Įkraunama...
Įkraunama...

Surogatinė mama

jūs lygiai taip pat šnekate apie tai, apie ką neturite supratimo, nes nesate buvusios surogatinėmis motinomis. vaiko neturėjimas man netrukdo apie tai turėti savo nuomonės, kaip ir jo turėjimas nėra argumentas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2007 11 30, 19:35)
jūs lygiai taip pat šnekate apie tai, apie ką neturite supratimo, nes nesate buvusios surogatinėmis motinomis. vaiko neturėjimas man netrukdo apie tai turėti savo nuomonės, kaip ir jo turėjimas nėra argumentas ax.gif

nuomone yra nuomone o va potiris visai kas kitka,čia ligiai tas pats ,jei visi pasakotu koks aitrus yra čili pipiras,ir tu tai tik žinotum iš pasakojimu isivaizdavimu, ir pan bet kol jo neatkastum ir nepajaustum kaip degina iki tol nežinotum kaip yra ištikruju.
man pvz aplamai niekada nebuna idomi nuomone merginu,kurios neturi vaiku o karštai apie vaikus diskutuoja.
sakai nereikia kurt ryšio?pas normalia moteri kuri po širdim nesioja gyvibe jis kuriasi naturaliai ,yra yrodita kaip svarbus"bendravimas"su dar negimusiu kudikiu,ir ar laimingas gims vaikutis kurio biologine mamyte gimde pardavimui atidavimui ir tttt,ir ar jis bus laimingas kai ji nesiojanti mama(nes tik ji ir yra tikroji mama)visa laika net nepagloste pilvuka man tai užneša i žiauruma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lera: 30 lapkričio 2007 - 19:48
Inasin nu gerai tarkime tu nejauti savio vaiko, jo judesiu ir tau gilus nusispjauti jog jis tavyje auga, nes vistiek jis ne tavo.
O dabar klausimas is kitos srities, o kaip tu manau kas saugos paslapti jog vaikas kuri turi, tarkim tavo sese, yra pagimdytas tavo?
Ar tu isivaizduoji jog jis uzaugs ir niekada nieko nesuzinos? o jei suzinos?
Kaip zinia paslaptis nera paslaptis jei ja zino keli zmones.
Ar tu isivaizduoji jo reakcija kai jam paaiskins: "zinai tavo mama negaleju susilaukti vaiku, tai tavo tecio spermotozoidas ir mamos kiausinelis augo manyje, bet as ne tavo mama, nesvarbu jog visos tavo lasteles dauginosi is mano kuno (beje labai vertinga info tau, nes vaikai dauginasi Nesiojancios moters organizmo deka, ne kiausinelio su spermotazoidu, nes stiklainyje toks fenomenas nevyksta dar kol kas, tik bandymai atliekami laboratorijoje), zinai ka apie tave ir "savo motina" galvos vaikas? ir koks socialinis elgesys susiformuos apie tevyste ar mtinyste?
pamastyk o tada gincykis. o kad butu lengviau tiesiog pabandyk isivaizduoti jog tave isnesiojo ne mama, o tarkim teta. g.gif
Atsakyti
asb manau, kad nesugebeciau del nieko taip pasiaukoti ir tapti surogatine motina. manau, kad tai nereikalingas dalykas, jei dievas nedave vadinasi ir nepriklauso, o be to juk vaiku namuose tiek daug mazyliu rolleyes.gif
Atsakyti
as manau,kad yra neimanoma nepamilti to kudikio savyje kaip savo,nemyleti jo ir po gimdymo,o tiksliau,praktiskai per pati gimdyma,atiduoti ji sesei,draugei ar kam kitam...isivaizduoju beribes asaras, o ne kazkoki gera jausma,kad va,padarei gera darba,nes isnesiojai,aciu tau ir viso gero...
kamane labai gerai pasake apie ateiti.surogatine motina i ta vaika neziures kaip i sunena ar siaip vaika,ji visada zinos,kad tai jos deka jis gime.ir tokiu paslapciu per visa laika niekam nepavyktu issaugot schmoll.gif o tas vaikas?is tikruju,ar bandet isivaizduot,koks jis butu pasimetes?cia net ne tik kad suzinot,jog esi ivaikintas,bet apskritai jam butu net neaisku,KAS jo tevai,KIENO vaikas jis yra blink.gif
man idomus ir vyro poziuris g.gif tarkim,kad kudikis panasus i ji,o jis mato,kad gimde tai ne jo moteris,ne zmona ar drauge,o visai kita.ar tai nekuria rysio su ta surogatine motina?ar negali buti,kad jis sukurs seima su ta,kuri gimde,o ta,kuri gimdyt negalejo,liks visai vienisa,ir be vaiko,ir be vyro verysad.gif
as asmeniskai nesutikciau buti surogatie motina.manau,kad neimanoma uzauginti vaiko savo kune ir sakyti,manyti,kad tai ne tavo vaikas.zmones,"pradeje vaik megintuvelyje" ir susilauke jo medicinos deka,juk galvoja,kad tas vaikas yra ju vaikas,o ne laboratorijos doh.gif taip kad as matau sasaja ir cia-tu isnesiojai,vadinasi,tai tavo.ir nejaust motinisku jausmu turbut neimanoma-gamta taip padare,jokie geri ar negeri norai to nekeicia...
Atsakyti
QUOTE(lauryte007 @ 2007 12 03, 10:47)
asb manau, kad nesugebeciau del nieko taip pasiaukoti ir tapti surogatine motina. manau, kad tai nereikalingas dalykas, jei dievas nedave vadinasi ir nepriklauso, o be to juk vaiku namuose tiek daug mazyliu rolleyes.gif

doh.gif primena bažnyčios davatkų mąstymą, nurėčiau pažiūrėt ką raštymu tada, jai tu negalėtum turėt vaikų , įdomu ar irgi taip galvotum, aišku dabar tai labai drąsi kalbėt, juk to dar nepatyrei, ir visiems čia garsiai sakysi taip taip aš lygiai taip pat galvočiau, bet nueik į skyrelį nesulaukiančioms gandro, paskaityk ką merginos rašo, jos tikrai taip negalvoja, todėl manau jei tau taip būtų, tu irgi taip negalvotum mirksiukas.gif . Bet čia tik mano nuomonė 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miliux: 03 gruodžio 2007 - 14:41
QUOTE(kukuruze7 @ 2007 12 03, 14:28)
man idomus ir vyro poziuris g.gif tarkim,kad kudikis panasus i ji,o jis mato,kad gimde tai ne jo moteris,ne zmona ar drauge,o visai kita.ar tai nekuria rysio su ta surogatine motina?ar negali buti,kad jis sukurs seima su ta,kuri gimde,o ta,kuri gimdyt negalejo,liks visai vienisa,ir be vaiko,ir be vyro verysad.gif

cia jau nuo vyro priklauso.. bet jei vaikas gime is jos kiausialastes, 'negalejusi gimdyt' be vaiko neliks. jis bus jos, o su kuo gyvens - spres teismas.
del paslapciu - nemanau, kad reikia jas saugoti. vaikas anksciau ar veliau suzinos kaip gime. ir nemanau, kad i isnesiojusia moteri laikys 'tikraja' mama. mama bus ta, kuri myles ir augins.
galim cia apie pilva ir jame kuriamus rysius diskutuoti be galo be krasto, bet nesiojimas automatiskai nesukuria vaiko meiles ji isnesiojusiai moteriai. na tarkim, mane isnesiojo teta? ir ka tai duoda? - ji manes neaugino, as i ja visiskai nepanasi, myliu ja kaip teta. vien isnesiojimas jos mano mama, o puseseres - sese nepavers.
socialinis elgesys ir nuostatos apie motinyste ir tevyste formuosis toks, koki diegs tevai. daug kartu girdejau sakant 'mama - ne ta, kuri isnesiojo ir pagimde, o ta kuri isaugino'. as tokiai nuomonei pritariu, nors tikybos mokytoja ir bande plauti smegenis su 'surogatine motinyste / dirbtine motinyste / homoseksualizmas ir dar puse gyvenimo - nuodemes. be to kalbame tik apie 'pilvo mama', kuri tokia buti sutinka be iremto i galva pistoleto. o kaip jaustis moteriai, kuria tai - vienintele galimybe susilaukti savo vaikelio? ateiti i si foruma ir laukti, kol bus uzsipulta, nes daro geda sventajai motinystei ir kisasi i kazkokius rysius?
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2007 12 03, 15:26)
cia jau nuo vyro priklauso.. bet jei vaikas gime is jos kiausialastes, 'negalejusi gimdyt' be vaiko neliks. jis bus jos, o su kuo gyvens - spres teismas.
del paslapciu - nemanau, kad reikia jas saugoti. vaikas anksciau ar veliau suzinos kaip gime. ir nemanau, kad i isnesiojusia moteri laikys 'tikraja' mama. mama bus ta, kuri myles ir augins.
galim cia apie pilva ir jame kuriamus rysius diskutuoti be galo be krasto, bet nesiojimas automatiskai nesukuria vaiko meiles ji isnesiojusiai moteriai. na tarkim, mane isnesiojo teta? ir ka tai duoda? - ji manes neaugino, as i ja visiskai nepanasi, myliu ja kaip teta. vien isnesiojimas jos mano mama, o puseseres - sese nepavers.
socialinis elgesys ir nuostatos apie motinyste ir tevyste formuosis toks, koki diegs tevai. daug kartu girdejau sakant 'mama - ne ta, kuri isnesiojo ir pagimde, o ta kuri isaugino'. as tokiai nuomonei pritariu, nors tikybos mokytoja ir bande plauti smegenis su 'surogatine motinyste / dirbtine motinyste / homoseksualizmas ir dar puse gyvenimo - nuodemes. be to kalbame tik apie 'pilvo mama', kuri tokia buti sutinka be iremto i galva pistoleto. o kaip jaustis moteriai, kuria tai - vienintele galimybe susilaukti savo vaikelio? ateiti i si foruma ir laukti, kol bus uzsipulta, nes daro geda sventajai motinystei ir kisasi i kazkokius rysius?

Pala pala o cia jau biski klysti, vaikas nera impalntuotas organas, kuri tu atiduosi, del panasumu, tai nezinojai jog jis gali paveldeti nesiojancios motinos ligas? Emocijas?
Del posakio "mama ne ta kuri pagimde, o ta kuri uzaugino" tik keista kazkodel beveik visi ivaikinti vaikai suzinoje apie tai jog juos PAGIMDE ir ismete (net toks baisus faktas) kita moteris iesko jos.
O del patirties, tu buvai surogatine motina?
Labai juokingi tavo pamastymai apie vaiko ir motinos fiziologini rysi. apie nestuma ir vaiko gimdyma.
del negalinciu susilaukti, kiek pazysti moteru kurios sutiko jog ju vaikus isnesiotu surogatines motinos?
Atsakyti
insi, tu rasei,kad "vaikas anksciau ar veliau suzinos kaip gime. ir nemanau, kad i isnesiojusia moteri laikys 'tikraja' mama. mama bus ta, kuri myles ir augins".man butu labai idomu,kaip vaikas,butent pats vaikas gali sitaip mastyti,a?tu esi suauges zmogus,kuris turi gyvenimo patirties,esi visiskai kitokio proto ir mastymo nei buten vaikas!kaip tu sesiameciui pypliui pasakysi ir paaiskinsi apie tai,kas yra surogatine,kas yra kiausinelis,kodel taip buvo ir kad teta vis delto yra tik teta,nors ji tave gimde??? g.gif kaip tu isivaizduoji,kad vaikas tai priims???jei pasakysi tarkim 18meciui,argi tada jam bus lengviau???yra toks dalykas kaip seima ir visiems aisku,kad tai vertybe.aukledama vaika vertybes tu pati diegi ir rodai,vaikas jas perima.man idomu,kokias jis jas perims ir koks bus jo gyvenimas,mastymas,kai jo paties seimoje tokia sumaistis ir tokie santykiai?manyciau,kad taip lengvai su visu tuo paslapties nelaikymu(kaip ir su laikymu) nepasiseks blink.gif
tas teiginys,kad surogatinei motinai prie galvos pistoleto niekas nepridejes yra teisingas,taciau yra tam tikra perkeltine prasme ir ohoho koks spaudimas is kitu zmoniu unsure.gif juk labai svarbu priezastys, del ko ji ryztasi tai daryti.ta manipuliacija tarkim is sesers "jei tu mane myli,tai man padek"sakyciau yra didelis pistoletas prie tos galvos,tik aisku,ne tiesiogiai unsure.gif
man apskritai labai nekaip skamba tas junginys"pilvo mama" blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kukuruze7 @ 2007 12 03, 16:23)
man apskritai labai nekaip skamba tas junginys"pilvo mama" blink.gif

si teigini girdejau vartojant ivaikinta vaika apie jo biologine mama.
vaikai nera durni. jam mama, bus ta, kuri su juo leidzia laika, ji myli, o ne teta kuri isnesiojo ir pagimde.
kamane - malonu, kad jus prajuokinau mirksiukas.gif kadangi jusu kol kas vienintelis argumentas is manes juokiantis buvo 'as turiu vaika, as viska zinau' man buvo taip pat linksma smile.gif
Atsakyti
insi,kodel taip paprastai viska isivaizduoji?negi manai,kad vaikas taip lengvai ir be skausmo pasakys"man mama ta,kuri myli,augina,o ne ta,kur gimde" g.gif mes visi gi zmones ir mums ne nusispjaut kas mus gimde...taip kad tam vaikui tikrai yra skirtumas ir laaaaaabai svarbu visi reikalai del jo motinos.o ypac,jei ta "pilvo mama"figuruoja jo gyvenime,pvz atvejis del tetos g.gif anokia cia ji teta,kai zinai,kad jos kune tu issivystei...
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2007 12 03, 16:34)
si teigini girdejau vartojant ivaikinta vaika apie jo biologine mama.
vaikai nera durni. jam mama, bus ta, kuri su juo leidzia laika, ji myli, o ne teta kuri isnesiojo ir pagimde.
kamane - malonu, kad jus prajuokinau mirksiukas.gif kadangi jusu kol kas vienintelis argumentas is manes juokiantis buvo 'as turiu vaika, as viska zinau' man buvo taip pat linksma smile.gif

lotuliukas.gif Joooo, tai tave as turiu nuliudinti, nes tu argumentu visai neturi, knygas ir interneta turime visos, tik vad mastymas yra musu kitoks, nepyk bet tu panasi i nesubrendusia paaugle kuri isivaizduoja vaika kaip namini gyvuna, kuriam davei valgyti paglostei ir jis tave myli.
beje buvau uzdavusi klausima apie surogatine motina, pazysti nors viena?
Tik nepradek aiskinti jog tu ja buvai, absoliutus melas biggrin.gif
Deja, kaip jau sakiau, vaikas turi rysi su motinos pilvu, ir tai tau pasakys bet koks gydytojas ir psichologas.
Ar zinai kodel ka tik gimes vaikas nurimsta kai padeda ji motinai ant krutines?
Galvoji jog del pieno krutyse? spiga taukuota, to pieno pirmomis dienomis isvis nebuna. o gi todel jog jis pajunta jam iprasta jo isciuose buvusi kvapa ir isgirsta balsa kuri girdejo bunant moteryje, kai ji paprasciausiai snekejo su aplinkiniais, net jei visai nebendravo su savo "pilvu".
Tai klausimas kokia pchologine bukla galima sneketi apie kudyki kuris negirdi motersjam iprasto balso? ar tu isivaizduoji jog palikti ir ismesti vaikai neturi jokiu psichologiniu problemu?
O gal surogatinei motinai reiktu uzklijuoti burna, pasodinti salia kiausinelio savininkes ir jog ji visus devynis menesiu sneketusi su savo vaiku?
Sulyciau pries pateikiant savo labai pagristus ir argumentuotus teiginius pavartyti ne tik anotomijos vadoveli, bet zvilgretti ir i psichologijos knygeles, nes visuomenes isigimimas ir prasideda nuo nebandytu teoriju
Atsakyti