Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

aisku laimes dalykas, bet nezinai kas gali nutikti mirksiukas.gif tad geriau gesintuva tureti... mb svogeriui vaziuojant masina uzsidege, taip kad... biggrin.gif as esu uz 100procentini sauguma, tad geriau kazka per daug turet nei neturet kai to prireiks, o jeigu?? biggrin.gif
Atsakyti
Man tokis klausimas, kurios nesenai teises įsigijo ir kitom senom vairuotojom... Kelias, ženklas ribojantis greitį iki 70... ir už 50 m ženklas rodantis miesto pradžią, pvz. KLAIPEDA. Tai už ženklo greitis jau 50km/h ?
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2011 07 24, 17:22)
Man tokis klausimas, kurios nesenai teises įsigijo ir kitom senom vairuotojom... Kelias, ženklas ribojantis greitį iki 70... ir už 50 m ženklas rodantis miesto pradžią, pvz. KLAIPEDA. Tai už ženklo greitis jau 50km/h ?

už tokio
user posted image

taip smile.gif

http://www.automokyk...ziavimo-greitis
135 pt.;
http://www.automokyk...aciniai-zenklai
http://www.automokyk...domieji-zenklai
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 07 23, 23:59)
Taip ir pagalvojau, kad gesintuvo reikia. O kur jį laikyt? Kokio tūrio turi būt? Dar liemenės.. doh.gif  Jaučiu kokį šimtą lt reikės suvirint ant šitų nesąmonių. Kažin galima gaut baudą už neturėjimą? g.gif

As uz ji apie 35 litus mokejau, o laikau po vairuotojo sedyne ir niekas nemato, o yra salone biggrin.gif
Atsakyti
LAbutis visoms,
Priimkite ir mane į savo būrį.
Irgi jau turiu VP, savo mašiniuko dar neturiu, tad svaitgaliais tenkinuosi važiavimu kartu su vyru užmiestyje.
Labai noriu kuo greičiau įsigyti sąvąjį ir bandyt važinėt viena. Tik kuo toliau, tuo didesnis baimės ir nepasitikėjimo jausmas atsiranda. Kažkaip važiavimo nelabai bijau-bijau parkavimosi tokiose vietose, kur nelabai yra kur pastatyti ir jeigu ir būna vieta, tai reikia įlaviruoti tarp dviejų mašinų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singė: 24 liepos 2011 - 20:04
QUOTE(Singė @ 2011 07 24, 21:03)
Tik kuo toliau, tuo didesnis baimės ir nepasitikėjimo jausmas atsiranda. Kažkaip važiavimo nelabai bijau-bijau parkavimosi tokiose vietose, kur nelabai yra kur pastatyti ir jeigu ir būna vieta, tai reikia įlaviruoti tarp dviejų mašinų.

Mano draugė,aš irgi to pačio bijau. smile.gif Beje,iš kelinto išsilaikei? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2011 07 24, 21:03)
Kažkaip važiavimo nelabai bijau-bijau parkavimosi tokiose vietose, kur nelabai yra kur pastatyti ir jeigu ir būna vieta, tai reikia įlaviruoti tarp dviejų mašinų.

Ir mano draugė drinks_cheers.gif nelendu į tarpus, tuo labiau galu nestatau, prie prekybos centrų statau toliau nuo įėjimo. Bet va praeis vasara, baigsis atostogos, visi į darbus suvažiuos, studentai sulįs.. ojoj unsure.gif būtų gerai dar pasimokyt tarp tikrų mašinų statyt, nes tarp kuoliukų tai nebaisu. biggrin.gif Pasistenk kurį laiką nevažiuoti į tokias vietas kur sunku parkuotis. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

Jungiuos ir aš prie jūsų.VP turiu beveik 2 mėn,pamažu vis važinėju,tik parkavimasis tarp mašinų baaaisingas baubas atrodo,kaip ir raudonas šviesoforo signalas įkalnėje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Įsimylėjus @ 2011 07 25, 08:34)
Sveikos,

Jungiuos ir aš prie jūsų.VP turiu beveik 2 mėn,pamažu vis važinėju,tik parkavimasis tarp mašinų baaaisingas baubas atrodo,kaip ir raudonas šviesoforo signalas įkalnėje biggrin.gif

Nu ikalniu ir as bijau,nes pas mb dar rankinis neveikia,tai jei ka negaleciau su rankiniu padaryt.Bet kiek vazinejau su m raide tai esu tik viena syki uzgesus ikalnej ir tokioj nemazoj.
Atsakyti
QUOTE(zzana @ 2011 07 25, 09:37)
Nu ikalniu ir as bijau,nes pas mb dar rankinis neveikia,tai jei ka negaleciau su rankiniu padaryt.Bet kiek vazinejau su m raide tai esu tik viena syki uzgesus ikalnej ir tokioj nemazoj.

Aš su rankiniu nemoku,jaučiu reiks MB paprašyt,kad pamokytų.Kol mokiaus,nebuvau užgęsus,bet va kai pati važinėju,jei tenka sustot,o dar ir mašinų gale yra,dargi mūsų vairuotojai mėgsta viens kitam prie užpakalių beveik prisiklijuoti sustoję,tai prakaitas išpila,susinervinu ir nebejaučiu mašinos doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Įsimylėjus @ 2011 07 25, 08:42)
Aš su rankiniu nemoku,jaučiu reiks MB paprašyt,kad pamokytų.Kol mokiaus,nebuvau užgęsus,bet va kai pati važinėju,jei tenka sustot,o dar ir mašinų gale yra,dargi mūsų vairuotojai mėgsta viens kitam prie užpakalių beveik prisiklijuoti sustoję,tai prakaitas išpila,susinervinu ir nebejaučiu mašinos doh.gif  blush2.gif

Pas tave benzinas?idomu butu suzinot kaip tu vaziuoji?
Atsakyti
QUOTE(zzana @ 2011 07 25, 09:44)
Pas tave benzinas?idomu butu suzinot kaip tu vaziuoji?

Aga benzinas.Ta prasme,kaip pajudu įkalnėje? Laikau įmynus stabdį ir lėtai lėtai atleidinėju sankabą,kai jau jaučiu,kad mašina pradeda šiek burgzti,atleidžiu stabdį,dar šiek tiek sankabos ir duodu gaziuko,regis taip ax.gif
Atsakyti