Aciu uz informacija

Aciu uz atsakymus del spirales! Pagalvosiu, bet man rekomendavo pazistama ginekologe, abejoti kompetetingumu nedristu, nes domisi ir mano ligom, kurioms hormonai netinka. hm.. kuri blogybe geresne? hormonai ar gimdos gadinimas? Stai kur klausimas..
Noreciau dar informuoti apie tyrimus- pagaliau Lietuvoje yra idiegta nemokama moteru patikros programa nuo gimdos kaklelio vezio, moterims nuo 30 iki 60m, jo metu sepeteliu pagrandomas gimdos kaklelis ir ant stiklelio fiksuojamas tam tikru reagentu, visi duomenys registruojami ir siunciami i VU onkologijos instituta kuris pateikia duomenis. Pernai mire 270moteru nuo gimdos kaklelio vezio, o tai yra labai daug, nes tai- leta infekcija (10-20metu) yra aiskus vizualiai matomi pakitimai, vienintelio dalyko reikia nuolatines patikros.. kas tris metus pilnai uztenka. Prisiziurekit moterys! Isipleciau truputi, bet tikiuosi nesupyksit

Noreciau dar informuoti apie tyrimus- pagaliau Lietuvoje yra idiegta nemokama moteru patikros programa nuo gimdos kaklelio vezio, moterims nuo 30 iki 60m, jo metu sepeteliu pagrandomas gimdos kaklelis ir ant stiklelio fiksuojamas tam tikru reagentu, visi duomenys registruojami ir siunciami i VU onkologijos instituta kuris pateikia duomenis. Pernai mire 270moteru nuo gimdos kaklelio vezio, o tai yra labai daug, nes tai- leta infekcija (10-20metu) yra aiskus vizualiai matomi pakitimai, vienintelio dalyko reikia nuolatines patikros.. kas tris metus pilnai uztenka. Prisiziurekit moterys! Isipleciau truputi, bet tikiuosi nesupyksit

Aciu tau lepune,gerai,kad pasidalinate ziniomis.
Kuo daugiau zinosim,tuo drasiau jausimes ir sprandima lengviau priimt.Aciu visom

QUOTE(lepune @ 2006 11 15, 16:02)
Pasakė kad yra varinė spiralė, help, labai būtų įdomu sužinot gal kurios draugė ar pati esate negimdžiusi ir naudojate spiralę?
Mano draugė,kuriai jau 32m. ir dar negimdžiusi jau dedasi 3 spiralę ir yra tuo labai labai patenkinta.Nežinau kaip ten su gimdos kaklelio gadinimu,bet kai dėjosi pirmas 2 tai imdavo narkozę,nes labai jai skausmingai būdavo,o dabar rado puikią gyd. kuri akimirksniu įdėjo ir ji tuo patikėti negalėjo

Nes pernai iš užsienio kai gryžo nėjo susirgti laiku ir teko metus vaistus gerti,tai prasikeikė su tom piliulėm

QUOTE(Nenuka @ 2006 11 17, 23:15)
Tikrų tikriausia tiesa. Onkocitologinis tyrimas visiškai nemokamas ir atliekamas kas 2 m., o jeigu randa pakitimų - tai kasmet.
Na aš ne pas savo gyd. ėjau ir kortelės nėra,tai gal dėl to ir teko tą 20Lt sumokėti, bet juk tai nėra dideli pinigai

o tai jei man dar nera 30m niekas netikrins manes del vezio?
negi anksciau negalima susirgti?

svarbu,kad viskas gerai.

Papildyta:

QUOTE(renuteg @ 2006 11 19, 14:49)
o tai jei man dar nera 30m niekas netikrins manes del vezio?

manau patikrins tai tikrai,bet pati turėsi susimokėti

QUOTE(petelne @ 2006 11 19, 20:36)
Aisku,kad nedideli pinigai,bet man siuo metu kiekvienas litas yra reiksmingas.Baisiai mazos pajamos 

Viską puikiai suprantu.Bet tu eik pas savo ginekologę ir prašyk kad padarytų,tik iškarto jai pasakyk,jog žinai kad tai atliekama nemokamai.Nes juk kitos gali pasinaudoti tuo,kad žmogus nežino ir paiimti už tą tyrimą pinigėlius

Gavau savo ats. tyrimas geras

Merginos, ar yra kam nors is jusu kokiu nors neigiamu faktoriu del spirales??? nu kazkokie nepatogumai, pasikeitimas organizme ir pan????
na pirma menesiniu diena labai baisiai kraujuoju, o daugiau viskas normaliai.
nelabai kas ir pasikeite ja isidejus.
nelabai kas ir pasikeite ja isidejus.
Na kraujavimas yra normalu, man irgi taib buvo.......
bet mano menesines pasidare kazkokios keistos
jos prailgo......po ju dar ilgai teplioja......... nzn........

QUOTE(s_tyleee @ 2006 11 27, 22:30)

bet man ir dabar taip nors spirale turiu jau 1,4m.
pirma diena taip kraujuoju!!!!
o paskui vos vos.
bet irgi taip gan ilgokai pateplioja.

QUOTE(s_tyleee @ 2006 11 27, 22:30)