QUOTE(Labri_ @ 2011 04 26, 19:08)
Neblogas draudimas. Ziuresim ka mums pasiulys
Mergaites, o man cia toks dar klausimukas, kaip pradedancioji klausiu, tai gal nepyksite.

Tai va, sakykim norite vaziuot i maxima kokia, ir reikia pasistatyti automobili aiksteleje.
P.S Ar su laiva pavara vazinejate, ar vis dar taip kaip mokykloje moke? As vis dar kaip mokykloje, kai dariedi su laisva pavara. Kazkaip nezinau ar sugebesiu apskaiciuot kiek laisva eiga nuvaziuojama. Bijau dar. Nors taip degaliai taupos.
Man atrodo, kad kol mašina nesustojo visiškai negalima jungti pirmos, nes aš pabandžiau tai padaryti, tai sankaba labai pyko (toks džeržgimas buvo

), tai kol nesustoju visiškai, pirmo nebejungiu.
Man neleido instruktorius ant laisvo niekad, sakė jokie degalai nesitaupo, bet aš darau taip: važiuoju, pamatau, kad raudona, nuimu koją nuo gazo ir taip riedu po truputį mažindama greiti (be stabdžio), o paskui kai mašina pradeda pykti išminu sankabą, padarau ant laisvo ir dariedu, jei reikia. Denaxa, ar gerai taip?
QUOTE(Olinda @ 2011 04 26, 20:17)

ačiū,
ar jums mergaitės drąsu buvo pirmą kartą į miestą vienoms išvažiuot, o gal kartu (šalia) ką pasodinusios važiavot

nes aš planuoju tik gavus teisės iškar iki darbo važiuoti o atstumas nėra mažas
Aš sodinausi vyrą, paskui, kai išsiskyriau tėtį ir sakiau, kad jis būtų mano akys, tai labai pravertė, o tai kažkaip tų ženklų nepastebėdavau, baimės buvo, kad ko nors nepartrenkčiau.

Bet tai buvo tik 2 k., paskui tėtis sakė važiuok viena, tai aš brolį dar pasiėmiau, o jau grįžti turėjau viena ir naktį. Tai kojytės drebėjo... Bet po kokios savaitės važinėjimo viena, jau nebenoriu, kad kas nors sėstų į mašiną, nes aiškina, kad gazą duočiau, kad stabdyčiau kai arčiau būnu. Žodžiu mokyti visi labai, tik ne aš.
QUOTE(mocha @ 2011 04 27, 00:11)
Oho, man griežtai pasakė, kad negalima ant laisvos važiuot, nebent kaip ir Almost, kad kelias s , bet jokiu būdu, kad riedėt. Kaip keistai. Beje, Almost, kurią mokyklą baigėt vairavimo?
Ne manęs klausiat, bet aš tai Dorkaną baigiau.