Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai • 39 tema.

QUOTE(aistuliaa @ 2011 04 10, 21:33)
Apačioje ant paskutinio breketuoto, viršuje ant trečio lyg išeina čia danties...  smile.gif

Tiesa, pakeitus lanką apačioje buvęs tarpelis užsidarė tą pačią dieną  bigsmile.gif

tai turbut ne lankas, o elastine grandinele taip pasidarbavo mirksiukas.gif
as panasiai nesioju, virsuje ant iltinio (3kas) kabinu,o pacioje ant 6ko.(preis paskutinis breketuotas)
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2011 04 10, 21:37)
tai turbut ne lankas, o elastine grandinele taip pasidarbavo  mirksiukas.gif
as panasiai nesioju, virsuje ant iltinio (3kas) kabinu,o pacioje ant 6ko.(preis paskutinis breketuotas)

Bet grandinėlės visai kitose vietose smile.gif
Man tai baisūs tie elastikai, sunkiai atrodo rankose tempiasi, tai kaip dantys jausis biggrin.gif

Atsakyti
Babie,tikras holivudas! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2011 04 10, 17:56)
Sveikinu  4u.gif
O tai cia sugedes? nes pas mane irgi taip yra, bet kad sugede nera, tai tikiuosi kad per higiena nuvalys, ar cia jau kazka kita reik daryt? blush2.gif
Papildyta:
O ko tua pavydet?  lotuliukas.gif

Negaliu matyt ar pas ją sugedęs tikrai, čia tik odontologas gali pasakyt. Pas mane buvo sena plomba pageltus ir kraštelis parudavęs, o kai atidengė tai pasirodo kad pusę danties išgedę buvo doh.gif Bet aišku gali būt tik akmenukai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 04 10, 22:05)
Negaliu matyt ar pas ją sugedęs tikrai, čia tik odontologas gali pasakyt. Pas mane buvo sena plomba pageltus ir kraštelis parudavęs, o kai atidengė tai pasirodo kad pusę danties išgedę buvo  doh.gif Bet aišku gali būt tik akmenukai  mirksiukas.gif

aaa pas tave plombuotas jis, nes pas mane tik truputi parudave, bet dabar maziau nei kai tik atsidenge smile.gif
Atsakyti
Tai turbūt nesulauksiu naujų prisijungimo duomenų? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2011 04 11, 00:20)
Tai turbūt nesulauksiu naujų prisijungimo duomenų?  verysad.gif

Siunčiu 4u.gif
Atsakyti
Gerai, kad siandien vizitas, nes viena gumyte vakar iskrito. biggrin.gif Galvoju, gal pabandyti spalvotas gumytes, bet kazkaip nedrasu. ax.gif Beje, siandien darysiuos higiena, paskutini karta dariausi pries uzdedant breketus, tai jau reikia. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inggusik: 11 balandžio 2011 - 07:50
QUOTE(Emukas21 @ 2011 04 10, 19:43)
Nu gali ten apslifuoti, apvalinti kampus ir tt smile.gif

tai kad nemanau jog pakeis kad dantukai nebutu kaip varpeliai... pas mane jie plateja nuo virsaus.. cia du priekiniai.. tai to jau nepakeisi:) o man tas labiausiai ir nepatinka..
Atsakyti
QUOTE(*sunshine* @ 2011 04 11, 09:16)
tai kad nemanau jog pakeis kad dantukai nebutu kaip varpeliai... pas mane jie plateja nuo virsaus.. cia du priekiniai.. tai to jau nepakeisi:) o man tas labiausiai ir nepatinka..

Galima apipjaustyti dantenas.. Pas mano draugę tokie patys dantukai, ir ji po breketų žada apipjaustyt dantenas, kad neatrodytų jie platėjantys.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*sunshine* @ 2011 04 11, 10:16)

*sunshine*, man tavo dantukai labai gražūs mirksiukas.gif nors aišku kiekvienas savyje matom kažką ko kiti nemato biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Emukas21 @ 2011 04 10, 23:31)
aaa pas tave plombuotas jis, nes pas mane tik truputi parudave, bet dabar maziau nei kai tik atsidenge smile.gif

Jis nebuvo plombuotas. Man vienas odontologas buvo uždėjęs plombos, kad mažau kreivumas matytųsi, nu a la kažką bandė estetiškai patvarkyt. Bet ta plomba irgi ten pasidarbavo dėl gedimo doh.gif bet šeip gražiai man tą dantuką sutvarkė dabar, net nepasakysi kad taisyytas biggrin.gif o jei pas tave parudavimas nyksta tai ryškiai bus tik akmenukai mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Norėjau paklausti, gal galėčiau gauti slaptažodį į albumus? 4u.gif
Atsakyti