Įkraunama...
Įkraunama...

Langų rūbai - 10 tema

QUOTE(staselė @ 2011 08 05, 18:56)
Langų rūbelių reikės visiems kambariams. Dabar pirmiausiai galvoju, ką rinktis virtuvei.Nes ji pirmiausiai rengiama. Man jaukiau būtų užuolaidos.

Tai kabinkite vamzduka. Ant jo galima daugiausia prigalvoti modeliu. Tarkim uzuolaidas ant ziedu arba romanetes imitacija. Siaip mano klientai daugiausia renkasi romanetes virtuveje, nes jos praktiskos labai. Galima skalbti, prireikus patraukiama grandinele ir jos pasikelia. Tiesiog pats geriausias sprendimas virtuves langui wink.gif
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2011 08 04, 10:08)
kaip manot, 750 lt (vu viskuom) romanetems brangiai ar ne? langas 2,2 x 1,5m ?

panašus išmatavimas lango, tilpau į 430lt, mechanizmas, pasiuvimas ir audinys..beje, audinio 1 metro kaina buvo 90lt mirksiukas.gif žinoma, jei sakysitės salone užuolaidų tai normali kaina..užuolaidas, širmas, romanetes sakausi iš siuvėjos- dizainerės, kurios kontaktus radau būtent čia, supermamose....žmogus dirba namie, atvažiuoja, nėra jokio ištaikingo užuolaidų salono, tai ir kaina šiek tiek kitokia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gija*: 05 rugpjūčio 2011 - 20:57
Man gražu, kai virtuvėje yra dieninė trumputė užuolaida ir naktinė, bei ,,sijonėlis". tik galvoju, kokį karnyzą metalinį, ar plastmasinį rinktis, o gal tokių užuolaidų, jau niekas nebesideda g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gija* @ 2011 08 05, 21:52)
panašus išmatavimas lango, tilpau į 430lt, mechanizmas, pasiuvimas ir audinys..beje, audinio 1 metro kaina buvo 90lt  mirksiukas.gif  žinoma, jei sakysitės salone užuolaidų tai normali kaina..užuolaidas, širmas, romanetes sakausi iš siuvėjos- dizainerės, kurios kontaktus radau būtent čia, supermamose....žmogus dirba namie, atvažiuoja, nėra jokio ištaikingo užuolaidų salono, tai ir kaina šiek tiek kitokia  mirksiukas.gif

gal galima jos kontaktus gauti?nes matau pati is Kauno,as irgi kauniske.ieskau uzuolaidu miegamajam...gal si siuveja turi koki savo puslapiuka,parodyt darbelius?
Atsakyti
QUOTE(ingridziukas34 @ 2011 08 07, 08:06)
gal galima jos kontaktus gauti?nes matau pati is Kauno,as irgi kauniske.ieskau uzuolaidu miegamajam...gal si siuveja turi koki savo puslapiuka,parodyt darbelius?

galima ax.gif jau ne karta sioje temoje jos kontaktus keliau...

www.meistrokodas.lt cia rasite visa info mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gija* @ 2011 08 05, 21:52)
panašus išmatavimas lango, tilpau į 430lt, mechanizmas, pasiuvimas ir audinys..beje, audinio 1 metro kaina buvo 90lt  mirksiukas.gif  žinoma, jei sakysitės salone užuolaidų tai normali kaina..užuolaidas, širmas, romanetes sakausi iš siuvėjos- dizainerės, kurios kontaktus radau būtent čia, supermamose....žmogus dirba namie, atvažiuoja, nėra jokio ištaikingo užuolaidų salono, tai ir kaina šiek tiek kitokia  mirksiukas.gif

aga, aciu, sutariau su ja bet teko biski perkelt susitikima porai menesiu ... biggrin.gif atsirado nenumatytu islaidu sad.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, jungiuosi ir as i jusu bureli 4u.gif 4u.gif

turiu didziuli galvos skausma...toks idomus musu bustas yra. va isivaizduokit tokias duris:

user posted image

ir salia didziuli vitrinini langa. tai yra pagrindinis iejimas i buta, ir ganetinai pagrindinis sviesos saltinis. su kuo ir kaip uzdengti langus? ir duris? vertikaliu zaliuziu deti negaliu, nes atidatrius duris jos siubuos ir prisispaus...roletai irgi truputi atkrenta, nes durys atsidaro i lauka, ir lyjant lietui ar sningant jos tiesiog taps plemuotos...vienintele iseiti kolkas matau :

http://www.domuslumi...uzes---tipas-6/

gal kas nors turit kazkokias panasias plisuotas zaliuzes. ar pasiteisino? rasoma kad jas galima skalbti rankomis. ka manot? ir ka patartumet mano atveju, jau enbezinau ak isgalvoti sad.gif visos mintys dingusios...viskas atrodo nebetinka :/
Atsakyti
[q
[/quote]

na pas mane bute irgi langai vitrininiai per visa siena, nuo grindu iki lubu, plotis 5 m, tai manau sirma det g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KaZantipA: 07 rugpjūčio 2011 - 21:30
QUOTE(KaZantipA @ 2011 08 07, 22:30)
na pas mane bute irgi langai vitrininiai per visa siena, nuo grindu iki lubu, plotis 5 m, tai manau sirma det  g.gif

pas tave kiek kitaip, pas tave tik lagai, o pas mane salia durys, (pagrindinis busto iejimas) ir langai yra pagrindine dienos sviesa, kurios pilnai uzdengti nesinoretu. Sirmos as uzdengti negaliu, nes iejima uzdengsiu sad.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(Gija* @ 2011 08 07, 19:26)
galima  ax.gif  jau ne karta sioje temoje jos kontaktus keliau...

cia rasite visa info  mirksiukas.gif

Matau yra gražių darbelių, tai kontaktus išsisaugau 4u.gif Pamažu ir mes artėjam prie užuolaidų 4u.gif Man reikia svetainėje, ji tokia pas mus nedidukė, tai nesinori apkrauti lango blush2.gif Būtinai dėsiu roletus baltus, taigi man reikėtų tik dieninės užuolaidos jaukumui namams, nes vakare, kai dega šviesios trauksim roletus, arba ryte, kad pasislėpti nuo saulytės... O jaukumui noriu kažkokios užuolaidos, tik nežinau ar geriau romanetę, ar šiaip lengvai krentančią užuolaidą... Kaip galvojate? g.gif

Atsakyti
QUOTE(braskute_v @ 2011 08 08, 07:53)
Labas rytas  4u.gif

aš kabinčiau užuolaidą arba tiktų širma. bet manau vienspalvė nes tapetai labai margi wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 08 08, 10:06)
aš kabinčiau užuolaidą arba tiktų širma. bet manau vienspalvė nes tapetai labai margi wacko.gif

as irgi daryciau arba vienspalvius i tapetu tona, arba panasaus rasto kaip tapetai, man patinka kai buna ko maziau spalvu, as veliau irgi ikelsiu savo langus, nes neisivaizduoju ka su jais daryt, plius uzuolaidu negaliu kabint nes kates draskys g.gif
Atsakyti