Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai • 39 tema.

QUOTE(Twista @ 2011 04 07, 13:59)
Laba 4u.gif
Ateinu pasiguost, kad nors ir nedidelė bėdelė ištiko, bet nemoku ir nesuprantu, kaip susitvarkyt laugh.gif Atsikabino viela nuo paskutinio viršutinio breketo. Ir man dabar tas aštrus klaidžiojantis vielos galas pjausto liežuvį ir žandą doh.gif Bandyčiau įsidėt tą vielą atgal, bet kad labai sunku taip giliai prieit ir nieko nematau doh.gif O sekantis vizitas tik balandžio 20, tad teks kažkaip pačiai susitvarkyt unsure.gif

O tu pabandyk ant breketa uzdet. As taip pasidariau... nusukabin karts nuo karta, bet as tan vielos gala tils cmaukst i vel te uzkabinu.
65km ner labai jau didelis atstums.

Va as jauciu 27varysiu pirmam isbandymui. Tikiuos negausiu velniu, ka buktais kapliu nepriziuriu a ka per mazai bruzinau( nors darau nuo dusias).
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 04 07, 16:03)
o kas ten žino, gal tu patyrusi maratonininkė ir 65 km tau "viens du ir viskas" biggrin.gif
rytoj ryte su visa sportine apranga ir atsidurtum pas gydytoją biggrin.gif vis geriau nei mėnesio pabaigos laukt biggrin.gif

Jaučiu nė penktadalio kelio nenubėgus būtų "viens, du ir krentu negyva" laugh.gif

QUOTE(Flegma @ 2011 04 07, 16:41)
O tu pabandyk ant breketa uzdet. As taip pasidariau... nusukabin karts nuo karta, bet as tan vielos gala tils cmaukst i vel te uzkabinu.
65km ner labai jau didelis atstums.

Tikiuos negausiu velniu, ka buktais kapliu nepriziuriu a ka per mazai bruzinau( nors darau nuo dusias).

Bandysiu, bandysiu rolleyes.gif Jei būtų kur ant priekinio dančio, tai taip - šmaukšt ir viskas gerai biggrin.gif Bet kai ant pačio paskutinio - nu nė velnio nieko nematau doh.gif
Kai reikia tuos 65 km bėgt - gan didelis laugh.gif O jei rimtai, tai jei nieko man neišeis - teks važiuoti, nelauksiu iki mėnesio galo unsure.gif Taip netyčia ir vizitą laukiamą pasiankstinčiau biggrin.gif Tik labai nesinori jau vos ne iškart po uždėjimo ortodontei lįst į akis su tokiom bėdelėm rolleyes.gif

Jo, ir man baisu, kad gausiu pylos, jog prastai išbrūžinu unsure.gif Nors atrodo tikrai gerai išvalau, bet kas ten žino... Plika akim gi visko nesimato doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Twista: 07 balandžio 2011 - 16:04
QUOTE(Twista @ 2011 04 07, 13:59)
Laba 4u.gif
Ateinu pasiguost, kad nors ir nedidelė bėdelė ištiko, bet nemoku ir nesuprantu, kaip susitvarkyt laugh.gif Atsikabino viela nuo paskutinio viršutinio breketo. Ir man dabar tas aštrus klaidžiojantis vielos galas pjausto liežuvį ir žandą doh.gif Bandyčiau įsidėt tą vielą atgal, bet kad labai sunku taip giliai prieit ir nieko nematau doh.gif O sekantis vizitas tik balandžio 20, tad teks kažkaip pačiai susitvarkyt unsure.gif

as visada su pincetu dedavausi.. arba su tom zirklutem kur nagu odeles karpyt.. man visada ji iskrisdavo, po kiekvieno valgio.. pirma kart sunku buvo isidet, o poto pripratau
Atsakyti
QUOTE(Twista @ 2011 04 07, 17:03)
  Taip netyčia ir vizitą laukiamą pasiankstinčiau biggrin.gif Tik labai nesinori jau vos ne iškart po uždėjimo ortodontei lįst į akis su tokiom bėdelėm rolleyes.gif

Jo, ir man baisu, kad gausiu pylos, jog prastai išbrūžinu unsure.gif Nors atrodo tikrai gerai išvalau, bet kas ten žino... Plika akim gi visko nesimato doh.gif

Ma rasi, ka daug kam taip nutink, tai ne pirma tu i ne paskutini! biggrin.gif

I as taip misliju.
Atsakyti
QUOTE(Twista @ 2011 04 07, 11:59)
Laba 4u.gif

man irgi kelis kartus buvo iskritus ta viela, pirma karta seses prasiau, kad su pincetu idetu, po to kazkaip pati sugebedavau. o kai jau i storesne viela pakeite, daugiau nebeislysdavo, tik ta plonesne lankstesne buvo.
imk pinceta ar net du (vienas, kad sulenkta viela laikyti, kitas, kad taikyti i breketa) ir bek pagalbos pas drauge, mama, vaikina, kaimynka... smile.gif
Atsakyti
Na va as katik po vizito smile.gif pakeitei lanka apacioje, virsuj paliko ta pati, tik palankste ji kazkaip ten smile.gif dave vel antilopes, tik db reikes jau ir kitoj pusej nesiot bet tik naktim, o desinej kaip ir buvo visa para smile.gif siaip palygino su dantu modeliu sake labai matos pakitimas nuo elastiku smile.gif dabar tik birzeli eisiu, didelis tarpas gausis, bet tik geriau nes vel palikau 190lt, tik nepagaunu as viena kart uz suverzima ima 30lt siandien man paime 60lt verysad.gif Dabar su violetinem gumytes,ikelsiu foto kai praeis herpis nuo lupos 4u.gif
Atsakyti
Eina šikt. Negana to, kad viela atsikabino, tai dar ir vienas breketas atsiklijavo doh.gif Ir toj pačioj pusėj viskas. Jaučiu, kažką negero valgiau g.gif Ech, jau tikrai reikės lėkt pas savo daktariukę verysad.gif Blem, nešioju tik 3 savaites ir jau šitaip doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Twista @ 2011 04 07, 16:37)
Eina šikt. Negana to, kad viela atsikabino, tai dar ir vienas breketas atsiklijavo doh.gif Ir toj pačioj pusėj viskas. Jaučiu, kažką negero valgiau g.gif Ech, jau tikrai reikės lėkt pas savo daktariukę verysad.gif Blem, nešioju tik 3 savaites ir jau šitaip doh.gif  doh.gif  doh.gif

nepergyvenk, kitiem ir pirma diena atsiklijuoja 4u.gif gal ka netaip suklijavo. o dar buna, kad kai kuriu dantys niekaip nenori tu breketu laikyti. manau tokiu atveju reikia tikrai ziureti, ka valgai, atsargiai su morkom, riesutais, kepta duona ir pan..
tik tiek, kad dabar kol nueisi ta viela tau durs, zinau, nes ir man paskutinis breketas atsiklijaves buvo, tai gerai, kad gretiai prieme gyd, nes kitu atveju nepadeda nei vaskas, nei vata...
jau skambinaisi gydytojai?
Atsakyti
Arba man vaidenasi arba mano vienas priekinis dantukas nori islyst i prieki... net nemoku paaiskint
Atsakyti
QUOTE(Twista @ 2011 04 07, 18:37)
Eina šikt. Negana to, kad viela atsikabino, tai dar ir vienas breketas atsiklijavo doh.gif Ir toj pačioj pusėj viskas. Jaučiu, kažką negero valgiau g.gif Ech, jau tikrai reikės lėkt pas savo daktariukę verysad.gif Blem, nešioju tik 3 savaites ir jau šitaip doh.gif  doh.gif  doh.gif

Aš kai tik užsidėjau breketus tai labai buvau išdrasėjus, valgiau visokius džiūvėsius, tai irgi buvo nulūžęs paskutinis breketas, kuris prilaiko vielą. Bet tai ten ne problema, nuėjau ir užklijavo. Bet va problema tame kad man prie dviejų apatinių dantų išvis nelimpa breketai biggrin.gif tai ant vieno uždėjo žiedą, o kitas biškį "panešiojo" breketą, o dabar vėl nukrito ir tabaluojasi ant vielos.. Nežinau, baisiai nenoriu ketvirto žiedo doh.gif bet jaučiu gali tekt..
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2011 04 07, 18:19)
Na va as katik po vizito smile.gif pakeitei lanka apacioje, virsuj paliko ta pati, tik palankste ji kazkaip ten smile.gif dave vel antilopes, tik db reikes jau ir kitoj pusej nesiot bet tik naktim, o desinej kaip ir buvo visa para smile.gif siaip palygino su dantu modeliu sake labai matos pakitimas nuo elastiku smile.gif dabar tik birzeli eisiu, didelis tarpas gausis, bet tik geriau nes vel palikau 190lt, tik nepagaunu as viena kart uz suverzima ima 30lt siandien man paime 60lt  verysad.gif Dabar su violetinem gumytes,ikelsiu foto kai praeis herpis nuo lupos  4u.gif

drinks_cheers.gif pas man irgi violcetavos biggrin.gif

QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 04 07, 21:50)
Aš kai tik užsidėjau breketus tai labai buvau išdrasėjus, valgiau visokius džiūvėsius, tai irgi buvo nulūžęs paskutinis breketas, kuris  prilaiko vielą. Bet tai ten ne problema, nuėjau ir užklijavo. Bet va problema tame kad man prie dviejų apatinių dantų išvis nelimpa breketai  biggrin.gif tai ant vieno uždėjo žiedą, o kitas biškį "panešiojo" breketą, o dabar vėl nukrito ir tabaluojasi ant vielos.. Nežinau, baisiai nenoriu ketvirto žiedo  doh.gif bet jaučiu gali tekt..

O pas tave tie dantys gal negyvi ar tiesiog nenori lipti? smile.gif
Atsakyti
Nors čia nesu rašius bet breketukus jau nešioju puse metu,kad galėčiau netaisiklinga sąkandi pataisyti :] man ištiko tokia problemėlė jog atsiklijavo paskutinio dantuko metaliukas, kuris prilaiko vėlyte gale, pas savo ortodonte apsilankyma turiu kita savaite penktadieni verysad.gif kaip manot ką daryt, ar skambinti ir nulėkti pas ją anksčiau ar čia nieko tokio ir iki penktadienio nieko nenutiks? unsure.gif
Atsakyti