Įkraunama...
Įkraunama...

Langų rūbai - 10 tema

QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 10 26, 21:42)
Romanetė netiktų prie bendro stiliaus... Perdaug lygus daiktas - man kaip tik kokių "gyvesnių" raukinukų labiau norėtųsi, kuo mažiau kampuotų linijų.

Tai tada galit galvoti apie austrijetes:
user posted image
user posted image

QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 10 26, 21:42)
Užuolaida paskutinėje nuotraukoje graži, bet čia gi durys, per kurias matyt ir vaikštoma g.gif , tai viskas labai logiška ir savo vietose, bet pusė (ar net daugiau) visiškai pliko tiesiog lango bijau, kad gali atrodyti keistokai ir gal net kiek nejaukiai unsure.gif

na taip, as sakiau, kad nuotrauka ne virtuves biggrin.gif na nereikia to lango visiskai pliko palikti. Jei ant palanges pastatytumet kokia vazale, zvake, viskas tvarkoj atrodytu.

dar jei norit garbiniuotu:
user posted image
user posted image

as tik siulau idejas, rinktis Jums 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2011 10 26, 23:39)
Tai tada galit galvoti apie austrijetes:

dar jei norit garbiniuotu:

as tik siulau idejas, rinktis Jums  4u.gif

Austriječių tai pati nepasisiūsiu. blush2.gif Be to, jos ir lango uždengtų pernelyg daug (jei labai trumpos - mažai grožio belieka), ir audinio reikia plg. daug, dar tie mechanizmai, o sienos dalį toje pusėje, kur netrukdo spintelė, visgi manau būtų gražu uždengti - na kažkaip panašiai, kaip paskutinėse nuotraukose, tik to viršaus vis tiek kitokio norėtųsi. g.gif Bet tikrai dėkui už patarimus 4u.gif - natūralu, kad sunku visiškai pataikyti, kai net nemoku paaiškinti, ko noriu.

O gal kas pasidalintumėte kokiais gerais internetiniais adresais, kur ieškote idėjų užuolaidoms? Turėjau kelis, kur labai tvarkingai pagal interjero stilius, kambarių paskirtį suskirstyta buvo, bet kažkur pamečiau. verysad.gif
Atsakyti
http://www.houzz.com/

http://www.interjeras.lt/interjerai
Atsakyti
Sveiki, turiu klausimuka. Jei mano langu plociai svetaineje 2,5m ir noreciau tik naktiniu uzuolaidu. Prie lango deciau is abieju pusiu. Kokio plocio turi buti vienos puses audinys? g.gif Kabinimas i begeli.
Atsakyti
QUOTE(asaraa @ 2011 10 27, 21:39)
Sveiki, turiu klausimuka. Jei mano langu plociai svetaineje 2,5m ir noreciau tik naktiniu uzuolaidu. Prie lango deciau is abieju pusiu. Kokio plocio turi buti vienos puses audinys?  g.gif Kabinimas i begeli.

paprastai 1,5-2 kartus karnizo ilgio. mano patarimas butu pirma nueiti issirinti raukimo juostele
va pvz:
user posted image
pasirinksit kokiu garbaneliu norit. Juosteles reikia pirkti tiek, kad ja suraukus butu jusu karnizo ilgis, t.y. karnizo ilgis * raukimas(pvz 1,5). Kiek kiekviena juostele raukia visada buna parasyta salia, o jei bus neaisku visada galit pasiklausti pardavejos 4u.gif
Papildyta:
beje, labai faina puslapi radau, su paaiskinimais kaip siuti uzuolaidas:

http://www.gami.lt/uzuolaidu-siuvimas
Atsakyti
Ką manote apie tokio tipo užuolaidų tvirtinimą (į pačią užuolaidą nekreipkite dėmesio - parinkau nuotrauką, kur geriau matytųsi viršus)? "Country" stiliaus interjeruose labai populiaru (tiek "sijonėliai", tiek pačios užuolaidos, jei netraukomos, tik parištos iš šonų, taip tvirtinamos), o man kažko šiek tiek į tą pusę ir reikia. Bet gal visgi geriau ne verti pačią užuolaidą ant karnizo, o raukti su juostele ir palikti aukštesnę "karūnėlę", kad uždengtų karnizą - atrodyti turėtų panašiai, bet tvarkingiau (raukšlytės vienodais tarpais)? g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Agnikiii @ 2011 10 26, 09:29)
gal kuri virtuveje turite tokias trumpas uzuolaidas pasikabinusi? bet ne tokias kur ant karnizo, bet apacioje kur kabinasi tokios ant pagaliuko uzvertos  ax.gif  tikiuosi supratot ka norejau pasakyti  g.gif  tad jei kuri turit butu idomu pamatyti, ikelkit foto  ax.gif

Labas, mano ne trumpa, bet maža, gal kam kaip idėja pasitarnaus. Nėriau pati, ant šniūriukų skaidrūs karoliukai. (Vėliau dar bus roletas su kasete, kur tvirtinasi prie lango rėmo). Nuotraukos kokybė šiaip sau...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lynes: 31 spalio 2011 - 20:12
QUOTE(Lynes @ 2011 10 31, 20:08)
Labas, mano ne trumpa, bet maža, gal kam kaip idėja pasitarnaus. Nėriau pati, ant šniūriukų skaidrūs karoliukai.  (Vėliau dar bus roletas su kasete, kur tvirtinasi prie lango rėmo). Nuotraukos kokybė šiaip sau...

laba idomi mintis thumbup.gif tikrai gaila tik kad kokybe nuotraukos labai prasta verysad.gif
Atsakyti
ieskau patarimo 4u.gif bute dveji dideli langai plius balkono durys.. neseniai istiklinom savo ilgaji balkona (6 langai)..gyvenam be jokiu uzuolaidu.. neapsisprendziam ar dengti balkona roletais, ar tik vidaus langus.. isvis nesigaudau kainose, bet mus domina pats pats pigiausiais variantas ax.gif
Atsakyti
Merginos,
gal kuri turite namuose tokius roletus nuo saulės?
http://www.domuslumi...es-ir-karscio-/
Norėčiau užsisakyti tokius, bet kad pageidavimai iš karto pas mane du: ir kad vasarą nuo saulės apsaugotų, ir kad vietoj naktinių užuolaidų vakare tarnautų g.gif Bet, įtariu, kad taip nebūna.
O gal užsakyti tradicinius ir užteks ir nuo saulės, ir vietoj užuolaidų? Patarkit, prašau, kas turit kažką panašaus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2011 11 03, 17:30)
Merginos,
gal kuri turite namuose tokius roletus nuo saulės?
http://www.domuslumi...es-ir-karscio-/
Norėčiau užsisakyti tokius, bet kad pageidavimai iš karto pas mane du: ir kad vasarą nuo saulės apsaugotų, ir kad vietoj naktinių užuolaidų vakare tarnautų g.gif Bet, įtariu, kad taip nebūna.
O gal užsakyti tradicinius ir užteks ir nuo saulės, ir vietoj užuolaidų? Patarkit, prašau, kas turit kažką panašaus  ax.gif

Yra kažkas panašaus tik ir dieną būna ganėtinai tamsu kambaryje.Jie atspindi saulės spindulius,nes dengti aliuminiu ir vakare per juos visiškai nesimato
Atsakyti
Gal kas dejosi jau roletus ar zaliuzes ir zino kas pigiausia butu? tu firmu kiek tik nori doh.gif arba gal egzistuoja kazkoks tarpinis variantas tarp zaliuzes ir uzuolaidos, kuris butu vientisas ir uzdengtu iskart visa balkona? unsure.gif nes isivaizduoju tie pakelimo mechanizmai ne centus kainuoja unsure.gif
Atsakyti