Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga, 53 palata

Apklausa: Kaip vertinate, kad nutėkėjo vaizdinė medžiaga iš kuriamų filmų "Brėkštanti aušra"? (53 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Jamie's girl @ 2011 04 08, 16:04)
EAT THAT FROG!!!!  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif 

Uzbookintas maniskis forever...  tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif

Tai nebeliko style g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2011 04 08, 16:07)
Tai nebeliko style g.gif  biggrin.gif

oi visada galite į mane kreiptis STYLE, aš čia ne slaptumo sumetimais, aš čia tik tam, kad visos žinotų biggrin.gif Ir šiaip pavasaris - gamta bunda, vabaliukai, meilė irgi bunda biggrin.gif Tai dar atsiras kokių pavasarinių Jamiuko gerbėjų... No no no... Lai žino... Bet realiai tai aš style wink.gif
Atsakyti
Kur Jūs voveraitės?

Reikia temą kalt, bo noriu naują kurt, kažkoks įkvėpimas užėjo... Nėra darbo šiandien totaliai, tai SM slampinėju iš kampo į kampą. Ryt vėl darban, vėl slampinėsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jamie's girl @ 2011 04 08, 16:04)
EAT THAT FROG!!!!  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif 

Uzbookintas maniskis forever...  tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif

o jezaumarijairvisisventieji, pamaciau favorituose kas paskutine zinia paliko ir nepatikejau lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaip čiotkai, kad savaitgalis thumbup.gif Kaip čiotka, kad nuo kitos savaitės vidurio biuletenis thumbup.gif Kaip čiotka, kad galėsiu čia sėdėt bigsmile.gif

Kaip man viskas šiand faina bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2011 04 08, 14:44)
Liuks parasas...as kaip tik dumiju, tai dabar ne viena...kompanija yra biggrin.gif

tai dūmysit trise, tu, mano avataras ir mano parašas biggrin.gif arba tu, Penelopė ir Džaksonas biggrin.gif thumbup.gif

QUOTE(Jamie's girl @ 2011 04 08, 15:14)
oi visada galite į mane kreiptis STYLE, aš čia ne slaptumo sumetimais, aš čia tik tam, kad visos žinotų biggrin.gif Ir šiaip pavasaris - gamta bunda, vabaliukai, meilė irgi bunda biggrin.gif Tai dar atsiras kokių pavasarinių Jamiuko gerbėjų... No no no... Lai žino... Bet realiai tai aš style wink.gif

o mai gad. aš pradžioj nesupratau kodėl, bo matau avatarus labiau nei raides niko. o dabar jeeeee oi kaip prajuokinai thumbup.gif
Atsakyti
mano pirma mintis buvo-kuri cia mirt nori lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliosha: 08 balandžio 2011 - 17:43
QUOTE(egliosha @ 2011 04 08, 18:43)
mano pirma mintis buvo-kuri cia mirt nori lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif as baba jaga (ar jiga reik sakyt?). Tai kuriam k/t dramblius rodys? Ir davai tiksliai susirasom kas varys, as rezervinsiu bilietus is anksto, kad visos salia sedetumem, a?

rasom:
1) STYLE
2)
3)
4)
5)
Atsakyti
Sveikos cool.gif gyvos bigsmile.gif
Daivut oro_buckis.gif
QUOTE(antajo @ 2011 04 08, 13:24)
chi chi.. sakot salta? tai i pietus dumkit biggrin.gif
va pas mumis siand vejukas yra.. bet siaip kokie 25 tai tikrai biggrin.gif

blink.gif blink.gif eina sau, neerzink doh.gif Sian nu toooks levas oras, nu toooks..... plaukuose milijona kartu buvau pasiklydus ir kelio nemaciau unsure.gif

QUOTE(Daiva41 @ 2011 04 08, 14:44)
Liuks parasas...as kaip tik dumiju, tai dabar ne viena...kompanija yra biggrin.gif

Aha, man ir ziauriai geruliskas parasas 4u.gif

QUOTE(egliosha @ 2011 04 08, 17:43)
mano pirma mintis buvo-kuri cia mirt nori lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif as kai uzejau irgi paskutine zinute style buvo, tai iskart taip mmm??? WTF??? biggrin.gif
QUOTE(Jamie's girl @ 2011 04 08, 18:18)
lotuliukas.gif  as baba jaga (ar jiga reik sakyt?). Tai kuriam k/t dramblius rodys? Ir davai tiksliai susirasom kas varys, as rezervinsiu bilietus is anksto, kad visos salia sedetumem, a?

As ir varau bigsmile.gif

rasom:
1) STYLE
2) NIKA
3)
4)
5)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nika89: 08 balandžio 2011 - 19:24
Labas vakarėlis 4u.gif
QUOTE(pimcute @ 2011 04 07, 17:27)

Tikro grožio niekas negadina bigsmile.gif

QUOTE(elizabeta_depp @ 2011 04 07, 18:34)
video prablaškė nerealiai, bet iš juoko vos nenumiriau  biggrin.gif

Ko nenukritau iš juoko lotuliukas.gif

QUOTE(egliosha @ 2011 04 07, 19:11)
tik nieko nesakykit ar suknele ta ar ne ta, bet koki grazu piesinuka radau wub.gif
user posted image
o ta pirma jauciu kai vizitui pas advokata, nu kaip graziai vampyriskai cia nai nai nai wub.gif

Nuostabūs piešiniai thumbup.gif

QUOTE(Daiva41 @ 2011 04 08, 13:04)
Darbo metu sulaksciau i parduotuve, o ten, besidairydama knygu, girdziu kaip dvi damos tarpusavyje snekuciuojasi ir tariasi kokia knyga pirkti dovanu...Ju akys matyt uzkliuvo uz Saulelydzio knygu ir viena sako kitai...mano mergina skaite tas knygas, nes as jai pirkau, nes tu man rekomendavai...kita...o apie kokias cia tu kalbi?...na apie tas, kur visi paaugliai is proto eina, kur filmai sukurti, apie vampyrus, tai maniskei labai nepatiko....o ta kita dama ir sako...tada tai ne as rekomendavau...tikrai ne as... biggrin.gif

O as galvoju...zinotu jos, kad musu temoje toooooookios paaugles susirinke... lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(antajo @ 2011 04 08, 14:24)
chi chi.. sakot salta? tai i pietus dumkit 
va pas mumis siand vejukas yra.. bet siaip kokie 25 tai tikrai

Negražu tyčiotis nono.gif
QUOTE(Partizanė @ 2011 04 08, 15:42)

kaip jums mano atnaujintas parašiuks?
ėjau vadinasi ko nors linksmo ir pavasariško paieškot. ale koks pavasaris, toks ir parašas biggrin.gif

Parašiukas thumbup.gif

Ir dar galvojau: kur Style dingo? Kol dašuto, kad vardą pakeitė lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
aš noriu varyt į VD bet galėsiu eit arba dieną (kad aštuntą būčiau namie) arba į kokį 21 - 21:30 seansą. karoč, vaikas be papų neužmiega
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Musu mergaite su Gimimo diena happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif
user posted image
Atsakyti