Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie spiralę

QUOTE(ledelis @ 2006 07 31, 12:46)
pamatysi nieko nejusi,o ir pačiai bus daug ramiau kad žinai kad ne pastosi,galėsi atsipalaiduoti ir mėgautis gero sekso malonumais 4u.gif  blush2.gif

O ar jum patare gydytoja dar menesi pasisaugot? Man tai sake viena menesi labai neatsipalaiduoti, po to kai ateisiu pasitikrint, tada pasakys ar viskas tvarkoj, kad nebutu staigmenu unsure.gif
Atsakyti
4u.gif ne man gyd nieko nesakė,kad reikia dar saugotis mėn laiko juk ji pradeda veikti iš kart? Bus matyt kaip jausiuosi per pirmą pasimylėjimą su spirale?Jo tas padeda kai jautiesi saugi tikrai labiau atsipalaiduoji. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemuogė @ 2006 07 31, 14:01)
O ar jum patare gydytoja dar menesi pasisaugot? Man tai sake viena menesi labai neatsipalaiduoti, po to kai ateisiu pasitikrint, tada pasakys ar viskas tvarkoj, kad nebutu staigmenu  unsure.gif

man tai gydytoja liepė palauktikelias dienas,o paskui be jokių problemų galiu laisvai mylėtis,tik liepė po mėnesinių pirmųjų ateiti pasitikrinti ir tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif man taip pat liepė po mėn ateiti kitų,žiūrės kaip spiralė įsitvirtino,o šiaip nieko nesakė kad reikia pasisaugoti mėn. g.gif
Atsakyti
4u.gif na va jau pasimylėjau su vyru ir nieko nei jis nei aš nejutom jokios spiralės. biggrin.gif Tik pradžioje buvo truputi baisoka. blush2.gif Bet nieko kitą kartą jau bus drąsiau. biggrin.gif
Atsakyti
Labutis visoms ax.gif aš taip sakant irgi esu "spiralinė" lotuliukas.gif jau nuo vasario mėn smile.gif pasirinkaują (NOVA T- varinė), nes pradėjus gerti KT pastojau ir turiu nuostabią lelytę wub.gif wub.gif wub.gif Pats dėjimas man buvo truputuką skauskingas, bet viskas labai greitai praeina, tik va man labai svaigo galva ir vos neapalpau - bet gydytoja sakė, kad skirtingai moterys reaguoja į kaklelio sujudinimą ax.gif mesimylėti ji sakė man tik kokią parą - bet neištvėrėme ant rytojaus jau smileysex.gif tačiau mano vyras jautė, tuos siūlelius, sako man ten kažkas brūžinas lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet dabar jau jie susiraitė, mane gydytoja perspėjo kad gali taip būti blush2.gif
o vat mano mama ką padariusi buvo, įdėjo jai spiralę gal prieš 10 metų ,paturėjus ją vos porą mėn mama pajuto kad yra kažkokie siūleliai doh.gif tai ji ir patraukė juos blink.gif ir iškrito ji begėdė - spiralė lotuliukas.gif ir po metų aš turėjau sesę lotuliukas.gif

šiaip man viskas gerai su ja, nejaučiu jokio diskomforto, na gal mm gausesnės, tik va prieš kokias 3 sav pradisėjo labai nemalonus kvapas iš , paniškai prausiuos dabar, jau ir vyro klausiau ar nesmirdi blink.gif jau užsirašiau pas gydytoją pirmadienį tai bus matyt ax.gif tik va dabar kažkaip jau leliaus antro užsimaniau, norėjau aklaust, kuriai išiminėjo spiralę ar skauda ? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandrutė: 02 rugpjūčio 2006 - 13:05
QUOTE(Sandrutė @ 2006 08 02, 14:00)
šiaip man viskas gerai su ja, nejaučiu jokio diskomforto, na gal mm gausesnės, tik va prieš kokias 3 sav pradisėjo labai nemalonus kvapas iš  , paniškai prausiuos dabar, jau ir vyro klausiau ar nesmirdi  blink.gif  jau užsirašiau pas gydytoją pirmadienį tai bus matyt  ax.gif  tik va dabar kažkaip jau leliaus antro užsimaniau, norėjau aklaust, kuriai išiminėjo spiralę ar skauda ?  doh.gif

man išiminėjo, nes aš su ja pastojau. Tai kai buvo berods 7 nėštumo savaitės - ištraukė ją. tikrai neskaudėjo schmoll.gif . Na, bent pas mane ji nebuvo niekur priaugusi ar ką... Bet buvo pasvirusi, ko pasekoje turiu antrąjį fainuolį sūnelį wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zanetux @ 2006 08 02, 14:33)
man išiminėjo, nes aš su ja pastojau. Tai kai buvo berods 7 nėštumo savaitės - ištraukė ją. tikrai neskaudėjo schmoll.gif . Na, bent pas mane ji nebuvo niekur priaugusi ar ką... Bet buvo pasvirusi, ko pasekoje turiu antrąjį fainuolį sūnelį wub.gif

aš kažkaip labai jau užsimaniau antro leliaus ax.gif o gal žinai ar iškart galima apstoti po spiralės ar neturi jokios įtakos ? unsure.gif kada ją išsiimti, prieš mm? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrutė @ 2006 08 02, 14:54)
aš kažkaip labai jau užsimaniau antro leliaus  ax.gif o gal žinai ar iškart galima apstoti po spiralės ar neturi jokios įtakos ?  unsure.gif kada ją išsiimti, prieš mm?  smile.gif

man atrodo, kad galima iškart po išėmimo pastoti mirksiukas.gif
o išsiimti tai gal geriau po mmm, nes tipo kaklelis biškį prasivėręs būna, gal tada mažiau skauda g.gif
Nors man tai tikrai neskaudėjo. Įdėt šiek tiek nemaloniau buvo, bet irgi nebaisiai...

Linkiu sėkmės, tampant nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
4u.gif na manau niekas 100procentų nesaugo. biggrin.gif Jei vaikučiui lemta ateiti į šį pasaulį tai jokios priemonės nepadės biggrin.gif .Na pas mane spiralė dar labai nedaug laiko kolkas mes patenkinti biggrin.gif
Atsakyti
o man tai prieš savaitę iškrito spiralė ir nieko. visą tą laiką aš jaučiau ją ir vyras jausdavo visada. aš turėjau 8 mėn. bet nieko nepadarysi, kad jau iškrito, teks iš naujo kažką daryti, nes daugiau leliukų jau nenoriu. turiu du nuostabius mažylius ir man pakanka smile.gif
o pastoti tikrai galima iškarto po išėmimo, klausiau daktarės, nereikia laukti:)
Atsakyti
QUOTE(muter @ 2006 08 05, 23:14)
o merginos,as siaip negaliu nesioti bizuterijos,nes mane beria,esu matyt alergiska metalui sad.gif tai ar kazi galeciau detis spirale?

mane irgi beria,bet bizuterija ir dirzai kokie geleziniai dazniausiai su nikeliu buna..tai mane nuo nikeliniu.. daktarei pasakiau,ji sako varis nuo nikelio skyriasi lotuliukas.gif g.gif neuzdraude siaip... g.gif manau galima detis,jug po to matysi..be to ir to vario kiekis ten nedidelis.. as kolkas dar neisidejau, vis svarstau,bet ne del to ar busiu alergiska (del sito rami,manau nebusiu tfu-tfu ) ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oksancik: 06 rugpjūčio 2006 - 13:53