)
man vyras sako: jei važiuoji kartu su visais, vadinasi kokiais 20 km viršyji  bigsmile.gif nereikia ir mikriuko..
važiavau šeštadienį į Molėtų observatoriją, tai prisižiūrėjau mašinų su klevo lapais lekiančių greičiau už visus, ir dar dvigubus lenkimus darančių  blink.gif
dabar kai važiuojam kur su šeima, tai vis vyras liepia man vairuot. kad ir nežinomas kelias, kad ir sudėtinga, bet vistiek aš vairuoju. gera praktika  thumbup.gif praktiškai papildomos pamokos  biggrin.gif

pastebejau ir as, kada klevo lapai labai laksto doh.gif
kai pasiemiau teises tai ir vyras niekur nevaziavo, visur kur reikia as ir dar papildomais, sunkesniais apvaziavimais, arba ivaziuojam i kokia stacia ikalne, sustabdo ir mokina, nepajudeti atgal, pas mus kojinis rankinis, tai reikia, pedalo stabdziu dirbti, o tada kartais uzgestu ax.gif , bet jau nera baimes mieste vaziuoti, kadangi isleke i komandiruote, tai su dukra vaziuojam.
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 07 04, 09:22)
Kaip jums smagu.  smile.gif

greitai ir taves lauksim cia thumbup.gif viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 07 03, 22:29)
Laba smile.gif jau įlindau ir aš į jūsų kailį. Teko šiandien kaip reikiant pavažinėt. Bet koks smagumas pravažiuot sava mašina mokyklinėm gatvėm thumbup.gif jėgelė, negaliu patikėt  bigsmile.gif  Bet visko buvo, ir su rankiniu išvažiavau, ir gesau, ir be šviesų ax.gif  Važiuoju benzinu, nei žinau kokios apsukos turi būti, nei kaip tas variklis turi kaukti, o geriausia, kad spidometras 0 rodo. doh.gif Važiuoju o greitis koks? Bet teko laimė laimingai pasiekti Kauna. Dbr kai važiuoju tai tik variklio klausau ir į apsukas akį užmetu, žodž važinėju pagal apsukas ir pavaras, orientuojuosi pagal kitų greitį, pvz., jei pasiveju mikriuką, greičiausiai mano greitis per didelis. biggrin.gif Aišku reikės kažkada kažkur susitvarkyt. g.gif

tai sugedo spidometras? biggrin.gif
man irgi buvo taip, važiuojam po kažkokius kaimelius, pamatėm policijos mašiną. O išsigandau, dar ir spidometras sugedo, 0 rodo, koks tikslus greitis nežinom, bet pravažiavom ir neprikibo, bet streso tai apturėjau daug. Tai vėliau patrankė tėtis ir vėl pradėjo rodyti, pasirodo tip top pačiu geriausiu greičiu važiavau biggrin.gif
Bet tai nervina, kad kartais po ilgo važiavimo sugenda spidometras, reikia trankyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Scelerum. @ 2011 07 04, 10:58)
tai sugedo spidometras?  biggrin.gif

Nžn kas jam yra, kartais rodo, kartais ne, pravalė kontaktus bet vistiek nesijungia, ir kilometražas nesisuka biggrin.gif
Aišku skiriasi klevai, vienas gal pirma savaite važiuoja o kitas jau pusantrų metų. Taip ir išeina, kad vienas iš sankryžos neišvažiuoja, o kitas fūras lenkia.
Apsidraudžiau šiandien ant savęs - bet ir brangumas nesvietiškas doh.gif
Atsakyti