Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie spiralę

Aciu uz informacija drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakymus del spirales! Pagalvosiu, bet man rekomendavo pazistama ginekologe, abejoti kompetetingumu nedristu, nes domisi ir mano ligom, kurioms hormonai netinka. hm.. kuri blogybe geresne? hormonai ar gimdos gadinimas? Stai kur klausimas.. g.gif

Noreciau dar informuoti apie tyrimus- pagaliau Lietuvoje yra idiegta nemokama moteru patikros programa nuo gimdos kaklelio vezio, moterims nuo 30 iki 60m, jo metu sepeteliu pagrandomas gimdos kaklelis ir ant stiklelio fiksuojamas tam tikru reagentu, visi duomenys registruojami ir siunciami i VU onkologijos instituta kuris pateikia duomenis. Pernai mire 270moteru nuo gimdos kaklelio vezio, o tai yra labai daug, nes tai- leta infekcija (10-20metu) yra aiskus vizualiai matomi pakitimai, vienintelio dalyko reikia nuolatines patikros.. kas tris metus pilnai uztenka. Prisiziurekit moterys! Isipleciau truputi, bet tikiuosi nesupyksit blush2.gif
Atsakyti
Aciu tau lepune,gerai,kad pasidalinate ziniomis. 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kuo daugiau zinosim,tuo drasiau jausimes ir sprandima lengviau priimt.Aciu visom drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lepune @ 2006 11 15, 16:02)
Pasakė kad yra varinė spiralė, help, labai būtų įdomu sužinot gal kurios draugė ar pati esate negimdžiusi ir naudojate spiralę?

Mano draugė,kuriai jau 32m. ir dar negimdžiusi jau dedasi 3 spiralę ir yra tuo labai labai patenkinta.Nežinau kaip ten su gimdos kaklelio gadinimu,bet kai dėjosi pirmas 2 tai imdavo narkozę,nes labai jai skausmingai būdavo,o dabar rado puikią gyd. kuri akimirksniu įdėjo ir ji tuo patikėti negalėjo blink.gif tai vietoje 50lt visą 100lt davė ir vėl skraido lyg ant sparnų.
Nes pernai iš užsienio kai gryžo nėjo susirgti laiku ir teko metus vaistus gerti,tai prasikeikė su tom piliulėm doh.gif o dabar viskas thumbup.gif

QUOTE(Nenuka @ 2006 11 17, 23:15)
Tikrų tikriausia tiesa. Onkocitologinis tyrimas visiškai nemokamas ir atliekamas kas  2 m., o jeigu randa pakitimų - tai kasmet.

Na aš ne pas savo gyd. ėjau ir kortelės nėra,tai gal dėl to ir teko tą 20Lt sumokėti, bet juk tai nėra dideli pinigai irnesakyk.gif
Atsakyti
o tai jei man dar nera 30m niekas netikrins manes del vezio? g.gif
negi anksciau negalima susirgti? g.gif
Atsakyti
4u.gif drinks_cheers.gif
svarbu,kad viskas gerai. thumbup.gif
Papildyta:
4u.gif gali tikrinti,bet man atrodo bus mokama,nes mano mama tikrinosi krūtis,tai sakė nemokamai tik nuo 50metų g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(renuteg @ 2006 11 19, 14:49)
o tai jei man dar nera 30m niekas netikrins manes del vezio? g.gif
negi anksciau negalima susirgti? g.gif

manau patikrins tai tikrai,bet pati turėsi susimokėti 4u.gif

QUOTE(petelne @ 2006 11 19, 20:36)
  Aisku,kad nedideli pinigai,bet man siuo metu kiekvienas litas yra reiksmingas.Baisiai mazos pajamos doh.gif

Viską puikiai suprantu.Bet tu eik pas savo ginekologę ir prašyk kad padarytų,tik iškarto jai pasakyk,jog žinai kad tai atliekama nemokamai.Nes juk kitos gali pasinaudoti tuo,kad žmogus nežino ir paiimti už tą tyrimą pinigėlius mirksiukas.gif

Gavau savo ats. tyrimas geras thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, ar yra kam nors is jusu kokiu nors neigiamu faktoriu del spirales??? nu kazkokie nepatogumai, pasikeitimas organizme ir pan????
Atsakyti
na pirma menesiniu diena labai baisiai kraujuoju, o daugiau viskas normaliai.
nelabai kas ir pasikeite ja isidejus.
Atsakyti
Na kraujavimas yra normalu, man irgi taib buvo.......
bet mano menesines pasidare kazkokios keistos wacko.gif jos prailgo......po ju dar ilgai teplioja......... nzn........ verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(s_tyleee @ 2006 11 27, 22:30)
bet mano menesines pasidare kazkokios keistos  wacko.gif  jos prailgo......po ju dar ilgai teplioja......... nzn........ verysad.gif

bet man ir dabar taip nors spirale turiu jau 1,4m.
pirma diena taip kraujuoju!!!!
o paskui vos vos.
bet irgi taip gan ilgokai pateplioja. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(s_tyleee @ 2006 11 27, 22:30)
bet mano menesines pasidare kazkokios keistos  wacko.gif  jos prailgo......po ju dar ilgai teplioja......... nzn........ verysad.gif

4u.gif Man taip pat kraujavimas būna stipresnis pirmą dieną po to kokias dar 6dienas pateplioja,o daugiau jokių pokyčių nėra.Ginekologė mano sakė,kad nuo spiralė negali nei svoris didėti,nei galva skaudėti.
Atsakyti