Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga, 53 palata

Apklausa: Kaip vertinate, kad nutėkėjo vaizdinė medžiaga iš kuriamų filmų "Brėkštanti aušra"? (53 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Militukas @ 2011 04 08, 10:43)
Labas merginos 4u.gif . Sukneles piestos man visai fainos thumbup.gif . Nuotraukos visos ir  thumbup.gif . O kam tas Belos tetis kedute pirko tipo anukei savo lotuliukas.gif . Bet oras neina na na  blink.gif isleidau  dukra i mokykla ir bijau kad vejas nenunestu  doh.gif .

Gal nezinojo dar, kad Renesme auga kaip ant mieliu biggrin.gif
O jei rimtai, tai gal savo mazei pirko... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 08 balandžio 2011 - 10:20
QUOTE(style @ 2011 04 08, 10:31)
g.gif Kas čia dabar? Aš pusryčiais nesidalinu  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

Bet kaip cool, kai turi savo nuosava meile, kai niekas daugiau dėl jo nesvaigsta, kai žinai, kad jo nuotraukos temoje yra skirtos man man ir tik man... Jei atsiras kokia gerbėja apsimetelė, pulsiu blyn kaip Volturis  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Aš nepiktybiškai 4u.gif , labai jau toks jis sexulka, suvalgyt norisi....
Atsakyti
QUOTE(Pacankė @ 2011 04 08, 11:56)
Aš nepiktybiškai  4u.gif , labai jau toks jis sexulka, suvalgyt norisi....

cry.gif cry.gif cry.gif nevalgyk jo... Jis su daug E... Jame daug nikotino, spirito... Ir siaip jis alergenas didelis - isbers baisiais dideliais spuogais. Ir dar jis radioaktyvus, geriau nuo jo laikytis per kelis kilometrus, nes jis spinduliuoja radiaciją... Na tai va... Viska pasakaiu... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style: 08 balandžio 2011 - 11:01
Labas 4u.gif

kas per oras doh.gif pirmas kelias dienas dar bandžiau įsiteigt, kad čia tik trumpam, bet dabar jau knisa tas lietus. O dar vėjas, naktį maniau, kad būsiu lango pritrėkšta, kai kris unsure.gif

Bet nieko, liko išgyvent vieną paskaitą ir prasidės savaitgalis bigsmile.gif

Gero penktadienio jums biggrin.gif
Atsakyti
visos oru skundzias, o pas mane saule zeme ridinejas, vejuota, bet mes prie veju priprate irnesakyk.gif
Atsakyti
Darbo metu sulaksciau i parduotuve, o ten, besidairydama knygu, girdziu kaip dvi damos tarpusavyje snekuciuojasi ir tariasi kokia knyga pirkti dovanu...Ju akys matyt uzkliuvo uz Saulelydzio knygu ir viena sako kitai...mano mergina skaite tas knygas, nes as jai pirkau, nes tu man rekomendavai...kita...o apie kokias cia tu kalbi?...na apie tas, kur visi paaugliai is proto eina, kur filmai sukurti, apie vampyrus, tai maniskei labai nepatiko....o ta kita dama ir sako...tada tai ne as rekomendavau...tikrai ne as... biggrin.gif

O as galvoju...zinotu jos, kad musu temoje toooooookios paaugles susirinke... lotuliukas.gif

Noriu i Klaipeda...noriu saule pamatyti... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 08 balandžio 2011 - 12:05
QUOTE(Daiva41 @ 2011 04 08, 13:04)
Noriu i Klaipeda...noriu saule pamatyti... ax.gif

Aga, šviečia saulė rolleyes.gif , bet laaaaaabai šalta, vėjas koks doh.gif
Atsakyti
chi chi.. sakot salta? tai i pietus dumkit biggrin.gif
va pas mumis siand vejukas yra.. bet siaip kokie 25 tai tikrai biggrin.gif
Atsakyti
bent jau nebelyja bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(style @ 2011 04 08, 08:11)
Eglė Jurgaitytė šalia Tayloro  :

oi prajuokinai, labai taikliai. aš niekaip nesugalvojau, ką man tai primena, o tu šitaip tiksliai tiksliai!!! thumbup.gif lotuliukas.gif

QUOTE(antajo @ 2011 04 08, 13:24)
chi chi.. sakot salta? tai i pietus dumkit biggrin.gif
va pas mumis siand vejukas yra.. bet siaip kokie 25 tai tikrai biggrin.gif

neerzink cool.gif

o man šiandien turėjo būt laisvapusdienis, bet mama susirgo ir vsio, tupiu namie. o jau nuo antradienio meniu galvoje varčiau, ką pietausiu mieste doh.gif lotuliukas.gif

kaip jums mano atnaujintas parašiuks?
ėjau vadinasi ko nors linksmo ir pavasariško paieškot. ale koks pavasaris, toks ir parašas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 04 08, 15:42)
kaip jums mano atnaujintas parašiuks?
ėjau vadinasi ko nors linksmo ir pavasariško paieškot. ale koks pavasaris, toks ir parašas biggrin.gif

Liuks parasas...as kaip tik dumiju, tai dabar ne viena...kompanija yra biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 08 balandžio 2011 - 14:54
EAT THAT FROG!!!! bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

Uzbookintas maniskis forever... tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti