Įkraunama...
Įkraunama...

Rosacea arba rožinė

QUOTE(aidesa @ 2012 03 12, 08:20)
Praeitą sav nusipirkau,bet dar nepamėginau,o kuo jis tau per lengvas?

mano sausai odai norisi riebesnio.
Atsakyti
merginos man klausimas kas kiek laiko jums uzeina paumejimai???? argi pastoviai ant antibiotiku sedite???
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2012 03 21, 16:21)
merginos man klausimas kas kiek laiko jums uzeina paumejimai???? argi pastoviai ant antibiotiku sedite???

Nesėdim, aš jau nutariau, kad nieko gero tie vaistai, naudoju tik Vitela ictamo unsure.gif Reik žiūrėti, ką valgai smile.gif Padarykite eksperimentą ir tris dienas valgykite tik košes. Po tokio eksperimento pamačiau, kad veido oda žymiai pagerėjo smile.gif Beje, gydytoja pasiūlė paeksperimentuoti cool.gif Dabar kiekvienas rytas prasideda avižinės košės dubenėliu.
Atsakyti
QUOTE(BonaDona @ 2012 03 21, 17:57)
Nesėdim, aš jau nutariau, kad nieko gero tie vaistai, naudoju tik Vitela ictamo  unsure.gif  Reik žiūrėti, ką valgai  smile.gif  Padarykite eksperimentą ir tris dienas valgykite tik košes. Po tokio eksperimento pamačiau, kad veido oda žymiai pagerėjo  smile.gif Beje, gydytoja pasiūlė paeksperimentuoti  cool.gif  Dabar kiekvienas rytas prasideda avižinės košės dubenėliu.

avizine kose su pienu verdate? ir as pradesiu maista zetis...
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2012 03 21, 20:53)
avizine kose su pienu verdate? ir as pradesiu maista zetis...

Pilu truputi pieno baigiant virt.
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2012 03 21, 16:21)

Aš negeriu vaistų,gydytojai net nesiūlo,nesnuolatjuk negersi,o kai nutrauki gydymą vaistais,tai ir vėl tas pats iš naujo...gydausi kremukais,tepaliukais,bet oda nuolat blizga,poros kemšasi ,beto oda pradeda darytis panaši į apelsino žievelę...pradedu prarasti viltį,kad kada nors turėsiu gražią odą... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(aidesa @ 2012 03 22, 00:24)
Aš negeriu vaistų,gydytojai net nesiūlo,nesnuolatjuk negersi,o kai nutrauki gydymą vaistais,tai ir vėl tas pats iš naujo...gydausi kremukais,tepaliukais,bet oda nuolat blizga,poros kemšasi ,beto oda pradeda darytis panaši į apelsino žievelę...pradedu prarasti viltį,kad kada nors turėsiu gražią odą... verysad.gif

man sake taip dabar sugersi kursa tada tik prevencines priemones... v isokiu tu patirciu kitoms jau ir 2-3 metai nebesikartoja... cia viskas nuo organizmo ir daug kitu dalyku priklauso... man paciai vietomis lyg apelsino zievele, ziauru ir baisu kai tokios ligos uzklumpa, o realiai gydymo sekmingo sitai ligai nera
Atsakyti
Sveikos, man rozine(kolkas nezymiai), perioralinis dermatitas ir veido erkute viename. taigi isbandziau viska(iskyrus doxiciklina,kuris prie mano gastrito neimanomas dalykas).dieta pagal maisto netoleravimo testa ir alkoholio atsisakymas(na ne visad grieztai siti dalykai , bet laikausi, jonizuota mineraline duso galvute, metronidazolis tepamas, kvapu namu aliejus(nenormaliai isausino,nebegalejau naudot,zaizdos daresi), ,metronidazolio tepalai, herbal remedy nuo dermatito(nepadejo), bepanten(netiko),cinko tepalas(isausino nepasakomai), soliariumas(pradzioj tik padejo,isigalejus ligai, blogino situacija), hormoniniai tepalai(trumpam naudojau -neuzgydo nieko), elidel(netiko mano odai),viso organizmo tyrimai ivairus(viskas idealu),alergologinis testas geras,minimlus regavimas i kviecius ir avizas, todel avizu koses kaukes nebandziau...dabar apsistojus ties demoxsolutions kremais(bet silpnai padeda) ir baigineju sugert metronidazolio kursa( panaikino spuogelius,bet demiu pleiskanojantys plotai nepraeina). nebezinau ka daryt...
gal kas ka zinot apie kvarcine sviesa? dar kokius gydymo budus (ne tepalus)?
Atsakyti
O tinkamą kremą bandėt atsirinkti tam pleiskanojimui? ar čia ne nuo rožinės tas pleiskanojimas?
Atsakyti
QUOTE(Besikiskiakopusteliaudama @ 2012 04 11, 22:16)
Sveikos, man rozine(kolkas nezymiai), perioralinis dermatitas ir veido erkute viename. taigi isbandziau viska(iskyrus doxiciklina,kuris prie mano gastrito neimanomas dalykas).dieta pagal maisto netoleravimo testa ir alkoholio atsisakymas(na ne visad grieztai siti dalykai , bet laikausi, jonizuota mineraline duso galvute, metronidazolis tepamas, kvapu namu aliejus(nenormaliai isausino,nebegalejau naudot,zaizdos daresi), ,metronidazolio tepalai, herbal remedy nuo dermatito(nepadejo), bepanten(netiko),cinko tepalas(isausino nepasakomai), soliariumas(pradzioj tik padejo,isigalejus ligai, blogino situacija), hormoniniai tepalai(trumpam naudojau -neuzgydo nieko), elidel(netiko mano odai),viso organizmo tyrimai ivairus(viskas idealu),alergologinis testas geras,minimlus regavimas i kviecius ir avizas, todel avizu koses kaukes nebandziau...dabar apsistojus ties demoxsolutions kremais(bet silpnai padeda) ir baigineju sugert metronidazolio kursa( panaikino spuogelius,bet demiu pleiskanojantys plotai nepraeina). nebezinau ka daryt...
gal kas ka zinot apie kvarcine sviesa? dar kokius gydymo budus (ne tepalus)?

O tau jau musu temoje smile.gif metranidazolio tepalas parsiduoda be recepto?
Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2012 04 12, 02:54)
O tinkamą kremą bandėt atsirinkti tam pleiskanojimui? ar čia ne nuo rožinės tas pleiskanojimas?

taip, ir turiu toki:). speju ,kad ne:). as isvis nesuprantu kuom ta rozine skirias nuo dermatito...
beje kokias kremines pudras naudojate alergiskai odai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besikiskiakopusteliaudama: 15 balandžio 2012 - 07:36
Prisiklausiau dermatologu ovaciju SYNCHROLINE ( dermatologics) kosmetikos linijai, nusipirkau kremuka is Rosecea odai skirtos linijos- ROSACURE su SPF 15 kaip tik siltajam periodui... kaip tik raso kad idealus sauletomis dienomis nes stiprus filtrai...Avene deja su tokiu SPF neturi...

Naudoju vos kelias dieneles bet labai juo patenkinta! netgi geriau uz avene veikia... nors kolkas visa linija pas mane is AVENES jauciu kad kai baigsis isigysiu daugiau priemoniu is sios serijos.

Atsakyti