Sveikos, man rozine(kolkas nezymiai), perioralinis dermatitas ir veido erkute viename. taigi isbandziau viska(iskyrus doxiciklina,kuris prie mano gastrito neimanomas dalykas).dieta pagal maisto netoleravimo testa ir alkoholio atsisakymas(na ne visad grieztai siti dalykai , bet laikausi, jonizuota mineraline duso galvute, metronidazolis tepamas, kvapu namu aliejus(nenormaliai isausino,nebegalejau naudot,zaizdos daresi), ,metronidazolio tepalai, herbal remedy nuo dermatito(nepadejo), bepanten(netiko),cinko tepalas(isausino nepasakomai), soliariumas(pradzioj tik padejo,isigalejus ligai, blogino situacija), hormoniniai tepalai(trumpam naudojau -neuzgydo nieko), elidel(netiko mano odai),viso organizmo tyrimai ivairus(viskas idealu),alergologinis testas geras,minimlus regavimas i kviecius ir avizas, todel avizu koses kaukes nebandziau...dabar apsistojus ties demoxsolutions kremais(bet silpnai padeda) ir baigineju sugert metronidazolio kursa( panaikino spuogelius,bet demiu pleiskanojantys plotai nepraeina). nebezinau ka daryt...
gal kas ka zinot apie kvarcine sviesa? dar kokius gydymo budus (ne tepalus)?
metranidazolio tepalas parsiduoda be recepto?