QUOTE(Ketob @ 2006 09 05, 00:04)
tai ka pasakytum savo dukrai, kai ji sakytu, mama tai vienintelis budas susilaukti man savo vaikelio
kaip jau rashiau, tuo metu, kai mano vaikai prades galvoti apie savo vaikus, man bus jau virsh penkiasdeshimt, o gal ir daugiau. tikrai ne tas amzhius, kad dar galetum "skolinti pilva"... manau, kad savo vaikui pasiulychiau susitaikyti su likimu arba ieshkoti kitu isheichiu. ne viska gyvenime galima pakeisti. kai ka reikia tiesiog priimti, kaip yra ir su tuo susitaikyti.
ash nesu nusistachiusi priesh surogatine motinyste ish principo. tesiog zhinau, kad ash to padaryti negalechiau. kam tai priimtina - te dzhiaugiasi tokia galimybe.
milabra, kudiki esu praradusi ir ash. zhinau, kaip skauda. bet mano nuostatu del surogatines motinystes tai nekeichia.
gal kai kam nuskambes skaudzhiai, bet jauchiu (net ne manau, o butent JAUCHIU), kad siekis bet kokia kaina susilaukti vaiko yra egoistishkas to vaiko atzhvilgiu. vaikas negali buti musu ligu (fiziniu ar dvasiniu) gydymo priemone... ash negaliu gauti visko, ko tik isigeidzhiu, net jei ir labai to noriu, net jei negalejimas tureti to, ko trokshtu, mane skaudina... toks gyvenimas ir ta reikia suvokti.