Įkraunama...
Įkraunama...

Surogatinė mama

QUOTE(ooo @ 2007 11 29, 15:15)
arba paskutine viltis kokiai nors seimai  unsure.gif

Deja kaip bebutu liudna visa vienoje barikadu puseje buna blogai.

O as atsakiau i absurdiskus papaorinimus apie vaiko ir motinos rysi.
Atsakyti
kam absurdas, kam - ne unsure.gif ei mano sesei butu sunku susilaukti vaikelio ir zinociau, kad galiu padeti - taip ir padaryciau ir man tikrai butu dzin, kad kazkas putoja apie motinystes zeminima, iskrypimus ir rysius. kiekvienam savo. jei jus jauciates laimingesne pukstaudama ant tu, kuriu nuomone nesutampa su jusu - tebunie ax.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2007 11 29, 15:32)
kam absurdas, kam - ne unsure.gif ei mano sesei butu sunku susilaukti vaikelio ir zinociau, kad galiu padeti - taip ir padaryciau ir man tikrai butu dzin, kad kazkas putoja apie motinystes zeminima, iskrypimus ir rysius. kiekvienam savo. jei jus jauciates laimingesne pukstaudama ant tu, kuriu nuomone nesutampa su jusu - tebunie ax.gif

o uzsienietei kuri tau sumoketu uz gimdyma atiduotum?

Va cia irgi yra niuansas kai matai vaika ir kai ji reiktu tik pagimdyti ir niekada nepamatyti, dar vienas dalykas yra gimdymas, deja cia nei paglostymai nei psichologiniai rysiai neduominuoja yra fiziologija ir organizmo atsistatymas po jo, kaip bebutu keista ir kuo ten begalvotum na nezinau, jau taip yra, bet tas periodas yra labai skausmingas fiziskai net jei motina ismeta vaika i konteineri ji tik pagimdziusi. cia jei kalbame apie fiziologine busena, apie psichologine nesigilinsime nes itariu nesuvoksi mirksiukas.gif
Atsakyti
Kol nepagimdžiau savo vaiko, maniau, kad galėčiau būti surogatine motina - iš kilnios ir geros širdies kam nors padėti. Dabar suprantu, kad tikrai negalėčiau. Nė už jokius pinigus. Net artimiausiam žmogui. Niekada... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jokema @ 2007 11 29, 16:50)
Kol nepagimdžiau savo vaiko, maniau, kad galėčiau būti surogatine motina - iš kilnios ir geros širdies kam nors padėti. Dabar suprantu, kad tikrai negalėčiau. Nė už jokius pinigus. Net artimiausiam žmogui. Niekada... schmoll.gif

Tai apie ka ir sneka, tiesiog zmogus irodineja tiesa net jos nezinodamas.

Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2007 11 29, 15:52)
Hmmm nesinervuok zmogus biski "zalias",

Aš tikrai rami biggrin.gif mirksiukas.gif Šiaip kiek juokinga skaityti postringavimus apie taip labai svarbų "kraujo ryšį" ir "pilvą - inkubatorių" smile.gif
Gal smailų per mažai pridėjau, kad mano žodžiai nervingai skambėjo g.gif biggrin.gif

QUOTE(insi @ 2007 11 29, 16:05)
kur as rasiau, kad pilvas nebus lieciamas ir rysio turi nebuti jokio?

Nu kad vat čia mastau.gif dar tame pačia me puslapyje smile.gif

QUOTE(insi @ 2007 11 29, 09:33)
o vaikai gimsta kuo puikiausi ir neglostant pilvo, nešnekant su juo ir kitaip nekuriant to ryšio.

QUOTE(insi @ 2007 11 29, 16:05)
jei jau mastai gimda, o ne galva,

lotuliukas.gif Vat šitas tai prajuokino bigsmile.gif Ačiū už geros nuotaikos dozę iš pačio ryto biggrin.gif Linkiu nėštumo metu ir po gimdymo mąstyti tik blaiviai, mokėti ignoruoti hormonus ir kitus organizmo pokyčius smile.gif Paskui būtinai parašykite, kaip sekėsi mirksiukas.gif

QUOTE(ooo @ 2007 11 29, 16:15)
arba paskutine viltis kokiai nors seimai  unsure.gif

Ar tikslas gali būti siekiamas bet kokiomis priemonėmis? g.gif Nors tiesą pasakius neturiu nieko labai prieš surogatinę motinystę, jei kam jos labai reikia arba jei kas sugeba tokia "mama" būti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 30 lapkričio 2007 - 09:05
ir as neturiu nieko pries,bet man keistoka,kai irodineja,kad su nesiojamu vaiku nera jokio rysio g.gif Nu gal jai taip atrodo.Visokiu gi zmoniu yra blink.gif
Atsakyti
kiekviena perskaitet, taip kaip norejot smile.gif . as neteigiau, kad rysio nera okio, tik kad nereika jo specialiai kurti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2007 11 30, 13:05)
kiekviena perskaitet, taip kaip norejot smile.gif . as neteigiau, kad rysio nera okio, tik kad nereika jo specialiai kurti rolleyes.gif

Perskaitėm ne taip, kaip norėjom, o taip, kaip parašyta wink.gif
Atsakyti
parasiau, kad nebutina pilvo specialiai glostyt - kazkas nusprende jog jis isvis nebus lieciamas, parasiau kad nereikia to rysio specialiai kurti - perskaite, kad rysio nebus jokio. taip kad ne visai, tai kas parasyta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2007 11 30, 13:23)
parasiau, kad nebutina pilvo specialiai glostyt - kazkas nusprende jog jis isvis nebus lieciamas, parasiau kad nereikia to rysio specialiai kurti - perskaite, kad rysio nebus jokio. taip kad ne visai, tai kas parasyta mirksiukas.gif

Na vat ko tikrai neperskaitem tai ar turi vaiku.

Bet to ir nereikia nes tai akivaizdu jog tu ju neturi.
O todel noreciau uzduoti klausima ka tu gali ismanyti apie rysi jausmus ir pilva, jei niekada jo neturejusi ir net nenutoki kas tai yra?
O cia pasisakiusios kalba is patirties, ir patikek manim, tu absoliuciai nenutoki netgi kas yra nestumas ir vaiko nesiojimas bei fiziologinis jo vistymasis.
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2007 11 30, 14:32)
Na vat ko tikrai neperskaitem tai ar turi vaiku.

Bet to ir nereikia nes tai akivaizdu jog tu ju neturi.
O todel noreciau uzduoti klausima ka tu gali ismanyti apie rysi jausmus ir pilva, jei niekada jo neturejusi ir net nenutoki kas tai yra?
O cia pasisakiusios kalba is patirties, ir patikek manim, tu absoliuciai nenutoki netgi kas yra nestumas ir vaiko nesiojimas bei fiziologinis jo vistymasis.

visiskai pritariu.Truputi net piktoka,kai apie rysius karstai diskutuoja mergina,kuri neturi supratimo apie ka sneka.
Atsakyti