Įkraunama...
Įkraunama...

Surogatinė mama

surogatine mama tikrai but negaleciau schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Niekada nesakau niekada, bet čia vienas tų retų atvejų, kai drąsiai galiu sakyti NIEKADA. Man tai nesuvokiama. Aš gi paskui to vaiko neatiduočiau už jokius pinigus niekam. O jei atimtų, tai gal numirčiau iš skausmo... Ne, tai tikrai ne man ir nesuprantu tų moterų, kurios tam ryžtasi. Bet kita vertus, labai daug yra ir savus vaikus išmėčiusių, ko nesuprasiu tur būt niekada...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Miledi*: 02 rugpjūčio 2007 - 17:37
Gia ira klausimas =Likimas taip sudejo,kad mano jaunesnioji sesuo negali tureti vaikuciu vargsele isbande viska..Ji manes paklause ar as nesutikciau, ???

AS pasikartosiu kad TAIP. IR sese ir dukrele tikrai padetum(jai butum toke problema) Savas,savo seimoi, net svetimas is vaiku namu .
Atsakyti
QUOTE(cudo @ 2007 08 02, 18:46)
Gia ira klausimas =Likimas taip sudejo,kad mano jaunesnioji sesuo negali tureti vaikuciu  vargsele isbande viska..Ji manes paklause ar as nesutikciau, ???

AS pasikartosiu kad TAIP. IR sese ir dukrele tikrai padetum(jai butum toke problema) Savas,savo seimoi, net svetimas is vaiku namu .

nesugebeciau nei seseriai(nors as jos neturiu),nei mamai nei draugei nei dar kam nors....FAKTAS
Atsakyti
tikrai nesuticiau,9 men nesioji jauti ji savyje,iskenti gimdyma nu ne.pamatyciau veiduka mazylio ir negaleciau atiduot. wub.gif
Atsakyti
Nemanau, kad sveiko proto moteris sugebėtų tam pasiryžti. Išnešioti, pagimdyti ir atiduoti kažkam... Na, jau ne... Bet negaliu ir smerkti tų, kurios jomis tampa. Gal tai vienintelis išsigelbėjimas ir surogatinei motinai, ir tai šeimai, kurios prašymu jinai išnešiojo ir pagimdė jiems vaikelį.Esu girdėjusi, kad motina išnešiojo ir pagimdė savo dukros kūdikį (dukra galėjo pastoti, bet dėl ligos negalėjo išnešioti). Todėl NIEKADA negali sakyti NIEKADA.
Atsakyti
tikrai ne... schmoll.gif kad ir koks artimas zmogus to paprasytu....
Atsakyti
as kartais pagalvoji nusipirkti, kazin uz kiek moteris galetu sutikti, kokia tai suma?
Girdejau uzsienyje apie 10 000 euru, jeigu pasitaikytu grazi,liekna, tai nepagaileciau tu tukstanciu euru, del grazaus vaikelio. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovilee @ 2007 08 05, 20:24)
tikrai nesuticiau,9 men nesioji jauti ji savyje,iskenti gimdyma nu ne.pamatyciau veiduka mazylio ir negaleciau atiduot. wub.gif

aš taip pat niekam neatiduočiau,kad ir kiek siūlytu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(smiltukas @ 2006 02 24, 13:15)
Sveikos mamytes,ir busimos.. wub.gif
Likimas taip sudejo,kad mano jaunesnioji sesuo negali tureti vaikuciu  verysad.gif  vargsele isbande viska..Ji manes paklause ar as nesutikciau,as gerai pagalvojau ir atsakiau,o kodel gi ne? Kas zino,gal kada....zinoma ne kiekvienas tai galetu padaryti net ir del labai artimo zmogaus.
Ar sutiktumet tapti surogatine mana? o gal jus pries? Pasidalinkite savo nuomone.

jeigu artimam zmogui reketu tokios pagalbos,tai sutikciau,bet seip nelebai,nes nestumas toks super dalykas,kurio metu tiek daug isgyveni su auganciu mazyliu ir staiga ji turi atiduoti-juk tai jaucia ir kudikis,ir mamai surogatinei mamai sunku...tokia pagalba manau yra labai sauni ir as uz,tik va klausimas-ar tai mamaytei,kuri 9men nesiojo ta angela,kuri rupinosi juo kad isaugtu sveikas,ir mazylis jauciantis kokioj aplinkoj jis auga,po to nebus gyvenime psichologiskai lauzomi?juk negali paprastai isnesioti kudikio ir atiduoti...bent jau man tai butu sunku
Atsakyti
Kol neturėjau vaikų gal ir būčiau atsakiusi "taip". Dabar, kai esu mama, tikrai žinau, kad NE. Jokių išlygų. Nei draugei, nei sesei,nei dar kam nors. Širdis plyštų iš skausmo.
Atsakyti
jei vaikas nebutu ne trupucio mano, tai yra as tik isnesiociau implantuota apvaisinta kiausialaste - sutikciau tik uz didelius pinigus, nes vien del kilniu tikslu visus devynis menesius inkubatorium buti ir visus su tuo susijusius nepatogumus kentet tikrai nesutikciau schmoll.gif
Atsakyti