Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai • 39 tema.

QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 04 11, 17:15)
Ten atidžiau tuos filmukus pasinagrinėk, jei angliškai supranti, nes aš lyg girdėjau kad be nuskausminimo daro  g.gif beto jei esi alergiška tai tikrai gali ir nenuskausmint, nemanau kad ten labai skauda  mirksiukas.gif

smile.gif girdėjau, kad sakė be nuskausminimo filmuke - bet odontologė paminėjo problemą dėl nuskausminimo g.gif

QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 04 11, 17:55)
Vat man irgi atrodo, kad tas dantenų apipjaustymas nėra taip "nekalta" kaip gali atrodyt iš pirmo žvilgsnio  g.gif

smile.gif man reikėtų apipjaustyti gale, už krūminių dantų - nes kur išrovė protinius, ten dabar dantenos sutinusios ir sušokusios į tokį guzą ir lipa ant galinio likusio protezuoto danties viršaus doh.gif Jokių dantų šaknų ten nėra... Gal nebūtų jokios rizikos kažką atidengti, pažeisti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2011 04 11, 18:08)
smile.gif girdėjau, kad sakė be nuskausminimo filmuke - bet odontologė paminėjo problemą dėl nuskausminimo g.gif
smile.gif man reikėtų apipjaustyti gale, už krūminių dantų - nes kur išrovė protinius, ten dabar dantenos sutinusios ir sušokusios į tokį guzą ir lipa ant galinio likusio protezuoto danties viršaus doh.gif Jokių dantų šaknų ten nėra... Gal nebūtų jokios rizikos kažką atidengti, pažeisti  ax.gif

Ai tai Jūsų atveju tikrai manau nebūtų pavojaus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 04 11, 17:55)
Vat man irgi atrodo, kad tas dantenų apipjaustymas nėra taip "nekalta" kaip gali atrodyt iš pirmo žvilgsnio  g.gif

as tai net nerizikuosiu to daryt smile.gif nenoriu likt be priekiniu dvieju dantu biggrin.gif lotuliukas.gif

man ir taip buvo didele rizika det breketus:)
Atsakyti
QUOTE(sky-blue eyes @ 2011 04 11, 16:27)
Galvoju ir as uzsirasyti konsultacijai pas Latkauskiene ar Damusiene,tik dabar galvoju ar ten reikia kokiu siuntimu? Gal pigiau butu su siuntimu?  g.gif

as kiek supratau is kainu,tai pas L. pigiau nei pas D. dveju lanku keitimas pas L. man kainuoja 140 lt, o paneles pas D. moka po 240lt g.gif labai keista, ta pati klinika, o kainu skirtumas doh.gif nors blondie minejo kad ji uz vizita pas L. palieka po 250lt g.gif nezinau,su tuom kainom zaidzia kaip nori .
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2011 04 11, 18:03)
as kiek supratau is kainu,tai pas L. pigiau nei pas D. dveju lanku keitimas pas L. man kainuoja 140 lt, o paneles pas D. moka po 240lt  g.gif  labai keista, ta pati klinika, o kainu skirtumas  doh.gif  nors blondie minejo kad ji uz vizita pas L. palieka po 250lt  g.gif nezinau,su tuom kainom zaidzia kaip nori .

oj kiek daug mokat jus pas ja, as tai kiekviena menesi kai einu pasikeist lanku kartais buna kad palieka tus pacius moku tik 100 Lt, arba cia as ne apie ta pati sneku kad tiek mazai temoku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2011 04 11, 19:03)
as kiek supratau is kainu,tai pas L. pigiau nei pas D. dveju lanku keitimas pas L. man kainuoja 140 lt, o paneles pas D. moka po 240lt  g.gif  labai keista, ta pati klinika, o kainu skirtumas  doh.gif  nors blondie minejo kad ji uz vizita pas L. palieka po 250lt  g.gif nezinau,su tuom kainom zaidzia kaip nori .

Nu man ir labai keista su tom kainom doh.gif buciau zinojus prie einat detis, tikrai neiciau, kam moket dvigubai jei gali eiti kur pigiau smile.gif
Atsakyti

Cia gal nuo tu vielu priklausa? Gal skirtingiem breketam skirtingas vielas dedas? Taip as misliju. g.gif
Atsakyti

Ne, ne, ne, aš tik vieną kartą 250lt mokėjau, bet tada man daug visko darė.. smile.gif Na, bet už abiejų lankų keitimą moku ne 140lt, o 220lt.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kovo @ 2011 04 11, 19:36)
oj kiek daug mokat jus pas ja, as tai kiekviena menesi kai einu pasikeist lanku kartais buna kad palieka tus pacius moku tik 100 Lt, arba cia as ne apie ta pati sneku kad tiek mazai temoku  smile.gif

jei palieka tuos pacius mokat 100lt ar jei keicia abudu lankus mokat 100lt?
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2011 04 11, 20:44)
Nu man ir labai keista su tom kainom  doh.gif buciau zinojus prie einat detis, tikrai neiciau, kam moket dvigubai jei gali eiti kur pigiau smile.gif

Nesuprantu kaip cia su tom kainom, lupa tiek kiek sugalvoja.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2011 04 11, 19:31)
jei palieka tuos pacius mokat 100lt ar jei keicia abudu lankus mokat 100lt?

na man keleta kartu buvo jog paliko tuos pacius, bet dazniausiai pakeicia ir visa laika moku 100 lt
Atsakyti
Na va, uzdejo man rozines gumytes, tiek abejojau ar detis, bet dabar labai dziaugiuosi, labai graziai atrodo wub.gif smile.gif Padare siandien higienini, pakeite vielutes, tai dantys dabar labai jautrus, net banano atkast nebeina. verysad.gif
Atsakyti