Įkraunama...
Įkraunama...

Surogatinė mama

manau, kad ne...bet kaip jau pastebeta, niekada nesakyk niekada unsure.gif ...bet tai butu neapsakomai sudetinga ir sunki sutuacija...nes kudikis vistiek butu mano dalele smile.gif ...noreciau tvirtai pasakyti NE blush2.gif
Atsakyti
As tikrai negaleciau schmoll.gif Per sunku butu skirtis su kudikiu verysad.gif
Atsakyti
Manau as, budama be galo jautri - tikrai negaleciau 4u.gif
Atsakyti
Tas jausmas, kuri patyri nesiodama mazyli yra nepakrtojamas smile.gif ir neisivaizduoju kaip galeciau pagimdzius atiduoti savo pacios dalele g.gif , juk per ta laika kol nesioji mazyli tiek daug graziu dalyku patyri ir ne vien todel, juk tai dalis taves. o jei dar netycia kudikis suzino, kad atidavei nors ir artmima zmogui ji, kas ji tada istinka? schmoll.gif juk taip apgaunamas mazas zmogutis. juk tiek daug yra graziu mielu vaikuciu kuriuos galima isivaikinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inga-uk @ 2006 09 03, 18:42)
Tas jausmas, kuri patyri nesiodama mazyli yra nepakrtojamas smile.gif  ir neisivaizduoju kaip galeciau pagimdzius atiduoti savo pacios dalele g.gif , juk per ta laika kol nesioji mazyli tiek daug graziu dalyku patyri ir ne vien todel, juk tai dalis taves. o jei dar netycia kudikis suzino, kad atidavei nors ir artmima zmogui ji, kas ji tada istinka? schmoll.gif juk taip apgaunamas mazas zmogutis. juk tiek daug yra graziu mielu vaikuciu kuriuos galima isivaikinti mirksiukas.gif

Na ar as galeciau ar ne , tai nelabai lengvas klausimas, keista kad kitos ypac mamomis budamos taip paprastai atsako ne, jug mes mamos del savu vaiku galetumem atiduoti savo gyvybe vietoi ju, jaigu reiketu ir nedvejotum, bent jau as, kalbate kaip sunku atiduoti savo vaikely kuris augo tavyje 9men, na taip as neisivaizduoju kogero numirciau jaigu netekciau savo sunaus, bet taip pat pagalvokita ir is kitos puses, jaigu jusu suaugusei dukrai sirdis plysta kad negali susilaukti pati ir jus matot kaip tai ja tiesiog zudo, nes manau keikviena moteris sulaukusi tam tikro amziaus apie tai svajoja, kaip motina matydama taip kencianty savo vaika saltu veidu galetu jai pasakyti "na ko gi tu cia dabar aimanuoji nu nelemta tau turetu tu vaiku, nusipirk suny ar kate..." ar kaska panasaus, labai panasei yra pasisakiusi cia viena forumiete. Aisku del svetimo zmogaus to niekada nedaryciau, bet kai kalba eina apie tavo pacios vaika tikrai skirciau laiko apie tai gerai pagalvoti...
O nesuprantu ko cia visi pasibaiseja del to, o jaigu vaikas uzauges suzinos, o kodel nuo jo tai turetu buti slepiama, jug jis nepavogtas, as neaugau su mama ir labai dziaugiuosi kad zinojau kas mane augino, tikrai nepatiktu jai butu nuslepta tiesa, ir kaskas kitas prisiimtu nuopelna uz mano gimdyma, nematau cia jokios tragedijos, kas bus jai suzinos, apsurdas apie tai kalbeti, manau tiesa reiketu nuslepti tik tuo atveju jai vaiko tevai buvo kaskokie serijinei zudikai, kitokiu atveju kam ? Yra vaikai kurie gimsta is mamu pilvu ir yra kurie gimsta tiesei mamu sirdyse 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ketob @ 2006 09 03, 18:10)
O nesuprantu ko cia visi pasibaiseja del to, o jaigu vaikas uzauges suzinos, o kodel nuo jo tai turetu buti slepiama, jug jis nepavogtas, as neaugau su mama ir labai dziaugiuosi kad zinojau kas mane augino, tikrai nepatiktu jai butu nuslepta tiesa, ir kaskas kitas prisiimtu nuopelna uz mano gimdyma, nematau cia jokios tragedijos, kas bus jai suzinos, apsurdas  apie tai kalbeti, manau tiesa reiketu nuslepti tik tuo atveju jai vaiko tevai buvo kaskokie serijinei zudikai, kitokiu atveju kam ? Yra vaikai kurie gimsta is mamu pilvu ir yra kurie gimsta tiesei mamu sirdyse  4u.gif

va cia tai protingai pasakyta drinks_cheers.gif
vaikai gime mamu sirdyse wub.gif kaip grazu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Tiesa esu skaiciusi kad kartais moteris negali tureti vaiku ne del to kad nera vaisingos bet todel kad kiausinelis nesugeba isitvirtinti gimdoje (nesu medike todel mediciniskai to paaiskinti nemoku, bet kurios turi sioje srityje daugiau patirties gales pataisyti mane) todel jaigu sutinka kaskas paskolinti savo pilva kitai moteriai tai gaunasi kad tas vaikelis nera visiska tos moters nuosavybe, nes kitos moter kiausinelis apvaisintas su anos moters vyro sperma tik patalpintas kitos pilve. Vel pasikartosiu, to rystusi tik neapsakomai mylinti savo vaikus mama ar super stipriu ir saltu nervu zmogus.
Atsakyti
Labai daug jusu pasakot,kad ne.Bet vaikelis biologiskai tai nejusu,nes kiausinis yra juk nejusu,jus tik isnesiojate embriona,kuris jums isodinamas dirbtiniu budu.
Jei pvz. jusu dukra,ar sunus paprasytu,kad padetumet jos ar jo seimai ,negi ir tada pasakytumet ne?
As padeciau,nes sirdis plystu,matant,kad mano dukra nelaiminga ir kencia...
Atsakyti
QUOTE(jur@te @ 2006 09 04, 21:14)
Labai daug jusu pasakot,kad ne.Bet vaikelis biologiskai tai nejusu,nes kiausinis yra juk nejusu,jus tik isnesiojate embriona,kuris jums isodinamas dirbtiniu budu.
Jei pvz. jusu dukra,ar sunus paprasytu,kad padetumet jos ar jo seimai ,negi ir tada pasakytumet ne?
As padeciau,nes sirdis plystu,matant,kad mano dukra nelaiminga ir kencia...

Vat ir as panasei galvoju, cia gaunasi kaip pilvo pasiskolinimas 9m 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ketob @ 2006 09 03, 21:10)
Na ar as galeciau ar ne , tai nelabai lengvas klausimas, keista kad kitos ypac mamomis budamos taip paprastai atsako ne

butent todel, kad esu mama, ir zhinau, kokius jausmus patyriau ishneshiodama ir pagimdydama sunus, galiu tvirtai pasakyti: ne, ash negalechiau buti surogatine motina, nes neistengchiau atiduoti ish manes gimusio kudikio (beje, tas motinos ir kudikio prieraishumas ish dalies formuojasi ir nesamoningai, be motinos valios -vien del hormonu poveikio...)

kalbant apie pagalba kenchianchiai nevaisingai dukrai... bijau, kad tuo metu, kai mano vaikai prades galvoti apie savo vaikus, ash busiu papraschiausiai jau per sena gimdyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ragnez: 04 rugsėjo 2006 - 20:24
QUOTE(ragnez @ 2006 09 04, 22:23)
butent todel, kad esu mama, ir zhinau, kokius jausmus patyriau ishneshiodama ir pagimdydama sunus, galiu tvirtai pasakyti: ne, ash negalechiau buti surogatine motina, nes neistengchiau atiduoti ish manes gimusio kudikio (beje, tas motinos ir kudikio prieraishumas ish dalies formuojasi ir nesamoningai, be motinos valios -vien del hormonu poveikio...)

kalbant apie pagalba kenchianchiai nevaisingai dukrai... bijau, kad tuo metu, kai mano vaikai prades galvoti apie savo vaikus, ash busiu papraschiausiai jau per sena gimdyti.

Na primeskim kad sveikata tau leistu dar isnesioti maziuka, bet kadangi sakai kad tikrai zinai jog negaletu to padaryti (kalbam apie savus vaikus o ne svetimus zmones, net neabejoju kad neikas nesutiktu) tai ka pasakytum savo dukrai, kai ji sakytu, mama tai vienintelis budas susilaukti man savo vaikelio, na tarkim jaigu butu toks varijantas kad butu apvaisintas jos o ne tavo kiausinelis, na gavosi taip kad jos gimdoje tas kiausinelis tiesiog neisitvirtina ir vienintele galimybe susilaugti savo vaikleio "skolintis pilva" ar patartum jai kreiptis i svetimus ir nekvarsinti tau galvos ar sakytum kad isvis pamirtstu tokias nesamones, ar pasiulytum isivaikinti, seip manau kad jaigu kas noretusi geriau isivaikinti tai tokiais dalykais sau nevargintu galvos.
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2006 09 04, 21:23)

Perfrazuojant Ragnez galiu pasakyti, jog tik dėl to kad pati esu netekusi kūdikio, tik dėl to kad esu išnešiojusi, pagimdžiusi, tik dėl to ir galiu pasakyti - TAIP, galėčiau būti surogatine motina. Dukrai, sesei, geriausiai draugei.
Atsakyti