Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie spiralę

4u.gif labutis žadu dėtis spiralę Nova T.Bet nepatartinai per mėnesines naudoti tamponus.Gal kas naudojat ir nieko? g.gif Nes man paketai nepatinka ir mane nuo jų beria. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ligiukss: 25 liepos 2006 - 14:43
QUOTE(ligiukss @ 2006 07 25, 15:43)
4u.gif labutis žadu dėtis spiralę Nova T.Bet nepatartinai per mėnesines naudoti tamponus.Gal kas naudojat ir nieko? g.gif Nes man paketai nepatinka ir mane nuo jų beria. g.gif

kiek žinau mano draugė naudoja tačiau tik kartais,kai su paketais būna nepatogu ax.gif bent jau nesiskundžia blush2.gif
Atsakyti
kai buvau pas gydytoja, tai sake nusipirkti vaistinej spirale, nuejau i vaistine, klausia: kokios norit? sakau- be hormonu, tai man ten kazkokia pradejo siulyt uz 40lt mazdaug, bet as kazkaip sunerimau, kad ten nieko gero, tai dar kelias istrauke ir as visai pasimeciau. o kaip turi tiksliai vadintis varine normali spirale? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ligiukss @ 2006 07 25, 16:43)

as naudoju tik tamponus, nes paketu negaliu pakest ir mane jie erzina. ir tikrai nieko nera blogiau , man tik patogiau.man net daktare neskae, kad negalima naudot. jos zodziais sakant, daryk ir naudok kaip iki tos spirales viska darei ir bus gerai. smile.gif jai tau netinka tie paketai, tai ir nenaudok, tikrai nieko neatsitiks nuo tamponu. sekmes.
Atsakyti
QUOTE(maxiule @ 2006 07 26, 22:33)
kai buvau pas gydytoja, tai sake nusipirkti vaistinej spirale, nuejau i vaistine, klausia: kokios norit? sakau- be hormonu, tai man ten kazkokia pradejo siulyt uz 40lt mazdaug, bet as kazkaip sunerimau, kad ten nieko gero, tai dar kelias istrauke ir as visai pasimeciau. o kaip turi tiksliai vadintis varine normali spirale?  4u.gif

Na manoji tai Nova-T, tokia rozine dezute.As dejausi pas gydytoja privaciai, tai ten man suma uz viska.

Atsakyti
cia tai toks nekuklus klausimas, bet ar gydytojai ka nors davet atsikirai? manoji tai megsta gauti, bet as neisivaizduoju, kokios sumos vertas spirales idejimas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
ir ar tikrai 10dienu po idejimo negalima myletis? kodel?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maxiule: 27 liepos 2006 - 10:35
QUOTE(maxiule @ 2006 07 27, 11:33)
cia tai toks nekuklus klausimas, bet ar gydytojai ka nors davet atsikirai? manoji tai megsta gauti, bet as neisivaizduoju, kokios sumos vertas spirales idejimas 4u.gif  4u.gif  4u.gif

na, tikiuosi, kad tu ne pas Toleikienę lankaisi dry.gif
aš bent jau pas ją lankiausi centro p-kos MK, tai už spiralę su įdėjimu ji paėmė 150lt doh.gif
Sakyčiau daugokai, kai ta spiralė kainuoja ~50lt vaistinėj...
Ir dar nekaip įdėjo, manau, nes jautėsi. Po 14mėn su ja pastojau...
Šiaip toms, kurios turi paprastas spirales siūlyčiau kas kažkiek laiko pasidaryti ultragarsinį tyrimą, kad įvertinti, ar teisingai ji stovi.
Man to nėkart nedarė, net nepasiūlė...
Ir kai jau testas buvo teigiamas, apčiupinėjusi pavarė, kad tipo negali būti, spiralė gerai stovi. O padarius UG aiškiai buvo matyti, kad ji pasvirusi ir nesiekia gimdos dugno...
Papildyta:
QUOTE(maxiule @ 2006 07 27, 11:33)
cia tai toks nekuklus klausimas, bet ar gydytojai ka nors davet atsikirai? manoji tai megsta gauti, bet as neisivaizduoju, kokios sumos vertas spirales idejimas 4u.gif  4u.gif  4u.gif
ir ar tikrai 10dienu po idejimo negalima myletis? kodel?

taip, nes spiralė turi prisitaikyti. be to, gimdos kaklelis visada praviras būna ir gali kilti infekcija...
Dėl didesnės infekcijos tikimybės nerekomenduojami ir tamponai.... Jau tada juos reikia labai dažnai keisti. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zanetux: 27 liepos 2006 - 10:38
4u.gif labas vakar įsidėjau spiralę,tai po labai skaudėjo pilvą,siandien tai jau ne.Gyd liepė ateiti po pirmų mėn.Žiūrėsim kaip bus. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ligiukss @ 2006 07 29, 12:57)
4u.gif labas vakar įsidėjau spiralę,tai po labai skaudėjo pilvą,siandien tai jau ne.Gyd liepė ateiti po pirmų mėn.Žiūrėsim kaip bus. biggrin.gif

Va, o as kartais pagalvoju, kad man visai neidejo tos spirales g.gif nes visiskai nieko nejauciu, o is drauges buvau girdejus kad labai skauda dedant ir po to g.gif
Bet turbut visiems skirtingai smile.gif
Atsakyti
4u.gif jau praėjo pora dienų nuo įdėjimo ir dabar dar nieko neskauda ir nieko nejaučiu,tik turbūt bus nejauku pirmą kart su spirale būnant pasimylėt? blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(ligiukss @ 2006 07 31, 00:19)
turbūt bus nejauku pirmą kart su spirale būnant pasimylėt? blush2.gif  g.gif

Aha labai buvo nejauku blush2.gif bet nieko, viskas gerai 4u.gif

Atsakyti
pamatysi nieko nejusi,o ir pačiai bus daug ramiau kad žinai kad ne pastosi,galėsi atsipalaiduoti ir mėgautis gero sekso malonumais 4u.gif blush2.gif
Atsakyti