Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie spiralę

Noriu paklausti isbandziusiu si apsaugos buda. Galu gale prisiruosiau isideti spirale, kaip man atrodo viena is patogiausiu apsisaugojimo priemoniu. Jau beveik savaite jauciuosi ligonis: ryte dar nieko, bet truputi pavaiksciojus ima skaudeti nugara, viena puse, o vakare jau is vis vos isitiesiu. Ar ilgai taikosi organizmas prie tos spirales? Ar jums skaudejo ka nors, kokie dar nemalonus reiskiniai kamavo ir kiek laiko? Ar jau cia man susitaykyt su ta mintim, kad ismeciau pinigus i "...." ir man netinka, eit issiimt. Tarp kitko dedama spirale daktare rado jos zodziais tariant "laaabai negrazia nemaza zaizdele" ir vis tiek idejo blink.gif
Atsakyti
Aciu dievui ne mirena, butu baisiai gaila svaitei 600 litu, dejau paprasta Nova T
Atsakyti
Gitulia, man irgi pradžioj paskaudėjo - pas mane irgi varinė. Nebeatsimenu, gal 10 dienų paskaudėjo unsure.gif . Dabar jau seniai viskas thumbup.gif
Atsakyti
Man paskaudedavo pilva koki pora menesiu, bet paskui - nieko. thumbup.gif
O dabar sprendziu dilema kuria detis - paprasta ar Mirena? g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Jaučiau Nova-T tikrai gana ilgai,ypač vienam šone-gal pora mėnesių.Ir mėnesinės kelios pirmosios labai skausmingos buvo,nors normaliai beveik nieko nejausdavau.
Skausmai aprimdavo,tik kuo daugiau vaikštant(tuomet nedirbau ir namie palyginus nedaug judėjau).Dabar,kai dirbu ,pamaudžia ,bet nedaug.
Atsakyti
gitulia, as varine turiu jau nuo vasario... is pradziu man nepatiko, nes ir menesines labai gausios buvo, bet dabar jau lyg ir gerai (tfu tfu tfu). Be to, man pakaraujuodavo ir ne menesiniu metu, bet cia del didesnio svorio kilnojimu taip buna unsure.gif Mano zuikis diidelis ir sunkus tongue.gif wink.gif
Dabar neseniai lankiausi pas ginekologe, tai sake spirale "stovi" labai graziai smile.gif
Atsakyti
Noreciau paklaust jusu,norint isidet paprasta spirale,ar reikia ja nusipirkt vaistinej,ar ginekologai jau turi pas save.Reikia tik nueit ir viskas?
Visai neismanau apie tai laugh.gif tongue.gif
Atsakyti
As tai pati vaistineje nusipirkau. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (Lolitaeli @ 2004 10 21, 07:07)
Noreciau paklaust jusu,norint isidet paprasta spirale,ar reikia ja nusipirkt vaistinej,ar ginekologai  jau turi pas save.Reikia tik nueit ir viskas?
Visai neismanau apie tai laugh.gif  tongue.gif

Mano ginekologe pati turejo (bet "nulupo" 150lt blink.gif ), taigi manau, kad geriausia nusipirkti vaistineje... Kiek dabar zinau paprastos spirales (visos) kainuoja iki 50lt wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zanetux: 05 lapkričio 2004 - 10:38
pas mane irgi Nova- T ir gerai visai, iš pradžių gak kiek gausesnės mėnesinės buvo, o dabar tai tik 3 dienos ir viskas, nei skauda nei ką. O pirkau vaistinėj už 40 Lt.
Atsakyti
as irgi turiu nusipirkus nova-t spirale, ir mokejau 50 lt ir dar kazkiek centu smile.gif dar jos neisidejau, nes ginekologe patare panaudoti femina 35 is pasigydyt po gimdymo atsiradusius spuogelius smile.gif rolleyes.gif
tiesa drauge ja irgi isidejo, tai jai irgi apie pora menesiu nelabai patiko salutinis poveikis wink.gif irgi nugara maude bei pilvo apacia ir pakarujavo ilgokai kol organizmas apsiprato smile.gif bet dabar sake viskas thumbup.gif
Atsakyti
O spirale galima detis, jei planuoji dar tureti vaiku? Mano ginekologe kazka minejo, kad geriau detis tada, kai visa seimyna suplanuota wink.gif
Kai baigsiu maitint, reikia kazka rimciau mastyti, kaip saugotis, nes prezervatyvai tai doh.gif
gimdos kaklelyje yra zaizdele, tai kazin, ar nekoplikuotu spirales idejimo. Kiek laiko galima vaiksciot su NOVA-T?Visai nieko gal butu MIRENA, bet pinigai nerealus. O dar jei netiks huh.gif
Atsakyti