Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie spiralę

na negaliu pasigirti tokiu stazu, bet jau keli mesiai kaip isidejau spirale ir esu labai patenkinta,pries hormonus irgi esu nusistaciusi, nuo prezervatyvualergija, o su spirale thumbup.gif saugiai jauciuosi
pilva daznai skauda ir menesines dvi savaites verysad.gif bet gydytoja sake, taip turi buti,kol pripras organizmas
OB man uzdraude kategoriskai,kad isimant kartuir spirales neisimciau
toks kvailas klausimelis, o kai spirale iskrenta ar is vietos pasistumia jauciasi ar kaip?? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MamaDiana @ 2006 09 19, 21:45)
na negaliu pasigirti tokiu stazu, bet jau keli mesiai kaip isidejau spirale ir esu labai patenkinta,pries hormonus irgi esu nusistaciusi, nuo prezervatyvualergija, o su spirale  thumbup.gif  saugiai jauciuosi
pilva daznai skauda ir menesines dvi savaites  verysad.gif bet gydytoja sake, taip turi buti,kol pripras organizmas
toks kvailas klausimelis, o kai spirale iskrenta ar is vietos pasistumia jauciasi ar kaip?? blush2.gif

O aš paprašiau, kad siūliukus pakirptų - kokių kartu su O.B. ištruakimų net minties nebuvo........ schmoll.gif O man visus tuos 10 metų reguliarios mėnesinės, normalios, 4-5 dienos..... O dėl maudimo pilvo - tai kartais būna, bet manau tai normalu kaip prieš mėnesines - ar su spirale, ar su kontraceptinėm.......
Man kai pajudėjo - tai pradėjo kraujuoti, tempti kažkaip papilvę, mausti nugarą......
Atsakyti
QUOTE(MamaDiana @ 2006 09 19, 23:45)
na negaliu pasigirti tokiu stazu, bet jau keli mesiai kaip isidejau spirale ir esu labai patenkinta,pries hormonus irgi esu nusistaciusi, nuo prezervatyvualergija, o su spirale  thumbup.gif  saugiai jauciuosi
pilva daznai skauda ir menesines dvi savaites  verysad.gif bet gydytoja sake, taip turi buti,kol pripras organizmas

sveika smile.gif
o kaip tau pasireiškia alergija nuo prezervatyvo??? man irgi gydytoja sakė, kad man alergija nuo prezervatyvo, tai paskyrė kont. žiedą, tai jau žadu per kitas mėnesines pradėti naudoti. O spiralės tai man net nesiūlė, gal negimdžiusiom negalima g.gif Beje, ob man irgi uždraudė, o aš taip negaliu pakęsti tų paketų schmoll.gif
kai dar mokiausi mokykloj, tai mums mokytoja labai vaizdžiai nupasakojo spiralės veikimo principą ( gal ėia apie tas paprastas, o ne harmonines): atseit iš tikrųjų kiaušinėlis yra apvaisinamas ir pradeda gemalas augti, os spiralė jam neleidžia ir sutraiško. man tai nelabai patinka toks veikimas. Gal kas gali paaiškinti tiksliau tą veikimą unsure.gif
Atsakyti
4u.gif mes taip pat patenkinti savo NOVA T. biggrin.gif Kas bus toliau pamatysim,tikimės kad ir toliau bus viskas čiki. thumbup.gif
Atsakyti
Man pries kelias dienas idejo novaT... Nemaloniausia tai buvo paruosimas ivedimui spirales, maude pilvo apacia, o dejimo metu visai neskaudejo, net jauciau kaip gimdos kakleliu veda ja, bet be skausmo biggrin.gif o po idejimo jokio nemalonumo nebuvo, visiskai nejauciau ir gydytoja sake kad menesines net neturetu pagauset, tuo labiau 2 savaites trukt kaip kuri cia raset blink.gif Na gal tik pirma karta. Po idejimo kraujavimas jau i pabaiga, ziuresim kaip per menesines bus... g.gif siaip tai jokio nemalonumo ar skausmo nejauciu, tik laukiam su vyru kada jau galima bus smileysex.gif biggrin.gif blush2.gif O jum kada rekomendavo lyt. santykius pradet po ivedimo spirales? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ligiukss @ 2006 09 24, 21:43)
4u.gif man jau prasidėjo antrosios mėnesinės po įsidėjimo.Ir kas labiausiai patiko kad diena į dieną.  biggrin.gif  Net keista,anksčiau būdavo tai plius minus(kai dar neturėjau spiralės). thumbup.gif

Sveikos,pas mane tai tuoj bus 7mėn.kaip ideta NOVA-Tspiralė,tai kai buvau penktadieni pasitikrint tai daktare pastebejo jog organizmas labai prešinasi iki šiol mano,nori išmest svetimkuni, schmoll.gif doh.gif ,taigi teks pagerti man vaistuku kad pripratinyum gimda ,aš net nežinojau jog ir tokiu vaistu buna g.gif blush2.gif ,taigi pagersiu kartu kaip tik prasides kitos menesinės,ir liepe gert tiek dienu kiek buna tuos dienos,3kart i diena ax.gif ,taigi pažiurėsiu kas bus ar pageres,nes jeigu skaudes ir toliau man tai teks ištraukt tada spiralę o taip gerai kd nereikia nauduot nieko daugiau blush2.gif smileysex.gif yahoo.gif ,ir grafikas irgi susitvarke man mirksiukas.gif ,o jau doctor.gif smileysex.gif leido kai tik nustos kraujot ir tai buvo po 4 dienu taigi greitai,o vyras jaučia usiukus sake kai mylimes,ir daugiausiai kai jau turiu susirgt je kažkaip arčiau tada išeina,ir dar kai kai buna didelis OOO-GAZMAS,JEI SPRATOT,tai ir pati galiu apčiopt,o paskui vėl grižta atgal į savo viėtą g.gif
Atsakyti
4u.gif jau antrosios mėnesinės man normalesnės,tikiuosi,kad kitos bus išvis liuks. thumbup.gif
Atsakyti
Na man ten tie siuliukai tai nelabai patinka...Vyrui irgi, siaip viskas normaliai, nieko neskauda ir t.t. Kazkuri cia rase, kad paprase daktares, kad pakirptu, o kiek ten juos pakerpa?iki pacio gimdos kaklelio ar dar palieka kiek? Nes kazkaip jei pakirptu ar ten tie siuliukai paskui per smileysex.gif nesubadys .... Na zinot... biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
4u.gif na man juos taip pat pakirpo pati gydytoja,sakyti nieko nereikėjo biggrin.gif
Atsakyti
man ir gydytoja rekomendavo varine spirale nova t, mokejau apie 70lt, po keliu savajciu ejsiu, kad idetu. uz idejima nerejkia moketi,bent jau pas mus utenoje smile.gif
Atsakyti
4u.gif labukas.už spiralė mokėjau 73Lt,pirkau Nova T,nes kt yra ti "Mirena"kaina 600Lt.Už įdėjimą mokėjau 30Lt.Dabar jau reikai eiti po mėnesinių pasitikrinti.kaip ji ten laikosi.
Atsakyti
QUOTE(ligiukss @ 2006 09 29, 16:51)
4u.gif už 73Lt yra varinė.Sako nuo jos gli būti kaip km gausios mėnesinės,taip pat ir skausmingesnės,bei ilgesnės.

Man nuo paprastos ,kaip tik viskas susitvarkė,sirgdavau tik 3 dienas rolleyes.gif
Atsakyti