QUOTE(Ulė @ 2011 09 18, 16:32)
neragavau 2 issove
,mamai skundziaus pas ja stovi puikiausiai
2 liko taj taupauuuu, ieskau dar kokiu receptuku,norec kitaip pabandyt 




aš tai siulyč marinuotas slyvas padaryt... skanu nerealiai... šian kaip tik uždariau partiją

SLYVOS PRANCŪZIŠKAI
3 kg. slyvų ( vengerkų)
1,5 kg.cukraus
375 ml vandens
¾ litro 5% vyno acto
2 lazdelės cinamono
8 gvazdikėliai
truputis imbiero
nepilnas šaukštelis kardamono
slyvas nuplaunam, subadom šakute ir sudedam į stiklainius.
marinatą verdant įdėti pjaustytą citriną.
Užvirus citriną išgriebiam, atšaldom užpilam slyvas ir 3d. laikom.
Nupilam marinatą,užverdam, atšaldom ir vėl užpilam 1 parai.
Nupilam marinatą,užverdam ir užpilam slyvas ir vakuojam.
slyvos stipriai susitraukia, tai poto vieno stiklainiuko slyvas sumėtau į kitus stiklainius.