Įkraunama...
Įkraunama...

Surogatinė mama

NIEKADA!!!!nesvarbu kas tai gimine draugas ar t.t.niekada negaleciau atiduoti savo mazylio kuri nesiojau 9 men.po savo sirdimi jutau jo judesius ir t.t.
Atsakyti
Viskam galima psichologiskai nusiteikt...bet kas, jeigu tu pagimdai nesveika kudiki??? ir ta ''uzsakove" atsisako ji pasiimt??
Atsakyti
QUOTE(Daile @ 2006 12 17, 17:21)
Viskam galima psichologiskai nusiteikt...bet kas, jeigu tu pagimdai  nesveika kudiki??? ir ta ''uzsakove" atsisako ji pasiimt??

siaubas, kaip baisu verysad.gif tokios galimybes net neivertinau unsure.gif gyvenimas be galo sudetingas verysad.gif
Atsakyti
Žinokit negalėčiau,nes tai būtų mano išnešiotas,išlauktas ir pagimdytas skausmuose ,be proto gražutis ir mylimas kūdikis.Kaip galima po to lengva ranka atiduoti svetimam žmogui ir visą gyvenimą galvoti apie jį verysad.gif schmoll.gif
Atsakyti
Ne ir dar karta ne schmoll.gif .Cia reikia but ne stipriu nervu ,o ju isvis gal neturet g.gif
Atsakyti
Vienareikšmiai- NE schmoll.gif
Atsakyti

o aš negaliu būti tokia kategoriška, tikrai negaliu įsivaizduoti visų gyvenimo aplinkybių ir ,negaliu pasakyti kaip tada ir tada pasielgčiau arba ne.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2006 12 15, 22:44)
ir auklėjami esam taip, kad tiesiog įaugę į kraują, kad mamą turime tik vieną, kuri pagimdė...

Čia kas kaip supranta, mano nuomone tėvai yra ne tie, kurie pagimdė, o tie kurie užaugino, rūpinosi, verkė ir juokėsi drauge, ......
Atsakyti
As negaleciau, devynis menesius nesioji, lauki, galvoji koks bus tavo vaikutis, o paskui imt ir atiduot, sirdis plystu...
Atsakyti
Nu jau ne verysad.gif
Atsakyti
***Už jokius pasaulio milijonus negalėčiau savo vaikučio atiduoti kitai**

Man tai prilygtų pačiam baisiausiam įvykiui gyvenime.
Aš esu per daug jautri, kad paskui su tokiomis mintimis galėčiau gyventi. Niekada negalėčiau to, kas po mano heart.gif išbuvo tuos 9 mėnesiu atiduoti kažkam...tiesiog ne, ir esu tuo 100 proc. įsitikinusi...
Atsakyti
Niekada neuzka taip nepasielgciau,man tai tiesiog nezmoniska schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingridukas: 18 gruodžio 2006 - 18:41