Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai • 39 tema.

QUOTE(fuksė @ 2011 04 06, 11:02)
Kokiai tokiai gydytojai? O tai Renachukes gydytojas ne M.Sarva?  blink.gif Nesupratau.... rolleyes.gif

Ne taip parašiau.. Klaida.. smile.gif Šarva renachiukes.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2011 04 06, 07:07)
A lia ir greita gi tu...... ax.gif o dantuku neliepe rauti arba daryt operacijos del sakandzio?  g.gif

Aha greitai aš čia susisukau blush2.gif
Ne, nieko apie dantų rovimą ar operaciją nė žodžio neužsiminė schmoll.gif smile.gif
Tai šiandien prisiregistruosiu į Šiaulius, o birželį "čiuošiu" dėtis 4u.gif
Bet tai Jūs manęs negasdinkit su tom gumelėm... unsure.gif Ar ten taip skauda, kad net už breketus blogiau? doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sopfye @ 2011 04 06, 12:25)
Aha greitai aš čia susisukau  blush2.gif
Ne, nieko apie dantų rovimą ar operaciją nė žodžio neužsiminė schmoll.gif  smile.gif
Tai šiandien prisiregistruosiu į Šiaulius, o birželį "čiuošiu" dėtis 4u.gif
Bet tai Jūs manęs negasdinkit su tom gumelėm... unsure.gif  Ar ten taip skauda, kad net už breketus blogiau? doh.gif  verysad.gif

nebijok, viskas yra labai individualu, kitos mamkos ir su breketai nepakeite savo valgymo iprociu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, kaip sveikinu tas kuriom jau nuimineja ir juodai pavydziu wink.gif Pas mane viskas po senovei deja, mazai kas vyksta, nors bande gydytoja irodyti, kad kazkoks milimetras uzsidare per sitiek laiko. Juokinga truputi. Teko prispausti savo gydytoja ir atvirai pasikalbeti. Daug galeciau papasakoti, nes perpratau ja smile.gif Bet tiek to, kiekvieno asmeninis reikalas kuo pasitiketi ir ar aklai kazkuo tiketi ar reikalautis to, ko pats nori. Bet galiu tvirtai pasakyti naujokams, kad eiti pas L. turetu tik tie, kuriems viskas visada gerai ir viskas vienodai ka jiems kraus i burna ir jiems tiks visi jos parenkami metodai. As pradesiu ieskotis alternatyvos ir jei mano atvejui kaip ir pazistamos paskaiciuos panasia suma, tai susitareme, kad atsisveikinsiu su ja. Nes man tie 100 proc. padarymai su visokiais elastikais ir metaliniais breketais, tai zinote.... jau kiek zmoniu pasake, kad net ir 24 val. per para nesiojant ploksteles centrai vistiek issiderina, kai nuima. Nematau prasmes kancioms. Gerai jei kas myli breketus, o jei kas ne ir praktiskai be reikalo kankintis? Tai va, paciai jau idomu kaip cia man viskas bus. Informuosiu kai bus matyti ar iseis mano planas chuliganas pasigydyti savaip kaip man patogu ar visgi mano atvejis per sudetingas tam ir tikrai jau bus brangu ir reiks sukandus dantis bent minimum 9 men. isvaikscioti su virsum, kuris matosi.
Atsakyti
Kas is to kad matosi? o ka kreivi dantys nesimato? schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2011 04 06, 14:42)
Kas is to kad matosi? o ka kreivi dantys nesimato?  schmoll.gif

Matosi jei kieno labai kreivi, o mano tokie nera. As virsu visai graziai galeciau ir estetiskai susitvarkyti, todel ir abydna yra. Aisku, estetiskai maziausiai norisi, norisi naturaliai, todel ir ieskau sau geriausio budo, kuris tenkins mane, o ne gydytoja. Gydytojas juk turetu pacientams dirbti, jei pacientui to uztenka, tai kas negerai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Congeniality @ 2011 04 06, 15:15)
Matosi jei kieno labai kreivi, o mano tokie nera. As virsu visai graziai galeciau ir estetiskai susitvarkyti, todel ir abydna yra. Aisku, estetiskai maziausiai norisi, norisi naturaliai, todel ir ieskau sau geriausio budo, kuris tenkins mane, o ne gydytoja. Gydytojas juk turetu pacientams dirbti, jei pacientui to uztenka, tai kas negerai? smile.gif

Na estetinis plombavimas ne ilgaamžis, kas tam tikrą laiką tektų plombas keisti...

Ir kas pas tave per gydytoja, kad taip koneveiki biggrin.gif
Pvz., manęs ortodontė dažnai klausia ar esu patenkinta, pasitaria su manimi... Pačioje pradžioje pasiūlė kelis variantus, paklausė kurio noriu - pasirinkau pati. Eigoje irgi kelis kartus diskutavome kaip geriau būtų... O dabar, kai jau viskas į pabaigą - irgi klausia ar esu patenkinta, kaip ir ką galima būtų keisti ir pan...

Beje, kaip bebūtų gaila, ne visi gydymo būdai tinka visoms situacijoms wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Baby.. @ 2011 04 05, 14:47)
paneles ,as be breketuuuuu!!!!  thumbup.gif  butinai butinai ikelsiu nuotraukyte, tik galbut ne siandien,nes dabar turiu isbegt  ax.gif

Baby sveikinuuuuuu clap.gif clap.gif clap_1.gif yahoo.gif ploja.gif assa.gif
LAUKIAM NUOTRAUKELIU, NEBANDAI PABEGTI blush2.gif

QUOTE(renachiuke @ 2011 04 06, 06:06)
Man ortodontas sake,kad kita karta keis paskutini karta lankus,tai mazdaug uz 4 men nuemimas smile.gif BET man nepatinka,kad jis netaiso mano sakandzio,...

idomiai cia tas daktaras... o konsultacijoj apie sakandi nieko nesnekejot? aisku kai einam i konsultacijas dar labai mazai zinom, bent man tai norejosi breketu ir patiesinti priekinius dantis, sakandis tuo metu tikrai nerupejo... ax.gif nesuprantu, tai jis motyvuoja tuo, kad per sena, tai kokios priezastys, t.y. kas pasidaro vyresniem zmonem, ta prasme jau per stipriai ten viskas suauge, nebejuda, ar kaip? as reikalauciau paaiskinimo. pirma karta girdziu, kad sakandzio netaiso blink.gif
o tai pas tave sakandis visai prastas ar kaip?
Papildyta:
QUOTE(Congeniality @ 2011 04 06, 12:39)
... Teko prispausti savo gydytoja ir atvirai pasikalbeti. Daug galeciau papasakoti, nes perpratau ja smile.gif

Ar pasake ji tau kazka, ka tau atrode anksciau slepe nuo taves?
Tai virsaus pas ja nezadi tvarkytis?
Atsakyti
Šiandien pabudau su surakintu žandikauliu, vienos pusės sąnarį labai skauda. Jaučiau šiąnakt, kad kažkas ne taip, neįprastai stipriai sukandus dantis miegojau, vis prabudinėjau, atpalaiduoju, ir vėl susikanda. Tikiuosi neilgalaikis surakinimas bus, nes jau buvo porai mėnesių susirakinę, tokia kančia. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 06 balandžio 2011 - 15:55
QUOTE(Sopfye @ 2011 04 06, 12:25)
Bet tai Jūs manęs negasdinkit su tom gumelėm... unsure.gif  Ar ten taip skauda, kad net už breketus blogiau? doh.gif  verysad.gif

Kiekvienam manau labai individualiai. I baik cia issigandinet!
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2011 04 06, 17:00)
Kiekvienam manau labai individualiai. I baik cia issigandinet!

Gerai gerai blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2011 04 06, 16:22)
Ar pasake ji tau kazka, ka tau atrode anksciau slepe nuo taves?
Tai virsaus pas ja nezadi tvarkytis?

aha,man irgi labai idomu ka sake ax.gif sakei jai kad netenkina taves jos gydymas?
Atsakyti