Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie spiralę

QUOTE(erikiuxxx @ 2006 12 06, 13:04)
ar labai skausmingas tas procesas spirales idejimas? kada galima ja deti po gimdymo, na kiek laiko turi praeiti?
gal kas zino? aciu blush2.gif  4u.gif

na skausmingas tai tikrai nera, tik nemalonus jausmas.
lygtais verzia, tempia kazkas.
o isideti tai galima po 6 savaiciu.
tik va nezinau kaip ten su tais maitinimais yra.
gal kas su patirtim pasakys.
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2006 12 06, 13:04)
ar labai skausmingas tas procesas spirales idejimas? kada galima ja deti po gimdymo, na kiek laiko turi praeiti?
gal kas zino? aciu blush2.gif  4u.gif

4u.gif Tai galima dėtis po gimdymo po 6 savaitėlių,ir maitinimas nemaišo ir per pieną nieko neperduoda blogo. mirksiukas.gif
Atsakyti
gal galite patarti kokia spirale geresne ar hormonone ar varine? esu nesenai pagimdziusi ir svarstau isideti tik niekaip negaliu apsispresti. vis turksta informacijos. verysad.gif
Atsakyti
Paskaityk 13psl.
3ramune,manau informacijos mazumele parase... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aurak @ 2006 12 10, 19:14)
gal galite patarti kokia spirale geresne ar hormonone ar varine? esu nesenai pagimdziusi ir svarstau isideti tik niekaip negaliu apsispresti. vis turksta informacijos. verysad.gif

4u.gif Na geriau pasikonsultuoki su savo ginekologu.O be to ir kaina nemažai skiriasi,gal ir tas padės apsispresti? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aurak @ 2006 12 10, 20:14)

Jaunai, norinciai dar gimdyti labiau tinka varine. Bent jau man taip aiskino. Paklause ar dar galvoju pastoti, atsakiau,kad taip ir idejo varine. ax.gif
Jau metus ja nesioju. Atrodo viskas ok 4u.gif
Atsakyti
po pirmojo gimdymo idejo novaT. siaip viskas gerai tik pateplioja. 6 men dar maitinu ir dar nesusirgau.
Atsakyti
QUOTE(ilmuciukas @ 2006 12 20, 15:17)
po pirmojo gimdymo idejo novaT. siaip viskas gerai tik pateplioja. 6 men dar maitinu ir dar nesusirgau.

4u.gif dar pakentėki aš susirgau po 6mėn su trupučiu. biggrin.gif
Atsakyti
po gimdymo mano gydytoja patare ir rekomendavo spilale NOVA T na nesioju dar tik pora menesiu kaip bus ziuresiu, bet mano viena pazystama neperseniausiai isidejo jau antra tokia spirale tai yra jau 6 metus ja naudojasi ir yra patenkinta
Atsakyti
na nebloga, nebloga ji pritariu!
drinks_cheers.gif
jau pusantru metu ja nesioju be jokiu problemu! mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, norėjau tik pasitikslinti: negimdžiusioms spiralių dėtis negalima, ar ne? Ačiū 4u.gif
Atsakyti

i 
Asmeninis parašas. Dalyvio parašas – vieta trumpam, neužimančiam daug vietos asmeniniam devizui, šūkiui, mėgiamai citatai; mažai, padoriai, estetiškai nuotraukai/paveiksliukui (maksimalus nuotraukos aukštis - 120 taškų/pikselių); arba 1-2 skaitliukams/liniuotėms, kurie padeda skaičiuoti laiką iki svarbaus jūsų gyvenime įvykio ir pan.
    Parašai nėra skirti išvardinti visiems jūsų vaikučių vystymosi pasiekimams - tam turime dienoraščius forume, bendraamžių temas; neperkraukite parašo nuotraukomis – tam turime galerijas, „Štai mes kokie“ temas. Didžiulis perkrautas parašas apsunkina ir prailgina  puslapio vartymo laiką forumo dalyviams, kurie turi lėtesnį interneto ryšį (tokie puslapiai kraunasi ypač ilgai).
    Draudžiama asmeniniame paraše patalpinti bet kokio pobūdžio skelbimą. Tam skirtas atskiras skyrelis forume - "Skelbimų lenta".
    Parašai, neatitinkantys šių reikalavimų, trinami be perspėjimo. Stenkitės pasirinkti trumpą subtilų įdomų skoningą parašą!
Atsakyti