Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga, 53 palata

Apklausa: Kaip vertinate, kad nutėkėjo vaizdinė medžiaga iš kuriamų filmų "Brėkštanti aušra"? (53 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
user posted image
Atsakyti
wub.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
negana, kad ir taip nuotaikos nera, tai dar ir oras slykstus is namu nesinori lysti, baisu, kad nenunestu tokis vejas doh.gif biggrin.gif
kaip jums mergaites sekasi? aaa? smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, toki šlykščiai nuostabų pavasario rytą blink.gif

QUOTE(egliosha @ 2011 04 05, 20:59)
Intervas su Styles meile biggrin.gif
user posted image
o kad is musu Jamie myletojos liktu bala-gyyyyyyvas laugh.gif
______________________________-
i da paveizet laugh.gif
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

Oh my God... Koks jis čia vartojamas. essen.gif

QUOTE(Daiva41 @ 2011 04 07, 09:59)

O Viešpatie. Totalus košmaras blink.gif blink.gif Eglė Jurgaitytė šalia Tayloro lotuliukas.gif

QUOTE(Daiva41 @ 2011 04 07, 11:20)
Style, antra dali savo serialo ziurejai?  g.gif

O kaip tu manai?> bigsmile.gif Senai jau laukiau, peržiūrėjau... Nuglosčiau monika, pavarvinau seiles... Grožis tas man Karalius. Šiaip labai nebloga serija. Tokių gerų baliukų parodė, kad ūla la... Vieni toosinasi, geria, šoka, kiti birbinasi prie to pačio stalo. Funny party lotuliukas.gif Ir Eva savo burbuliukus parodė... Gražu žiūrėti buvo thumbup.gif Tik va Jamiukas kuklus, net kampuko neparodė... unsure.gif

QUOTE(briliantik @ 2011 04 08, 08:35)
kaip jums mergaites sekasi? aaa?  smile.gif

Jooooo, oras klaikus, palikau aš vaikus su vyru namie, bo mano skruzdeles būtų nupūtęs vėjas... Fu fu fu toks oras. blink.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(egliosha @ 2011 04 07, 19:11)
tik nieko nesakykit ar suknele ta ar ne ta, bet koki grazu piesinuka radau wub.gif
user posted image
o ta pirma jauciu kai vizitui pas advokata, nu kaip graziai vampyriskai cia nai nai nai wub.gif

Vaje, man labai labai grazu...
QUOTE(style @ 2011 04 08, 09:11)
O kaip tu manai?>  bigsmile.gif  Senai jau laukiau, peržiūrėjau... Nuglosčiau monika, pavarvinau seiles... Grožis tas man Karalius. Šiaip labai nebloga serija. Tokių gerų baliukų parodė, kad ūla la... Vieni toosinasi, geria, šoka, kiti birbinasi prie to pačio stalo. Funny party  lotuliukas.gif  Ir Eva savo burbuliukus parodė... Gražu žiūrėti buvo  thumbup.gif Tik va Jamiukas kuklus, net kampuko neparodė...  unsure.gif

Jep...skaiciau komentaruose, kad bus dar tu sex sceneliu tokiu geruciu...suaugusiems ziurimu... biggrin.gif

Nika89 oro_buckis.gif

user posted image user posted image
Papildyta:
HQ Cover of Troix Magazine With Angela Sarafyan (Tia)
user posted image
Pradzioje galvojau, kad cia musu Alisa...o cia nauja vampyre biggrin.gif
Koks tas nudazytas ir nuglazuruotas grozis panasus... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2011 04 08, 09:26)
Koks tas nudazytas ir nuglazuruotas grozis panasus... ax.gif

va va... pritariu šimtu procentu... Nebelieka gyvo žmogaus... Paguldo nupudruotą lėlę ir psio... schmoll.gif
Atsakyti
Prajuokino mane fanai, tai as ir su jumis pasidalinsiu lotuliukas.gif
Nufotografavo musu Carli Vankuveryje einanti is parduotuves:
user posted image
ir issiaiskino kokia kedute jis cia pirko...Pasirodo:
Evenflo Titan Elite Columbia:
user posted image
(Vaikams nuo 6 men. ir iki 13,5 kg)
Atsakyti
Gra=uolis mano (galit pavarvint):

neagaliu atsižiūrėti... heart.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

eina peklon koks man jis tobulas
user posted image

user posted image

Bet nu... paauglystė grįžo į mano venas.... unsure.gif Kaip man jis patinka unsure.gif Šakės...
Papildyta:
Kodėl aš ne Anglijoj gimiau... sad.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Dar viena diena... ir ji jau legaliai gali gerti Amerikoje bigsmile.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2011 04 07, 19:11)
tik nieko nesakykit ar suknele ta ar ne ta, bet koki grazu piesinuka radau wub.gif
user posted image
o ta pirma jauciu kai vizitui pas advokata, nu kaip graziai vampyriskai cia nai nai nai wub.gif

graži ax.gif wub.gif

QUOTE(Partizanė @ 2011 04 07, 23:29)

Sexova rolleyes.gif

QUOTE(style @ 2011 04 08, 10:01)
Gra=uolis mano (galit pavarvint):

neagaliu atsižiūrėti... heart.gif
user posted image

essen.gif

Laba ryta
oras siaubingas, košia kiaurai....tokis šaltis brrr.....nejau reiks vėl į žiem rūbus lyst unsure.gif , kur pavasaris dry.gif ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(Pacankė @ 2011 04 08, 10:25)
essen.gif

g.gif Kas čia dabar? Aš pusryčiais nesidalinu schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif

Bet kaip cool, kai turi savo nuosava meile, kai niekas daugiau dėl jo nesvaigsta, kai žinai, kad jo nuotraukos temoje yra skirtos man man ir tik man... Jei atsiras kokia gerbėja apsimetelė, pulsiu blyn kaip Volturis bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Labas merginos 4u.gif . Sukneles piestos man visai fainos thumbup.gif . Nuotraukos visos ir thumbup.gif . O kam tas Belos tetis kedute pirko tipo anukei savo lotuliukas.gif . Bet oras neina na na blink.gif isleidau dukra i mokykla ir bijau kad vejas nenunestu doh.gif .
Atsakyti