Įkraunama...
Įkraunama...

Langų rūbai - 10 tema

QUOTE(vanda_zydi @ 2011 10 20, 11:21)
ponia Rasckiene, nedekite  jus tu ziedu doh.gif jau baisiai nusenes variantas, o ie gausis tikrai ne biudzetinis, nes zieda vien tik ideti kainuoja kokius 3 Lt, neskaitant ju paciu kainos, papildomo reikiamo pakietinimo ir t.t.

siulyciau paieskoti pigesnio audinio ir pakabint normaliai ant kabliuku - klasikinis variantas ir po 5 ar daugiau metu atrodys normaliai, o visokios imantrybes greit is mados iseina ir gaunasi beda. del audinio pigumo tai vaziuokit cia www.audiniai.net. tikrai rasite kokybisku ir pigiau.

Jei negalite sau leisti is karto visu uzuolaidu, tai pirma kabinkit naktines, paskui dienines.

a kodel ant vieno karnizo?

vieno karnyzo, nes galvoju bus pigiau g.gif va, kažką tokio masčiau
user posted image

tos parduotuvės kur nurodėt Klaipėdoje nėra smile.gif reiks vietoj ieškot smile.gif kokius jūs turite kabliukus omeny? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rackiene @ 2011 10 19, 19:00)
SVEIKOS  4u.gif reikia patarimo 

as galvociau taip:
http://www.flickr.co...esco/451295931/

(ieskojau nuotraukos, kur butu uzuolaidos nutraukiamos tik i viena puse, o aptikau ir identiska langu situacija ) hihihi.gif

Jei labai neiprasta galit paristi. tik tada reiktu ir per 'susiduriancius' langus paristi. daugmaz taip:

user posted image

net dienininiu nedeciau, nes tokius grazius langus turit, su vaizdu i gamta, ir viska pasisleptumet rolleyes.gif

tas stiklines duris turbut puosciau parista i viena sona uzuolaida. kazkas panasaus: (tik aisku nereikia tu kilpu virsuj, ir tu elniu doh.gif neradau tinkamesnes foto ax.gif )

user posted image

Ir ieskant audiniu neaplenkit senuku schmoll.gif as pradejau nuo 'prabangesniu' parduotuviu miegamojo uzuolaidom, ir Ibrahime nusiziurejau viena audini kuris kainavo 60Lt/metrui ir tipo jau su nuolaida berods nuo 80Lt wub.gif veliau identiska audini radau senukuose uz 30Lt/m doh.gif doh.gif doh.gif visdelto nepirkau, nes spalva nelabai tiko, bet vistiek uzuolaidas issirinkau Senukuose ax.gif
4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorela: 20 spalio 2011 - 20:49
QUOTE(Dorela @ 2011 10 20, 21:47)
as galvociau taip:
http://www.flickr.co...esco/451295931/

net dienininiu nedeciau, nes tokius grazius langus turit, su vaizdu i gamta, ir viska pasisleptumet  rolleyes.gif 

4u.gif o ten pirmoj foto kaip tvirtinasi? g.gif kad nelabai yra ką ten už lango gražaus žiūrėti biggrin.gif sodai, namai biggrin.gif
buvau senukuose, bet pas mus kažkas neukliuvo, dar vat Ermitaže pora audinių radau nieko g.gif tik vat sugalvoti ko noriu ir kaip tia daroma sunkokai sekas doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rackiene @ 2011 10 21, 08:41)
4u.gif  o ten pirmoj foto kaip tvirtinasi?  g.gif  kad nelabai yra ką ten už lango gražaus žiūrėti  biggrin.gif  sodai, namai  biggrin.gif
buvau senukuose, bet pas mus kažkas neukliuvo, dar vat Ermitaže pora audinių radau nieko  g.gif  tik vat sugalvoti ko noriu ir kaip tia daroma sunkokai sekas  doh.gif  biggrin.gif

ten kabinta ant begelio. nelabai matosi, bet foto is arti:
user posted image

(Nesupykit, kad idejau kazkurios forumietes foto, bet per google rastose foto, cia karnizas matosi geriausiai. )

jei visgi norite dieniniu, gali buti ir toks begelis, is dvieju eiliu:

user posted image

Jei nezinote ko norite, tai neskubekite labai pirkti. Apziurekite kuo daugiau variantu, kol rasite 'savaji' 4u.gif

dar skaitydama foruma uzmaciau panasia langu situacija:

user posted image

o beje, koks bus pas jus interjeras? modernus, klasikinis?
Atsakyti
QUOTE(rackiene @ 2011 10 20, 13:16)
tos parduotuvės kur nurodėt Klaipėdoje nėra  smile.gif reiks vietoj ieškot  smile.gif  kokius jūs turite kabliukus omeny?  blush2.gif

na tuos "krokodilus":)

o del karnizu, tai turiu patarima, kaip sutaupyti:)

kokiuose senukuose ar pan manau rasite pigiu karnizu. Siulau deti is karto dvigubus, nes po poros metu tikrai gailesites ir galutiniu variantu gausis brangiau. jei pigiu ir patinkanciu karnizu nerasite - zvelkite kurybingai - nusipirkite laikiklius ir antgalius atskirai, o vietoj to pagalio panaudokite baldams naudojamus stangas - 16 mm skersmens 3 m. stanga kainuoja berods 18 lt. geje, jei pirksite karnizus komplekte, tai skaiciuokite kad jei Jusu karnizas bus ilgesnis nei kokia 170 tai reiks papildomo laikiklio per viduri, nes jie linksta nuo savo paciu ir uzuolaidu svorio. jei pirksite baldine stanga to nereikes, nes ji standesne.

ir galu gale jei dabar neuzteks pinigeliu uzuolaidoms, tai pataupe pasikabinsite jas po pusmecio, bet tokias kokiu norite ir jau ilgam
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2011 10 22, 17:09)
Jei nezinote ko norite, tai neskubekite labai pirkti. Apziurekite kuo daugiau variantu, kol rasite 'savaji'  4u.gif
o beje, koks bus pas jus interjeras? modernus, klasikinis?

Kad kelsimės neužilgo ,tai noris pasislėpti vakarais nuo kaimynų ax.gif biggrin.gif gal daugiau šiuolaikinis, tiksliau lietuviškas biggrin.gif

QUOTE(vanda_zydi @ 2011 10 24, 10:18)
na tuos "krokodilus":)

o del karnizu, tai turiu patarima, kaip sutaupyti:)

kokiuose senukuose ar pan manau rasite pigiu karnizu. Siulau deti is karto dvigubus, nes po poros metu tikrai gailesites ir galutiniu variantu gausis brangiau. jei pigiu ir patinkanciu karnizu nerasite - zvelkite kurybingai - nusipirkite laikiklius ir antgalius atskirai, o vietoj to pagalio panaudokite baldams naudojamus stangas - 16 mm skersmens 3 m. stanga kainuoja berods 18 lt. geje, jei pirksite karnizus komplekte, tai skaiciuokite kad jei Jusu karnizas bus ilgesnis nei kokia 170 tai reiks papildomo laikiklio per viduri, nes jie linksta nuo savo paciu ir uzuolaidu svorio. jei pirksite baldine stanga to nereikes, nes ji standesne.

ir galu gale jei dabar neuzteks pinigeliu uzuolaidoms, tai pataupe pasikabinsite jas po pusmecio, bet tokias kokiu norite ir jau ilgam

g.gif taip langai gaunasi 240 g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rackiene: 24 spalio 2011 - 09:49
Gal ir man kas patarsite... ax.gif

Ketinu siūti virtuvines užuolaidas. Langas standartinis, nemažas, nuo jo į abi puses sienos - maždaug po 60 cm. Užuolaida turėtų būti kiek ryškokas akcentas (kas nors taškuoto, languoto, dryžuoto, gėlėto ar pan.), įsivaizduočiau kokias a la drobines, sunkokas, simetriškai parištas iš šonų. Dieninių užuolaidų manau nereikia, nes dėsime roletą (vasarą labai plieskia saulė), be to, nesinori slėpti gražaus vaizdo.

O bėda ta, kad kairėje pusėje į tą 60 cm pločio sienos gabalėlį galu remiasi pakabinama spintelė (virš jos iki lubų - apie 60 cm, o horizontaliai iki lango - apie 30 cm), taigi nieko labai ten nepakabinsi. verysad.gif Galbūt kaip nors kirpti asimetriškai, kad dešinėje pusėje užuolaida būtų normalaus ilgio (maždaug iki palangės, nes ilgesnę vis tiek užstotų ten stovintis kampas), o į kairę pusę nutrumpėtų tiek, jog būtų virš spintelės? g.gif Bet man kažkaip apskritai ne prie širdies visą tą sieną dangstyti užuolaida - norėtųsi kažkaip išskirti būtent langą. Dabar prie lubų pritvirtintas bėgelis per visą sienos ilgį. Pakeisti jį į trumpesnį prie sienos tvirtinamą karnizą sudėtinga nebūtų, tik kažin kokia iš to nauda. g.gif Kitas variantas būtų virš lango pakabintą užuolaidą tiesiog parišti dešinėje pusėje, bet audinio tuomet reikėtų lengvo, be to, dengtų nemažai lango ir kažin kaip dailiai atrodytų, jei vis papešiotų vaikai. mastau.gif

Turbūt labai aš čia neaiškiai suformulavau, bet gal kas susidūrėte su panašia problema arba gal bent kokių panašių pavyzdžių užtikote interneto platybėse? Kol kas esu tokioje stadijoje, kad nė nežinau ko konkrečiai noriu, aišku paskui bus dar kitas etapas - kaip tai su savo neprofesionaliais sugebėjimais įgyvendinti...

Atsakyti
gal kuri virtuveje turite tokias trumpas uzuolaidas pasikabinusi? bet ne tokias kur ant karnizo, bet apacioje kur kabinasi tokios ant pagaliuko uzvertos ax.gif tikiuosi supratot ka norejau pasakyti g.gif tad jei kuri turit butu idomu pamatyti, ikelkit foto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnikiii @ 2011 10 26, 09:29)
gal kuri virtuveje turite tokias trumpas uzuolaidas pasikabinusi? bet ne tokias kur ant karnizo, bet apacioje kur kabinasi tokios ant pagaliuko uzvertos  ax.gif  tikiuosi supratot ka norejau pasakyti  g.gif  tad jei kuri turit butu idomu pamatyti, ikelkit foto  ax.gif

Aš turiu. Truputį vėliau įdėsiu nuotrauką, nes kaip tik irgi noriu dėl jų pasikonsultuoti.
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 10 25, 23:33)
Gal ir man kas patarsite... ax.gif

Ketinu siūti virtuvines užuolaidas. Langas standartinis, nemažas,  nuo jo į abi puses sienos - maždaug po 60 cm. Užuolaida turėtų būti kiek ryškokas akcentas (kas nors taškuoto, languoto, dryžuoto, gėlėto ar pan.), įsivaizduočiau kokias a la drobines, sunkokas, simetriškai parištas iš šonų. Dieninių užuolaidų manau nereikia, nes dėsime roletą (vasarą labai plieskia saulė), be to, nesinori slėpti gražaus vaizdo.

O bėda ta, kad kairėje pusėje į tą 60 cm pločio sienos gabalėlį galu remiasi pakabinama spintelė (virš jos iki lubų - apie 60 cm, o horizontaliai iki lango - apie 30 cm), taigi nieko labai ten nepakabinsi. verysad.gif Galbūt kaip nors kirpti asimetriškai, kad dešinėje pusėje užuolaida būtų normalaus ilgio (maždaug iki palangės, nes ilgesnę vis tiek užstotų ten stovintis kampas), o į kairę pusę nutrumpėtų tiek, jog būtų virš spintelės? g.gif Bet man kažkaip apskritai ne prie širdies visą tą sieną dangstyti užuolaida - norėtųsi kažkaip išskirti būtent langą. Dabar prie lubų pritvirtintas bėgelis per visą sienos ilgį. Pakeisti jį į trumpesnį prie sienos tvirtinamą karnizą sudėtinga nebūtų, tik kažin kokia iš to nauda. g.gif Kitas variantas būtų virš lango pakabintą užuolaidą tiesiog parišti dešinėje pusėje, bet audinio tuomet reikėtų lengvo, be to, dengtų nemažai lango ir kažin kaip dailiai atrodytų, jei vis papešiotų vaikai. mastau.gif

Turbūt labai aš čia neaiškiai suformulavau, bet gal kas susidūrėte su panašia problema arba gal bent kokių panašių pavyzdžių užtikote interneto platybėse? Kol kas esu tokioje stadijoje, kad nė nežinau ko konkrečiai noriu, aišku paskui bus dar kitas etapas - kaip tai su savo neprofesionaliais sugebėjimais įgyvendinti...

siaip virtuveje daznai deda romanetes, tai tada jokios spinteles netrukdytu

pvz:
user posted image

user posted image

Jei norite uzuolaidos, tai man graziausia paprasciausi sprendimai, pvz parista i sona. ir kodel butinai is lengvos medziagos? tik virsuj netraukit per visa lango ilgi, tik per puse. Ne virtuve, bet pvz:
(virtuvej turetu buti biski kuklesne: ne tokia ilga, ne tokia plati)
user posted image
Atsakyti

user posted image
pas mane romanetės, nesigailiu nė akirmirkos kad jas įsigyjau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2011 10 26, 21:33)
siaip virtuveje daznai deda romanetes, tai tada jokios spinteles netrukdytu

Jei norite uzuolaidos, tai man graziausia paprasciausi sprendimai, pvz parista i sona. ir kodel butinai is lengvos medziagos? tik virsuj netraukit per visa lango ilgi, tik per puse. Ne virtuve, bet pvz:
(virtuvej turetu buti biski kuklesne: ne tokia ilga, ne tokia plati)

Romanetė netiktų prie bendro stiliaus... Perdaug lygus daiktas - man kaip tik kokių "gyvesnių" raukinukų labiau norėtųsi, kuo mažiau kampuotų linijų.

Užuolaida paskutinėje nuotraukoje graži, bet čia gi durys, per kurias matyt ir vaikštoma g.gif , tai viskas labai logiška ir savo vietose, bet pusė (ar net daugiau) visiškai pliko tiesiog lango bijau, kad gali atrodyti keistokai ir gal net kiek nejaukiai unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 26 spalio 2011 - 21:44