Įkraunama...
Įkraunama...

Maldos galia

QUOTE(vaižgantė @ 2006 03 09, 16:38)
Mano gyvenime buvo toks įvykis (praėjusį pavasarį), kuris mane sulaužė. Nebegaliu atsitiesti.

Lobačiuvienė mano sūnui tiką išgydė. Lenkiuosi prieš ją žemai.

Jei praeitą pavasarį, tai dar nedaug laiko praėjo, kad galėtum padėti antspaudą sau.
Žinau tik, kad su patarimais reikia atsargiai, nes gali likti be kaltės kalta. Kiekvienas kapstosi pagal savo supratimą.
Ką monote apie va tokią vietelę: čia

Sako, kad jie daro įdomius dalykus, bet nesiryžtu pati tuom užsiimt.
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2006 03 09, 17:04)

Ką monote apie va tokią vietelę:  čia

idomu...
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2006 03 09, 17:04)
Jei praeitą pavasarį, tai dar nedaug laiko praėjo, kad galėtum padėti antspaudą sau.
Žinau tik, kad su patarimais reikia atsargiai, nes gali likti be kaltės kalta. Kiekvienas kapstosi pagal savo supratimą.
Ką monote apie va tokią vietelę:  čia

Sako, kad jie daro įdomius dalykus, bet nesiryžtu pati tuom užsiimt.

Antspaudo ir nepadėjau.

Organizacijų yra daug... Kiekvienam pagal jo skonį...
Atsakyti
QUOTE(Shiduh @ 2006 03 09, 18:44)
aš neneigiu jos galių. tik sakau, kad magija ar balta ar juoda yra blogai.

Manau, kad žmogus turi pats rasti savo kleią. Mano nuomone magija yra tuo bloga, kad iš žmonių atima laisvę.
Atsakyti
QUOTE(Gita.N. @ 2006 03 09, 20:28)
Manau, kad žmogus turi pats rasti savo kleią. Mano nuomone magija yra tuo bloga, kad iš žmonių atima laisvę.

Reiki naudojimas yra magija. Jeigu prieš valgydama savo maistą paženklinsiu simboliu, t.y. atliksiu maginį veiksmą, aš iš savęs atimsiu pasirinkimą valgyti nepalaimintą maistą? Jeigu laikydama delne buteliuką sustiprinu vaistų poveikį, vadinasi, aš atimu iš savęs galimybę gydytis menkesnės gydomosios galios vaistais?
Kiekvienas renkasi tai, kas jam geriau... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2006 03 09, 22:36)
Reiki naudojimas yra magija. Jeigu prieš valgydama savo maistą paženklinsiu simboliu, t.y. atliksiu maginį veiksmą, aš iš savęs atimsiu pasirinkimą valgyti nepalaimintą maistą? Jeigu laikydama delne buteliuką sustiprinu vaistų poveikį, vadinasi, aš atimu iš savęs galimybę gydytis menkesnės gydomosios galios vaistais?
Kiekvienas renkasi tai, kas jam geriau... smile.gif

Taip kiekvienas renkasi kaip jam geriau tuo metu atrodo. Bet kaip magijos pagalba stengiesi paveikti kitą žmogų, kad jis elgtųsi pagal tavo norus - čia jau laisvės atėmimas. Ne veltui sakoma, kad tokie veiksmai sugrįžta keleriopai.Aplamai nelabai tikiu tokiais dalykais, kad rankose palaikius buteliuką vaistai tampa veiksmingeni- medicinoje ir psichologijoje jau senai žinomas placebo efektas. Suprantu, kad niekuo aš tavęs neįtikinsiu, nes tu jau pasirinkai savo tieoso kelią, turi savo kaip matau tvirtą nuomonę. Jau seniai įsitikinau, kad nėra vienos tiesos, kiek žmonių tiek ir tiesų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gita.N.: 09 kovo 2006 - 20:48
QUOTE(Gita.N. @ 2006 03 09, 20:47)
Taip kiekvienas renkasi kaip jam geriau tuo metu atrodo. Bet kaip magijos pagalba stengiesi paveikti kitą žmogų, kad jis elgtųsi pagal tavo norus - čia jau laisvės atėmimas. Ne veltui sakoma, kad tokie veiksmai sugrįžta keleriopai.Aplamai nelabai tikiu tokiais dalykais, kad rankose palaikius buteliuką vaistai tampa veiksmingeni- medicinoje ir psichologijoje jau senai žinomas placebo efektas. Suprantu, kad niekuo aš tavęs neįtikinsiu, nes tu jau pasirinkai savo tieoso kelią, turi savo kaip matau tvirtą nuomonę. Jau seniai įsitikinau, kad nėra vienos tiesos, kiek žmonių tiek ir tiesų.

Taip, vienos tiesos nėra.
Taip, kaip pašventintas vanduo keičia savo cheminę sudėtį, taip ir reiki paveikti vaistai keičia savo sudėtį...
Pritariu, kad į kito žmogaus reikalus reikia kuo mažiau kištis... Todėl ir reiki naudoju tik savo šeimos ribose... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2006 03 09, 22:53)
Taip, kaip pašventintas vanduo keičia savo cheminę sudėtį, taip ir reiki paveikti vaistai keičia savo sudėtį...
Pritariu, kad į kito žmogaus reikalus reikia kuo mažiau kištis... Todėl ir reiki naudoju tik savo šeimos ribose... rolleyes.gif

Va ir priėjom bendros nuomonės.
Atsakyti
QUOTE(Gita.N. @ 2006 03 09, 19:47)

Deja,o gal ir net geriau,bet kiekvienas mato realybe kitaip negu tu isivaizduoti gali.Ir net jei tau atrodys kad tu lygiai tokia pacia situacija igyvenai ir ta zmogu supranti,kuris sia situacija dabar isgyvena.Tai zinok suklysi. schmoll.gif Net ir ta pacia situacija zmones mato visai skirtingai.
Tokie mes jau esam - tie zmones! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2006 03 09, 11:53)

Vaizgante, is viso to ka perskaiciau ryskeja vaizdas, jog kazka arba maisai kalbedama apie reiki arba nezinai kas tai yra.
g.gif bet REIKI jau kita tema.
Dar tik pridursiu jog kiekvienas isikisimas - medikamentai, chirurgija, termo medicina - viskas atsiliepia.Vertinti magija - NE REIKI -nes tai niekaip nesusije su magija - bet magija kaip geri ar blogi mazu maziausiai yra naivu.Bet koks energetinis isikisimas su Dievo palaiminimu nesa tik sveikata , geri, meile.
Atsakyti
bet iš to negalima pelnytis, o rasti žmonių, kurie magija naudoja ne pelno ir naudos tikslais, praktiškai neįmanoma.
Atsakyti
QUOTE(MamaLupa @ 2006 03 10, 04:30)
Vaizgante, is viso to ka perskaiciau ryskeja vaizdas, jog kazka arba maisai kalbedama apie reiki arba nezinai kas tai yra.
  g.gif bet REIKI  jau kita tema.
Dar tik pridursiu jog kiekvienas isikisimas - medikamentai, chirurgija, termo medicina -  viskas atsiliepia.Vertinti magija - NE REIKI -nes tai niekaip nesusije su magija -  bet magija kaip geri ar blogi mazu maziausiai yra naivu.Bet koks energetinis isikisimas su Dievo palaiminimu nesa tik sveikata , geri, meile.

Iš kur žinoti, kad Dievas palamina tokius veiksmus?
Atsakyti