Įkraunama...
Įkraunama...

Langų rūbai - 10 tema

QUOTE(Gija* @ 2011 10 05, 15:06)
O ir siaip gal ka pasiulytumete siems langams, tai yra miegamasis

user posted image

sveiki. manau jai jau ideti roletai, tai jums reikia dabar tik dieniniu uzuolaidu, tokiu lengvu. pas mane irgi miegame yra roletai ir dienines uzuolaidos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(natab @ 2011 10 06, 07:43)
sveiki. manau jai jau ideti roletai, tai jums reikia dabar tik dieniniu uzuolaidu, tokiu lengvu. pas mane irgi miegame yra roletai ir dienines uzuolaidos  4u.gif

taip, reikia tik dieniniu, bet sakau gal ka imantresnio kas pasiulytu,kad ir tos dienines idomiai atrodytu ir svabiausia jaukiai, nes labai jaukumo truksta miegamajame g.gif
Atsakyti
Mergaites o kur Vilniuje gaminat roletus, kad kokybiska butu, nelabai brangu ir medziagu pasirinkimo butu.
Atsakyti
QUOTE(piene_66 @ 2011 10 06, 08:11)
As ir noreciau ideju ax.gif pas mus kambary langas su balkono durimis. Labai noriu ramaneciu, bet neisivaizduoju, ka su durimis daryt g.gif jos gan daznai darinejamos, reikia, kad butu patogu.

Pas mus kambary vitrininis langas su balkono durimis,tai as dejau sirma,labai grazu ,o svarbiausia patogu thumbup.gif as patenkinta
Atsakyti
QUOTE(junijor @ 2011 10 06, 17:37)
Pas mus kambary vitrininis langas su balkono durimis,tai as dejau sirma,labai grazu ,o svarbiausia patogu thumbup.gif as patenkinta

Tiesasakant, tik dabar, kai pradejau ziuretis romanetes, pamaciau sirmas, nors mano mama pries kokius gerus 7-8 metus dirbo uzuolaidu salone, bet kazkaip niekada neuzfiksavau, kad ji siutu sirmas, gal dar nebuvo populiaru tuo metu. As neisivaizduoju, kokiu principu jos dedasi, jos slankiojasi? Nes tada tikrai butu patogu...aisku, kad pas mane namuose kate yra, cia jau kitas klausimas, bet paskutiniu metu ji nekreipdavo demesio i uzuolaidas, tai gal tas susidomejimas neatsinaujintu, pamacius nauja daikta, medziagini biggrin.gif Ir tada kaip del kainos koks santykis iseitu lyginant su romanetem, brangiau, pigiau? Dar radau varianta, kad ant lango dedasi romanete, o virs balkono duru - jau uzuolaidos...bet man norisi kazkokio vientisumo, o cia jo kaip ir nera g.gif
Atsakyti
QUOTE(junijor @ 2011 10 06, 18:37)

utu labaii smalsu pamatyt nuotraukos, kaip atrodo realybeje, irgi noreciau sirmos ...
Atsakyti
pas mane taip pat vitrininis langas su isejimu i lauka..yra sirmos ir ant virsaus romanetes...labai patogu, slankiojasi sirmos, labai patenkinta esu....kainos atzvilgiu, manyciau kad panasiai kaip romanete...
Atsakyti
Sveiki, ar turit kas tokius dvigubus roletus?
user posted image
idomu butu atsiliepimai..
noreciau tokiu i virtuve, man atrodo geras variantas butu.. tik idomu koks sviesos pralaidumas?
Atsakyti

idomu butu atsiliepimai..
noreciau tokiu i virtuve, man atrodo geras variantas butu.. tik idomu koks sviesos pralaidumas?
[/quote]
maciau kaimynai turi,man berysio jie, jie uzsideje ant labai didelio lango,tai nesupratau is pat pradziu kas per daiktas,galvojau,kad zaliuzes ar kas (is lauko taip atrode),o ir kaina ju labai grazi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gija* @ 2011 10 06, 08:25)
taip, reikia tik dieniniu, bet sakau gal ka imantresnio kas pasiulytu,kad ir tos dienines idomiai atrodytu ir svabiausia jaukiai, nes labai jaukumo truksta miegamajame  g.gif

o kas tas "imantresnio" g.gif pas mane uzuolaidos su ziedais pakabintos, man atrodo jaukiai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(natab @ 2011 10 14, 11:17)
o kas tas "imantresnio"  g.gif  pas mane uzuolaidos su ziedais pakabintos, man atrodo jaukiai.  4u.gif

na gal su kokiu parisimu kur sone siek tiek, arba kazko tokio idomaus, kaip cia, tik gal vienoje puseje daryti

user posted image

user posted image

user posted image

noriu kazko neeilinio g.gif tik nezinau, kas tiktu buten mano atveju...nes, nu tikrai be galo nuobodus tas mano miegamasis, nieko labai neprigalvosi, uztai norisi suzaisti butent su uzuolaidomis, lovatiese bei pagalvelemis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gija*: 14 spalio 2011 - 14:26
man pirmas labai grazus variantas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KaZantipA: 14 spalio 2011 - 14:38