Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai • 39 tema.

QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 04 15, 10:33)
Labas rytas;)
na va, po vakarykščio vizito naujienų nedaug. Gavau stipresnių elastikų, stipresnę grandinėlę ir tiek.
Ir dar gydytoja labai stebisi, kad man praktiškai niekad neskauda ir net nemaudžia dantų  g.gif 

tai tiek naujienų

Nu va, sakau ir as, kad neskauda! bigsmile.gif O taip bijojau pries dedant breketus, kad visom skauda, sienom laipioja ir pan.... biggrin.gif Iki sios dienos nesu nei vienos tabletes nuo skausmo isgerus. Taip, po paverzimo kasti buna sudetinga, kramtyti taip pat, bet kad ramybes busenoj skaudetu, tai niekada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vertejaxxx @ 2011 04 15, 08:43)
Nu va, sakau ir as, kad neskauda!  bigsmile.gif  O taip bijojau pries dedant breketus, kad visom skauda, sienom laipioja ir pan....  biggrin.gif Iki sios dienos nesu nei vienos tabletes nuo skausmo isgerus. Taip, po paverzimo kasti buna sudetinga, kramtyti taip pat, bet kad ramybes busenoj skaudetu, tai niekada  smile.gif

Turbut kiekvienas savaip ta skausma supranta smile.gif as irgi vaistu ne karto negeriau, bet kad neskauda, tikrai negaleciau pasakyti schmoll.gif
Dabar po dvieju savaiciu pertraukos vel pradejau elastikus detis, tai taip skauda kruminius dantis, kad atrodo su saknim israus man juos tie elastikai biggrin.gif
Atsakyti
Tai aisku, kiekvienam tas skausmo slenktis skirtingas. Tik tikejausi, kad bus daaaaaug daaaaaug baisiau, nei kad dabar yra biggrin.gif jetau, kokia durne, kad anksciau nesidejau.... jau vaiksciociau su holivudu ir vargo nematyciau...
Atsakyti
Ir as maniau, kad viskas bus daug sunkiau, bet is esmes niekas nepasikeite, man tie breketai netrukdo smile.gif Kaip tik siandien puse metu mano breketams thumbup.gif Kaip greit tas laikas bega, atrodo tik susidejau, o jau pusmetis praejo.
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 04 15, 16:50)
Ir as maniau, kad viskas bus daug sunkiau, bet is esmes niekas nepasikeite, man tie breketai netrukdo smile.gif Kaip tik siandien puse metu mano breketams  thumbup.gif  Kaip greit tas laikas bega, atrodo tik susidejau, o jau pusmetis praejo.

oooo apvalus skaiciukas breketam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 04 15, 16:50)
Ir as maniau, kad viskas bus daug sunkiau, bet is esmes niekas nepasikeite, man tie breketai netrukdo smile.gif Kaip tik siandien puse metu mano breketams  thumbup.gif  Kaip greit tas laikas bega, atrodo tik susidejau, o jau pusmetis praejo.

Sveikinimai 4u.gif man ir toks jausmas kad neseniai juos tik sudejo, bet jauvirs 7men smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2011 04 15, 21:56)
Sveikinimai  4u.gif  man ir toks jausmas kad neseniai juos tik sudejo, bet jauvirs 7men smile.gif

Bet tau kiek pamenu tai nelabai ilgai prognozavo nesiot? smile.gif Gal jau pusiaukelej tu?
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 04 15, 22:56)
Bet tau kiek pamenu tai nelabai ilgai prognozavo nesiot? smile.gif Gal jau pusiaukelej tu?

Na man sake 1,5m kazkur, priklauso nuo dantu, reiks kita vizita uzklausti kaip jie cia juda pas mane smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emukas21: 15 balandžio 2011 - 22:01
Aciu merginos uz patarimus , reiks pradet po konsultacijas vaiksciot smile.gif o gal kas tvarketes Lazerines odontologijos centre pas gyd. Egle Zasciurinskiene ?
Atsakyti
QUOTE(krulka @ 2011 04 15, 23:18)
Aciu merginos uz patarimus , reiks pradet po konsultacijas vaiksciot  smile.gif o gal kas tvarketes  Lazerines odontologijos centre  pas gyd. Egle Zasciurinskiene ?

Lyg Twista ten lankosi, paeikit vienu psl atgal jin ten minejo kazka smile.gif
Atsakyti
Aciu merginos uz patarimus , reiks pradet po konsultacijas vaiksciot  smile.gif o gal kas tvarketes  Lazerines odontologijos centre  pas gyd. Egle Zasciurinskiene ?

As einu pas je, tik ne toj tava nurodytoj vietoj.
Atsakyti
o gal kas tvarketes  Lazerines odontologijos centre  pas gyd. Egle Zasciurinskiene ?

Aš pas ją gražinuosi dantukus ax.gif Tik migruoju tarp KMUK Ortodontijos klinikos ir Odontologijos praktikos centro laugh.gif Jūsų nurodytoj vietoj nesilankau biggrin.gif Jau rašiau, kad džiaugiuosi ja rolleyes.gif Viską smulkiai išaiškina, kol neišaiškina - neveja iš kabineto (čia kažkurios ortodontės taip daro) biggrin.gif Ir šiaip, patinka man ji, maloni motera smile.gif

Atsakyti