Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai • 39 tema.

QUOTE(Balalaika. @ 2011 04 13, 21:52)
jei kuri žinot kaip padaryt kad nesimatytų dalyvio, parašykit až, jau tuoj alergija prasidės

Nueikit į nepageidaujamo nario profilį ir yra "Ignoruoti dalyvį" biggrin.gif
Atsakyti
Radau, ALELIUJA biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 04 13, 21:56)
Radau, ALELIUJA biggrin.gif

Vajanaus tu mana! unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *sunshine*: 13 balandžio 2011 - 21:05
QUOTE(Balalaika. @ 2011 04 13, 21:52)
jei kuri žinot kaip padaryt kad nesimatytų dalyvio, parašykit až, jau tuoj alergija prasidės

Eini i sava profili- te pasirenki profilia redagavime- ignoruoti nari-Flegma. Paprasta. 4u.gif
Jei alergija prasided, tai pades, kai mani ignoruosi.
O jei rimta alergine reakcija del ko- adrenalins.
Papildyta:
QUOTE(Twista @ 2011 04 13, 21:42)
Viena man žinoma mergina nešioja breketus jau gal kokius 6 m ir dar sakė galo nematyt unsure.gif Bet ten pas ją diiidelės problemos, "stalčių" turėjo ir t.t.

Siaip nezinau dap pati kiek ilgai ma reiks nesiot, tai, sakau, pasiklausiu kiek ilgiausiai yr teke nesiot breketus.
Siaubas kazkoks but, jei tiek reiktu nesiot. schmoll.gif
Atsakyti
Įsivaizduoji nepadėjo, vis tiek tavo blevyzgas savo eteryje matau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 13 balandžio 2011 - 21:47
QUOTE(Balalaika. @ 2011 04 13, 22:46)
Įsivaizduoji nepadėjo, vis tiek tavo blevyzgas savo eteryje matau.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
niekaip neatsikratysi biggrin.gif
Atsakyti
Panos,aiskinkites santykius per AZ,jei kas nors nepatinka,nes ir taip off topic'o pilna,sunku surast ka nors i tema. Nepatinka kaip kas nors raso - ignor ir viskas. Tikriausiai savu bedu maza (dziaugiuos uz tai),kad turit laiko kabinetis prie kitu zmoniu rasliavos. Kai kas nors prades rusiskai/lenkiskai ar kita kalba rasinet,va tada galit pradet veja kelt,o dabar tai is neturejimo ka veikti uzsipuolet zmogu. Nepatinka-neskaitot ir viskas,kam cia savo laika gaist,pffff doh.gif

Kazkuri klauset kas blogai su mano sakandziu.Atsiprasau,ziauriai daug dirbu siuo metu,neturiu laiko visai prisest,tai tik atsakysiu :

Dantys susikanda ne taip kaip turetu. Sukandus dantis,yra per dielis tarpas nei turetu buti tarp virsutiniu ir apatiniu dantu,del to gaunas,kad virsutiniai uzdengia apatinius (apie 80%) verysad.gif Su tuo gyventi tikrai galima ir dabar svarstau ar is tikruju verta pradet ta sakandi taisyt,nes tikrai nelabai matos,tik tam kas zino...bet atrodo noris,kad jei pradejai,tai viska iki galo susitvarkyt... Bet tai vel. Siaip nuimtu uz 4 menesiu mazdaug,o jei pradesiu su sakandziu,tai 6kokie men minimum.
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

nu joa..po tokių diskusijų ir noras rašyt ką nors praėjo verysad.gif pikti tie žmonės šiais laikais, siaubas.

Žodžiu, man šian vizitas. Laikau špygas, kad tik vieną lanką keistų, nes ir man reiks ant kryžiuko rašytis biggrin.gif

Skanios kavos/arbatos visoms ir gyvenkit draugiškai:)
Atsakyti
QUOTE(renachiuke @ 2011 04 14, 07:18)

Dantys susikanda ne taip kaip turetu. Sukandus dantis,yra per dielis tarpas nei turetu buti tarp virsutiniu ir apatiniu dantu,del to gaunas,kad virsutiniai uzdengia apatinius (apie 80%) verysad.gif  Su tuo gyventi tikrai galima ir dabar svarstau ar is tikruju verta pradet ta sakandi taisyt,nes tikrai nelabai matos,tik tam kas zino...bet atrodo noris,kad jei pradejai,tai viska iki galo susitvarkyt... Bet tai vel. Siaip nuimtu uz 4 menesiu mazdaug,o jei pradesiu su sakandziu,tai 6kokie men minimum.[/i]

Jei tau matos, tai daryk kaip tau geriau. Nes tai svarbu tau, tava gerai savijautai. 4u.gif

QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 04 14, 08:22)
Labas rytas smile.gif

Žodžiu, man šian vizitas. Laikau špygas, kad tik vieną lanką keistų, nes ir man reiks ant kryžiuko rašytis biggrin.gif 

Skanios kavos/arbatos visoms ir gyvenkit draugiškai:)

Labas ryts, Spygu nelaikyk, nes spygas i gausis. Sekmes tau siandie! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(renachiuke @ 2011 04 14, 07:18)
Dantys susikanda ne taip kaip turetu. Sukandus dantis,yra per dielis tarpas nei turetu buti tarp virsutiniu ir apatiniu dantu,del to gaunas,kad virsutiniai uzdengia apatinius (apie 80%) verysad.gif  Su tuo gyventi tikrai galima ir dabar svarstau ar is tikruju verta pradet ta sakandi taisyt,nes tikrai nelabai matos,tik tam kas zino...bet atrodo noris,kad jei pradejai,tai viska iki galo susitvarkyt... Bet tai vel. Siaip nuimtu uz 4 menesiu mazdaug,o jei pradesiu su sakandziu,tai 6kokie men minimum.[/i]

Aišku... Na čia turbūt pati turi spręst ką daryt.. Aš pavyzdžiui vis labiau galvoju, kad mano dantys kažkaip per daug išsišovė į priekį g.gif bet gal dar tvarkys.. Na man pagaliau kitą savaitę vizitas, reiks bandyt pakalbint gydytoją kaip čia toliau kas bus daroma. Nes aš kažkaip ja visiškai pasitikiu, tai niekad nieko neklausinėju, o ji irgi per daug nepasakoja ateities planų biggrin.gif
Atsakyti
Na, tai ar galiu gauti slaptažodį į albumus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 04 14, 10:42)
Aišku... Na čia turbūt pati turi spręst ką daryt.. Aš pavyzdžiui vis labiau galvoju, kad mano dantys kažkaip per daug išsišovė į priekį  g.gif bet gal dar tvarkys.. Na man pagaliau kitą savaitę vizitas, reiks bandyt pakalbint gydytoją kaip čia toliau kas bus daroma. Nes aš kažkaip ja visiškai pasitikiu, tai niekad nieko neklausinėju, o ji irgi per daug nepasakoja ateities planų  biggrin.gif

Na taip, pas mane irgi toks vaizdas, kad jie (dantys) kazkaip i prieki atlenkti, tarsi atsiknoje butu biggrin.gif
bet breketus nesioju dar nepilnus puse metu, tikiuos vaisdelis keisis tik i gera smile.gif
Atsakyti