Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai • 39 tema.

QUOTE(radviliux @ 2011 04 13, 16:04)
hihihi.gif o as jos postus praleidziu, isviso net neskaitau. kam ten reik, jei zmogus savo nepagarba kitiems pavercia kazkokiu originalumu?
taip sakant - nekreipt demesio  irnesakyk.gif

Na pagarba ne pagarba,bet as irgi dazniausiai neskaitau, nu nepatinka, kartais paraso normaliai kaip visi o kartais specialiai isvis kad skaityt neimanoma doh.gif
Atsakyti
Kadangi nesąmoningas ginčas tai gal grįžtam prie dantų biggrin.gif

Man tai taip trečią dieną skaudą krūminį dantuką, toks jausmas, kad po paveržimo, o jis nusimato jau kitą 1dienį laukiu nesulaukiu smile.gif
Atsakyti
as tai mastau kada rasytis vizitui...
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 04 13, 20:05)
as tai mastau kada rasytis vizitui...

O tai tu pati nusprendi kada tau eit? Ar kaip čia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 04 13, 20:07)
O tai tu pati nusprendi kada tau eit? Ar kaip čia?  g.gif

gydytoja sake uzsirasyti mazdaug po 2 menesiu... sako paziurek kad butu grazus lankas, bet kad as nesuprantu kada jis grazus...
buvau berots kovo 25... tai net nzn kada cia rasytis,..
Atsakyti
Merginos mielos, nedarykit is muses dramblio, nesipykit 4u.gif Visos cia vieno likimo ir turim gyvent draugiskai biggrin.gif
QUOTE(PILNATIS13 @ 2011 04 13, 17:58)
4u.gif

Labai jau retai čia lankiausi, bet noriu palinketi visom sekmės ilgame breketu kelyje, kuri aš įveikiau  thumbup.gif  Metalinius breketus nešiojau 1m.10mėn., viso išleidau 5200lt. Na dar liko estetinis plombavimas dar kokie 2000lt., nes labai "nuvalgyti" dantuku kampai.
Visos kurios svarstote ar Jums to reikia (jei finansinės galimybės leidžia), linkiu greičiau apsispresti ir pradėti ta kelią, kuris atrodo toks ilgas bet iš tiesų yra ne toks ir ilgas. Tik pirmyn.... friends.gif

Sveikinu 4u.gif Lauksim vaizdines medziagos.
Atsakyti
Jokios neppagarbos nereiskiu. Ni vienos neuzsipuoliau, ni vienos neiskoliavau.
Kaip minejau, kaip kalbu, taip i rasau. Ni vienam is mana draugu tai neuzkliuvo. Ni viens nesaki, ka reiskiu kazkokia nepagarba.
Savam kompiutery neturiu pasizymejus lietuviska raidyna, nes siaip gan retai rasau lietuviskai.
Kaip jau minejau, neskaityket, jei nepatink. Beje, cia tema apie breketus, o ne apie mani.

Gal zinot kiek ilgiausiai yr teke kam breketus nesiot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2011 04 13, 20:21)
Kaip minejau, kaip kalbu, taip i rasau. Ni vienam is mana draugu tai neuzkliuvo. Ni viens nesaki, ka reiskiu kazkokia nepagarba.
Savam kompiutery neturiu pasizymejus lietuviska raidyna, nes siaip gan retai rasau lietuviskai.
Kaip jau minejau, neskaityket, jei nepatink. Beje,  cia  tema apie breketus, o ne apie mani.

Gal zinot kiek ilgiausiai yr teke kam breketus nesiot?  g.gif

rasyk kaip nori, man netrugdo smile.gif
butent tema apie breketus...
nu kiek ilgiausiai nesejo tai nzn... mano va drauge biski ilgiau nei tris metus draugavo su jais...
Atsakyti
Kaip jau minejau, neskaityket, jei nepatink. Beje,  cia  tema apie breketus, o ne apie mani.

Iš Mango ta daininke Rima berods nešiojo apie penkis metus doh.gif Mano draugas virš trijų truputį nešiojo..
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 04 13, 20:55)
Iš Mango ta daininke Rima berods nešiojo apie penkis metus  doh.gif

Vajanaus tu mana! unsure.gif
Atsakyti

Viena man žinoma mergina nešioja breketus jau gal kokius 6 m ir dar sakė galo nematyt unsure.gif Bet ten pas ją diiidelės problemos, "stalčių" turėjo ir t.t.
Atsakyti
jei kuri žinot kaip padaryt kad nesimatytų dalyvio, parašykit až, jau tuoj alergija prasidės
Atsakyti