Įkraunama...
Įkraunama...

Maldos galia

QUOTE(Gita.N. @ 2006 03 10, 06:49)
Iš kur žinoti, kad Dievas palamina tokius veiksmus?

Kiekvienas tikras reikistas meldziasi pies pradedamas gydyti.Jis zino.Reiki gydantysis yra tik laidininkas, per kuri gydo DIEVISKOJI ENERGIJA.
Kaip ir visur gyvenime, buna ir reikistu tarpe "apsisaukeliu", buna "svariu" ir "nesvariu" energetiskai zmoniu.Malda, vienitelis ir tikrasis kelias i pazinima , atpazinima ir zinojima.
Atsakyti
QUOTE(MamaLupa @ 2006 03 10, 18:52)
Kiekvienas tikras reikistas meldziasi pies pradedamas gydyti.Jis zino.Reiki gydantysis yra tik laidininkas, per kuri gydo DIEVISKOJI ENERGIJA.
Kaip ir visur gyvenime, buna ir reikistu tarpe "apsisaukeliu", buna "svariu" ir "nesvariu" energetiskai zmoniu.Malda, vienitelis ir tikrasis kelias i pazinima , atpazinima ir zinojima.

Aš tikriausiai esu neišmanėlė, bet nežinau nieko apie Reiki, būtų labai įdomu pasiskaityti.
Atsakyti
Saulele, jei neismanelis zino jog jis neismanelis, jis jau ISMANELIS
clap.gif
Atsakyti
QUOTE(MamaLupa @ 2006 03 10, 20:23)
Saulele, jei neismanelis zino jog jis neismanelis, jis jau ISMANELIS
clap.gif

Nuraminai truputį. Bet labai jau knieti sužinoti kas tai. Esu dar ir labai smalsi.
Atsakyti
QUOTE(Gita.N. @ 2006 03 10, 09:48)
Nuraminai truputį. Bet labai jau knieti sužinoti kas tai. Esu dar ir labai smalsi.

http://reiki.puslapi...ntpage&Itemid=1 bigsmile.gif
Atsakyti
Perskaičiau visą temą, o kas ta malda taip ir niekas nepasakė, nes daug drabstėsi purvais, vietoj to, kad bandytų kažką suprasti...
Atsakyti
Neskaičiau temos.
Man malda yra jausminis/mintinis/žodinis kreipimasis į Aukščiausias struktūras (Dievą),bendravimas, trumpas priartėjimas kaip užtvirtinimas kad esu su jais. Tikslai to patys įvairiausi.
Atsakyti
visos temos, prisipazinsiu, neskaiciau - tik pacia pradzia.

Manau, kad neretai mes ir pacios uzsisukame uzburtame rate. Nes jei esi viena, tai kartais gali pasijausti, neva tau uzdeta kazkokia gedos zyme, kad ne tokia, kaip visos, nepilnaverte, nemylima, nelaukiama, niekam lyg ir nerupi. O veltui - vienatve turi savo grozi, isgyvenau ta laikotarpi, tik reikia ji surasti, noreti pamatyti smile.gif Gal cia ir prakeikimo jokio nera, tik zmogus vienatves nepakelia.

Neduodama mums nepakeliama nasta, duodama ta, kuria galime panesti 4u.gif

Net nepamenu is kur, bet zinau toki pratima, gal kada kam pravers. Gaila, jo prasmes nupasakoti nemoku - pasimirso man per keleta metu, bet sako, kad veiksmingas smile.gif

Reikia atsistoti ir trinti delna viena i kita, kol maloniai isils. Tada sudeti juos uz galvos, ant kaklo, rankas kelti i virsu, i prieki ir, nubrezus mosta, jas suglausti uz nugaros, ant strenu. Taip kelis kartus.

PS aisku, cia gali buti ir placebo efektas, svarbu tiketi, kad esi apsaugota (s) smile.gif
Atsakyti
Vienatvė vieniems puiku, kitiems našta. Žmonės socialūs sutvėrimai, jiems reikia žmonių šalia. Jei kartais leidi sau pabūti vienas, tai puiku. Bet jei metų metais ir savaitgaliais, ir per šventes esi vienas, tai žiauru. žmogus nuolat mąsto apie vienatvę, kyla ir visokių kitokių minčių ta tema. ir čia daroma klaida. Reik vieną kartą nustoti mąstyti apie tai, nes tiek perkrauta pasamonė negali pradėti veikti, nuolatos pildoma. Kurlink mąstai, ten ir eini, tą ir turi, -taip turėtų būti, bet visgi yra priešingai. Sąmoningai pripildžius save (pasąmonę) tokių minčių, privalom sudaryti galimybę pasamonei veikti. O veikia ji tik tuomet, kai samonė nedirba,(arba viena, arba kita, kaip arba lenkiamieji raumenys, arba tiesiamieji, kartu nebūna) t.y. kai miegam ar medituojam, kai nustojam galvoti apie tą patį, geriau žiūrėti į debesis plaukiančius, atsipalaiduoti ir plepėti su kiemo vaikais, skaityti knygą...daryt bet ką tik ne apie vienišumą galvot. Štai todėl ir įvyksta virsmas, kai negalvoji ir nelauki

Tai tas pratimas apsaugai, išeina. Nes kai kasnors iš piktųjų "priklijuoja" dažniausiai sprando srityje. Pabandžiau.
Žinau, kad galima iššukuoti aurą kai labai pervargus, išsunkta jautiesi, ir gi veikia. Kitas (patikimas) žmogus turi atstumu nuo kūno abiem rankom nuo viršugalvio "šukuoti" lyg nematomus plaukus iki pat žemės. Oi kaip gerai pasijunti, lyg visos dienos naštą būtų nuėmę smile.gif
Atsakyti
Man gerai padeda dušas.nuplauna nuovargį.O šiaip aš pavargstu nuo žmonių,nuo vienumos- ne. tokių pratimų nežinojau,įdomu.Kuo ilgiau viena būnu,tuo stipresnė jaučiuos
Atsakyti
Vat vat, kai su savim meilėj gyveni, nesipyksti labai gera vienai būti. Kai viduje yra nepasitikėjimas, nuoskaudos, mintys nuolat atakuoja,dar kas nors negatyvaus vienatvė kelia nerimą, irzulį
O dušas tarp kitko tas pats veiksmas kaip tos "šukos" išlygina, sutvarko aurą, todėl pasijuntam labai gerai.
Atsakyti
QUOTE(barsukele @ 2007 11 15, 20:27)
Man gerai padeda dušas.nuplauna nuovargį.O šiaip aš pavargstu nuo žmonių,nuo vienumos- ne. tokių pratimų nežinojau,įdomu.Kuo ilgiau viena būnu,tuo stipresnė jaučiuos

Aš irgi žinau dienos "purvo" valymosi pratimą.

Dešine ranka brauki nuo kairio peties link kairės plaštakos, nupurtai viską į žemę transformacijai, tada kaire ranka per dešiną taip pat perbrauki, tada vėl dešine nuo kairio peties įstrižai per pilvą, tada kaire nuo dešinio peties įstrižai per pilvą, ir užbaigiam dešine ranka nuo kairio peties įstrižai per pilvąsmile.gif

abrakadabra gavosi, reik gyvai demonstruoti cool.gif
Atsakyti