QUOTE(jovita25 @ 2012 04 15, 09:01)
Prisiklausiau dermatologu ovaciju SYNCHROLINE ( dermatologics) kosmetikos linijai, nusipirkau kremuka is Rosecea odai skirtos linijos- ROSACURE su SPF 15 kaip tik siltajam periodui... kaip tik raso kad idealus sauletomis dienomis nes stiprus filtrai...Avene deja su tokiu SPF neturi...
Naudoju vos kelias dieneles bet labai juo patenkinta! netgi geriau uz avene veikia... nors kolkas visa linija pas mane is AVENES jauciu kad kai baigsis isigysiu daugiau priemoniu is sios serijos.
Naudoju vos kelias dieneles bet labai juo patenkinta! netgi geriau uz avene veikia... nors kolkas visa linija pas mane is AVENES jauciu kad kai baigsis isigysiu daugiau priemoniu is sios serijos.
O jis vaistinėse būna? kokios kainytės?
Ir beje, SPF 15 nepavadinčiau "stiprūs filtrai". Avene SPF 10.... SPF stiprūs yra 50, mačiau vaistinėj pernai kažkokį kremuką irgi skirta spec sudirgusiai odai ir neriebinantį su tokiu spf.
Aš pati naudoju BE mineral veil SPF 25, jei labiau saulėta, jei ne, užtenka pudros su SPF 15, nes pati pudra dar šiek tiek fizinę apsaugą suteikia...