Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie spiralę

4u.gif Taip kiek žmonių tiek nuomonių.Aš tai kažkaip prisibijau O.B.nors man jie labai buvo patogu,bet jai labai reikia tada įsidedu,bet šiaip namie naudoju paketus. biggrin.gif
Atsakyti
As tai esu pries svetimkunius gimdoje, ypac, jei moteris dar nori turet vaiku.
Siandien turejom paciente, kuri 20 metu vaiksto su spirale blink.gif
Pasirodo dar ir tokiu ciudu buna...
Atsakyti
QUOTE(Dovyte @ 2006 11 03, 20:37)
As tai esu pries svetimkunius gimdoje, ypac, jei moteris dar nori turet vaiku.
Siandien turejom paciente, kuri 20 metu vaiksto su spirale  blink.gif
Pasirodo dar ir tokiu ciudu buna...

kodel? g.gif
bet si moteris tai turbut keicia jas kas kazkiek laiko.... g.gif
jai gal taip patogiausia. smile.gif
Atsakyti
4u.gif oho kaip ji ilgai nešioja ta spiralę? Bet man ir įdomu,bet ji juk ne vieną 20metų nešiojo? doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(ligiukss @ 2006 11 03, 21:59)
Bet man ir įdomu,bet ji juk ne vieną 20metų nešiojo? doh.gif  g.gif

niekaip nepatikeciau, kad ji viena spirale nesiojo tiek metu!!!!
mano mama taip pat laaabai daug metu su spirale, bet keiciasi kaip priklauso.
jei moteriai tai geriausia apsisaugojimo priemone, tai kodel gi ne?
kiekvienam savo!!!!!
Atsakyti
man tai va dar klausimas toks,o spirale reikia paciai pirkti ar kaip ten,nes girdejau kad jos skirtingu dydziu yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(ligiukss @ 2006 11 03, 22:59)
4u.gif oho kaip ji ilgai nešioja ta spiralę? Bet man ir įdomu,bet ji juk ne vieną 20metų nešiojo? doh.gif  g.gif

tame ir esme, kad ji viena spirale 20 metu nesiojo...
stebiuosiu, kaip gimda nesuvezejo blink.gif Ten moteris is kaimo buvo, kaip supratau tiek laiko pas ginekologus nesilanke blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sleeta @ 2006 11 05, 16:31)
niu zinau,bet girdejau kad jos skirtingu dydziu yra,tai kaip zinot koks man tinkamas??

4u.gif na man atrodo kad dydis būna vienas bent jau tos pigesnės Nova T,o ir apie kitų spiralių dydžius neesu girdėjusi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sleeta @ 2006 11 05, 16:31)
niu zinau,bet girdejau kad jos skirtingu dydziu yra,tai kaip zinot koks man tinkamas??

spirale tikrai yra tik vieno dydzio.
ja nusipirksi kiekvienoj vaistinej, skirtumas yra tik kainu. mirksiukas.gif

QUOTE(Dovyte @ 2006 11 05, 16:47)
tame ir esme, kad ji viena spirale 20 metu nesiojo...
stebiuosiu, kaip gimda nesuvezejo  blink.gif  Ten moteris is kaimo buvo, kaip supratau tiek laiko pas ginekologus nesilanke  blink.gif

va taip ir buna kai vyresnio amziaus moteru, o dar ypac is kaimo niekas neapsviecia tokiais klausymais.... doh.gif
ji turbut isidejo, jai buvo gerai, netrukde tai ir nesiojo....
tai gerai, kad viskas gerai baigesi!!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rencike @ 2005 11 21, 13:58)
Man gydytoja patarė ją įsidėti po gimdymo. Gal kas turi atsiliepimų?

Jau trečią mėnesį naudoju "Nova-T" varinę spiralę.ir kol kas nusiskundimų neturiu.jokių. Kraujavimas negausus, trunka ~3 dienas, beprotiškų skausmų nėra, gal tik kai būna vaisingos dienos atsiranda maudimas...kol kas įžvelgiu tik pliusus thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif Šiandien buvau pasitikrinti,kaip ta spiralė gyvena pas mane.Tai ji ten gerai gyvena ir viskas gerai. Na nei aš nei vyras taip pat nieko blogo pasakyti negalim. thumbup.gif
Atsakyti
As spirale patenkinta, 5met. i prieky galiu ramiai miegoti thumbup.gif tik aisku menesines pagausejo ir prailgejo........
Atsakyti