Įkraunama...
Įkraunama...

Rosacea arba rožinė

QUOTE(Alinva @ 2012 02 03, 10:36)
Jis iš tos pačios serijos, kaip "skinoren", tik silpnesnis ir gelis, o ne tepalas...
Taip, perštėjimas yra, naudojant kasdien dar ir parausta ir pradeda pleiskanot. Aš stengdavausi tepti labai plonai, o po to dar kremuku raminančiu - ne kažin kas, bet vis geriau, kai kokio alijošiaus gelio užsitepi....

na as snd nusipirkau skinoren krema kaktai,pas mane ja visa gyvenima beria ypac pries mm tai sake turetu padet,jau persti pasitepus zesim kaip toliau eisis
Atsakyti
QUOTE(samyra1988 @ 2012 02 03, 11:55)
na as snd nusipirkau skinoren krema kaktai,pas mane ja visa gyvenima beria ypac pries mm tai sake turetu padet,jau persti pasitepus zesim kaip toliau eisis

Aš ilgai naudojau skinoren, labai išsausina; rekomenduoja, jei labai jautri oda, naudoti kas antrą dieną, tik vakarais.
Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2012 02 03, 17:54)
Aš ilgai naudojau skinoren, labai išsausina; rekomenduoja, jei labai jautri oda, naudoti kas antrą dieną, tik vakarais.

o jus ji naudojot del rozines?man ant kaktos pastoviai paprasti spuogai.kazkada buvau pradejus naudot krema rasos su aha rugstim tai labai daug sumazejo,bet kaip tas prakeiktas pd atejo tai nebegalejau niekuom tepti tai vel prisiveise ,dar pradejau snd gerti homeopatinius lasiukus doxi-kit tai pazesim kas bus,pirmadieni einu i zarnyno valyma dar,noriu pagerint organizmo bukle,ir nenoriu tiket kad mane ta prakeikta rozine uzpuole doh.gif kita savaite 2 procedura su ips
Atsakyti
QUOTE(aidesa @ 2012 02 03, 09:13)
O tau nuo finacea tepalo nepersti odos?man tai ziauriai...kaip mano drauge sako,jausmas toks,kaip veidu i dilgeles butum igriuvus biggrin.gif

Persti, bet kaip supratau - taip turi but. Man jau patinka tas perstejimas ax.gif . Padeda nuo spuogu bei nuo rauksliu 4u.gif . Mano gyd sako, kad vaisiu rugstis is finacejos neleidzia atsirast raukslem. Tepuosi finaceja jau 2 metai jei ne daugiau, oda tikrai neglemba, nors mano amziuje jau turetu... biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(BEGANTI @ 2012 02 03, 20:49)
Persti, bet kaip supratau - taip turi but. Man jau patinka tas perstejimas  ax.gif . Padeda nuo spuogu bei nuo rauksliu  4u.gif . Mano gyd sako, kad vaisiu rugstis is finacejos  neleidzia atsirast raukslem. Tepuosi  finaceja jau 2 metai jei ne daugiau, oda tikrai neglemba, nors mano amziuje jau turetu... biggrin.gif .

tai tepat kiekviena diena nors ir spuogu nera?ar saugotes nuo saules?valgote karsta astru maista?as tai pilnai atsisakiau ir kavos ir juod arbatos valgau tik silta maista vos vos,nuo saules vasara 10 sluoksniu kremo tepsiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(samyra1988 @ 2012 02 03, 21:36)
tai tepat kiekviena diena nors ir spuogu nera?ar saugotes nuo saules?valgote karsta astru maista?as tai pilnai atsisakiau ir kavos ir juod arbatos valgau tik silta maista vos vos,nuo saules vasara 10 sluoksniu kremo tepsiu  doh.gif

Tepu tik tada , jei matau , kad kelsis koks spuogas, pasdare uzraudimas . Kiekviena diena netepu, bei netepu viso veido. Nuo saules saugaus, bet neipatingai. Gyvenu Norvegijoje , jos ziema beveik nera, o vasara labai astri. Lietuvoje man labai kenkdavo karstis- saltis. Cia oras daug svelnesnis, ziema daznai 0 . Astru maista valgau , nes labai megstu, bet nedaug. Vengiu raudono vyno, kitas alkoholis taip nekenkia . Be kavos negaliu pradet dienos, taip pat geriu juoda arbata. Man labiau spuogai kyla nuo miltiniu patiekalu bei saldumynu . Stengiuosi maziau lako leisti prie puodu, ypac negaliu kepti orkaiteje. Vyras kulinarinius darbus pereme.
O del saules matyt visiems individualiai. Lietuvoj man labai paumejimas budavo, bet atostogos Kretoje, Tunise ar JAV New Mexico man odos bukles nepablogino. Svarsbiausia pastebejau- visad pailset, issimiegot ir viskas gerai tada ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(BEGANTI @ 2012 02 04, 15:58)
Tepu tik tada , jei matau , kad kelsis koks spuogas, pasdare uzraudimas . Kiekviena diena netepu, bei netepu viso veido. Nuo saules saugaus, bet neipatingai. Gyvenu Norvegijoje , jos ziema beveik nera, o  vasara labai astri.  Lietuvoje man labai kenkdavo karstis- saltis. Cia oras daug svelnesnis, ziema daznai 0 . Astru maista valgau , nes labai megstu, bet nedaug. Vengiu raudono vyno, kitas alkoholis taip nekenkia .  Be kavos negaliu pradet dienos, taip pat geriu juoda arbata. Man labiau spuogai kyla nuo miltiniu patiekalu bei saldumynu . Stengiuosi maziau lako leisti prie puodu, ypac negaliu kepti orkaiteje.  Vyras kulinarinius darbus pereme. 
O del saules matyt visiems individualiai. Lietuvoj man labai paumejimas budavo, bet atostogos Kretoje, Tunise ar JAV New Mexico man odos bukles  nepablogino.  Svarsbiausia pastebejau- visad pailset, issimiegot ir viskas gerai tada  ax.gif .

o as dabar tokioj baimej,kad nezinau kur lysti,tik visad kartoju sau jokio streso praeis praeis,bet nelabai iseina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(samyra1988 @ 2012 02 04, 16:15)
o as dabar tokioj baimej,kad nezinau kur lysti,tik visad kartoju sau jokio streso praeis praeis,bet nelabai iseina doh.gif

tas ir blogiausia ax.gif, sunku kontroliuot.
Atsakyti
QUOTE(BEGANTI @ 2012 02 04, 23:28)
tas ir blogiausia  ax.gif,  sunku kontroliuot.

sunkiai sekasi kontroliuoti procesa kai uzeina didieji veido kaitinmai ismeto dememis pluis spuogeliai verysad.gif o daugelis kovos metodu pasirodo esantys neveiksmingi
Atsakyti
Parduodu krema Ruboril, vos 2 kartus panaudotas, man per lengvas. Kaina 20lt., Kaunas, i a.z. 4u.gif
Atsakyti
Gal turite atsiliepimu apie gydytoja duobiene? vilniaus lazernes dermatologijos centras
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2012 03 07, 17:34)
Parduodu krema Ruboril, vos 2 kartus panaudotas, man per lengvas. Kaina 20lt., Kaunas, i a.z. 4u.gif

Praeitą sav nusipirkau,bet dar nepamėginau,o kuo jis tau per lengvas?
Atsakyti