Prigrybavau aš su šiuo
http://skanusgyvenim...tos-ziemai.html receptu, kad oj oj oj...

Paskaičiau, kad turėtų būti gero skonio ir nusprendžiau, kad virsiu dvigubą porciją, prisiruošiau, bet nepamąsčiau, kad į mano turimą puodą viskas netilps

ir tai paaiškėjo, kai burokėlius pradėjau dėti...

liko trečdalis burokėlių, tada cukrų ir druską savo nuožiūra dėjau, maža to - actą supyliau pradžioj virimo

rezultate, matyt, šiek tiek riebesnės salotos, nes aliejaus tai dviguba norma įsidėjo, česnakas labai įdomų prieskonį suteikia. Žodžiu, ir su visokiom nesąmonėm man receptas labai patiko...
Tik noriu paklausti Ulės, negi česnakus taip su spaustuvu ir spaudi? Taigi be galo ilgas užsiėmimas išeina... gal galima juos smulkiai sutarkuot?

ir šiaip, pjaustymo ir ruošimo tai oi-oi-oi kiek
Papildyta:Dabar galvoju, ką su likusiais burokėliais žaliais daryt, nes nulupti... virti juos nuluptus turbūt negerai būtų? Gal kartot receptą?