labai prabangiai austrijetes atrodo..tik turbut tamsoje jos persisviecia, pas mus langas i kaimynus

Viskas nuo audinio priklauso. O siaip tai tikrai atrodo prabangiai bet patikekit manim, ir kainuoja brangiai

QUOTE(kristi777 @ 2011 07 26, 17:32)
Viskas nuo audinio priklauso. O siaip tai tikrai atrodo prabangiai bet patikekit manim, ir kainuoja brangiai 

Tai kiek tas brangiai

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 07 26, 23:29)
cia jau priklauso nuo dydzio,ir medziagos kainos

maniskes pasiuvimas isejo 147

QUOTE(indruciukas @ 2011 07 27, 00:18)
sakykite, kokio pločio, ar kiek kvadratų (taip atrodo skaičiuoja siuvėjos) jūsų langas?
Labai keista, nes man uz 0.5 m plocio ir apie 1 m aukscio langa paskaiciavo 700 lt kai tuo tarpu miegamajam per visa siena einanciam langui sumokejau 1200 lt uz naktines ir dienines uzuolaidas (iskaitant pakabinima, karnzuz ir pan). Man minejo, kad vien autrijieciu mechanizmas jei neklystu kainuoja 400 lt
QUOTE(kristi777 @ 2011 07 27, 10:38)
Labai keista, nes man uz 0.5 m plocio ir apie 1 m aukscio langa paskaiciavo 700 lt kai tuo tarpu miegamajam per visa siena einanciam langui sumokejau 1200 lt uz naktines ir dienines uzuolaidas (iskaitant pakabinima, karnzuz ir pan). Man minejo, kad vien autrijieciu mechanizmas jei neklystu kainuoja 400 lt
as rasiau tik siuvimas

mano austrijiete identiska sitai-tik klostes didesnes ir kutai pakabinti apacioj, plotis gaunasi 1.60, o ilgi eme visos medziagos kaip buvo- 2,8 tai viso butu:
karnizas 140lt
siuvimo juosta 47,5
6svoreliai-18lt
viso 205 ir siuvimas 147plius medziagos 4metrai ( o cia jau kainos nuo 0 iki kiek sirdis geidzia... )

QUOTE(Gija* @ 2011 07 26, 15:35)
labai prabangiai austrijetes atrodo..tik turbut tamsoje jos persisviecia, pas mus langas i kaimynus 

galima daryti ir is nepersvieciamos medziagos

indruciukas: o jus ta eksperimenta pafotkinkit ir nuotraukytes cia imeskit, labai laukiam 
be galo grazu man tos austrijietes, as jau buvau uzsimojusi pati jas siuti svetaines langui, bet taip netycia uztikau ir nusipirkau visus 10metru tokios grazios medziagos, kuri tik paprastom uzuolaidom tinka, tai teko projekteli atideti... bet valgomojo-virtuves langams tai tikrai siusiuosi.

be galo grazu man tos austrijietes, as jau buvau uzsimojusi pati jas siuti svetaines langui, bet taip netycia uztikau ir nusipirkau visus 10metru tokios grazios medziagos, kuri tik paprastom uzuolaidom tinka, tai teko projekteli atideti... bet valgomojo-virtuves langams tai tikrai siusiuosi.
QUOTE(mmkafe @ 2011 07 04, 14:35)
Aš tai dariausi čia: http://www.vainita.lt/lt/zaliuzes Su vyru apskambinom gal 7 firmas, tai vienose brangu, o kitose kokybė netinka. Likom prie šitos firmos. Viską kokybiškai sudėjo, paaiškino, kol kas ir kaip, nusiskundimų nėra, esam labai patenkinti. Dabar žadam tokias plėveles nuo salės užsisakinėti, nes žaliuzių neužtenka.
Mes irgi Vainitoj daremes, vakar svetainej roletus sumontavo is bambukines medziagos , tai dabar dziaugiames

O miegamajam irgi zadam pleveles detis, nes labai karsta, gal jus jau uzsideje tas pleveles? ar tikrai yra geras efektas?
QUOTE(jautiena @ 2011 07 27, 14:02)
indruciukas: o jus ta eksperimenta pafotkinkit ir nuotraukytes cia imeskit, labai laukiam