Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

Oj, Klaipėda liuks važinėti smile.gif tikrai nebaisu kurnors nuvažiuot, nes vistiek kažkur išlįsi. Bet man Vilnius tai kažkas baisaus. Žinodavau kaip iki univiero nulėkt ir atgal į autostradą, daugiau nieko. Panika būdavo piko metu ten važiuot biggrin.gif
Atsakyti
I Klaipeda kiek nuvaziuoju,tiek bludineju,be zemelapio-nei is vietos,atversta reik laikyt nuolat doh.gif Isvaziuojant dukrai sakau gal vaziuojam naujo viaduko paziuret kaip sutvarke,o vaikas sako ai gal geriau nevaziuojam,o tai kai uzsibludysi dar ten... doh.gif lotuliukas.gif Silutes keliu isvaziavom namu link... ax.gif
Atsakyti
Laba, na aš šiandien įveikiau savo užduotį - nuvariau į darbą su auto ir grįžau per piką. Įvertinčiau kokiais 7. biggrin.gif
Atsakyti
o pas man beda..grizau is atostogu (buvau isvykus tik 7 d) ir radau numirusi masiniuka.. akumas numiro ir niekaip nenori pasikraut. gerai kad turejau sena - tai kuo puikiausiai pasikrove jis, nuveziau su garantiniu i parde sena, tegu daro ka nori. pasirodo sunkus atvejis su tokaiis akumuliatoriais- neva jei jie isikrauna pilnai, tai lb sunku pakrauti. tuo isitikinau, nes krokodilais nepasikrove. itariu broka kazkoki, nes akumas naujas - pirktas siais metais ziema..palikau pas juos ji, bandys pakraut.
nu keista man kazkaip...
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2011 07 19, 15:01)
o pas man beda..grizau is atostogu (buvau isvykus tik 7 d) ir radau numirusi masiniuka.. akumas numiro ir niekaip nenori pasikraut. gerai kad turejau sena - tai kuo puikiausiai pasikrove jis, nuveziau su garantiniu i parde sena, tegu daro ka nori. pasirodo sunkus atvejis su tokaiis akumuliatoriais- neva jei jie isikrauna pilnai, tai lb sunku pakrauti. tuo isitikinau, nes krokodilais nepasikrove. itariu broka kazkoki, nes akumas naujas - pirktas siais metais ziema..palikau pas juos ji, bandys pakraut.
nu keista man kazkaip...

Man irgi rodos kazkas su paciu akumu bus, nes jei tik savaite pastovejo nevesta masina ir akumas visiskai issikrove blink.gif
Atsakyti
Na ką, šiandien pirmas normalus važiavimas savarankiškai įvyko (neskaitant keletos kartų nuo sesers iki tėvų namų). Važiavau su mama ir vaikais į Mini Zoo prie Klaipėdos. Mama šiaip labai jaudinasi dėl mano vairavimo, bet nusiramino ir dabar jau leisis vežama biggrin.gif baigiu priprast prie tėvų benzininės mašinos ax.gif
Atsakyti
Sveikos,gal ir mane priimsit,gal nuo ryt jau teises pagamins. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 07 21, 18:00)
Sveikos,gal ir mane  priimsit,gal nuo ryt jau teises pagamins. blush2.gif

sveika biggrin.gif sveikinu islaikius 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš ir ryt tikiuos turėti teises rankose bigsmile.gif , bet dar apie važiavima vienai nelabai galvoju, pirmus kart važiuosiu su patėviu prieky manau ir jo mašina, kuria dar nesu važiavus, tai ir neramu ar susidraugausiu iš karto smile.gif O paskui jau stengsiuos suvažinėti su kitais iki man reikalingų vietų, kad viena galėčiau nuvažiuot, kad keliai būtų pažįstami.
Atsakyti
Ir as jau jungiuosi prie jusu smile.gif
Atsakyti
Sveikinu senceraaa ir zzana! thumbup.gif drinks_cheers.gif
Aš jau pradedu apsiprast su mašiniuku, jaučiu kada kokios pavaros nori, atsiranda smagumas važiuot. thumbup.gif Tik persirikiuot nervina. Dar kartais nublūdinu ne į tą juostą įvažiavus tai paskui tenka apsisukinėt. biggrin.gif Šiandien važiavau benzino į kolonėlę. Žinau, kad 95 reikia, o ten vienas 95euro, o kitas 95euro ultima, tai kokį pilt??? biggrin.gif Ėjau pas operatorę pasiklaust. biggrin.gif Bet jau kainos kuro.. blink.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 07 23, 19:04)
Sveikinu senceraaa ir zzana! thumbup.gif  drinks_cheers.gif
Aš jau pradedu apsiprast su mašiniuku, jaučiu kada kokios pavaros nori, atsiranda smagumas važiuot. thumbup.gif Tik persirikiuot nervina. Dar kartais nublūdinu ne į tą juostą įvažiavus tai paskui tenka apsisukinėt. biggrin.gif Šiandien važiavau benzino į kolonėlę. Žinau, kad 95 reikia, o ten vienas 95euro, o kitas 95euro ultima, tai kokį pilt??? biggrin.gif Ėjau pas operatorę pasiklaust. biggrin.gif Bet jau kainos kuro.. blink.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Aciuuu
Kita savaite pasiimsiu teises ir as varysiu,jau laukiu.Taip noriu vaziuot smile.gif
Atsakyti