Įkraunama...
Įkraunama...

Surogatinė mama

QUOTE(insi @ 2007 11 30, 20:35)
jūs lygiai taip pat šnekate apie tai, apie ką neturite supratimo, nes nesate buvusios surogatinėmis motinomis. vaiko neturėjimas man netrukdo apie tai turėti savo nuomonės, kaip ir jo turėjimas nėra argumentas ax.gif

zinoma kad netrukdo...Bet dauguma pasisakiusiu irgi savo nuomone isdeste.Mes ,kaip tu sakai,neturim supratimo apie"surogatine motina".O tu nei apie "motina",nei apie "surogatine motina" wink.gif
Atsakyti
Oi, tikrai negalėčiau būti surogatine motina schmoll.gif Širdis plyštų, kai vaikelį reiktų tėvams atiduotu doh.gif NEEEEEEEEEEEEE, NEGALĖČIAU. TIKRAI.
Atsakyti
Senai kazkada ziurejau kina ,jo tema ir buvo sita, surogatine motinyste.
Gal atrodo kai kam imi ciakst pastoji, pykst pagimdai, atiduodi, pasiimi pinigus ir .......
Gal kitos gali, gal turi buti labai stiprios sielos, o gal turi tureti ta gegutes gena g.gif
As aplamai nelabai suprantu surogatines motinystes schmoll.gif Nors patys ir buvom susidure su nevaisingumo problema, kazkaip, netelpa tas mano galvoje doh.gif
Atsakyti
tikrai ne schmoll.gif
ir pati nenorėčiau nešioti, gimdyti vaiko ne sau, o tie žmonės kam prisireikia vaiką "įsigyti" tokiu būdu -- verčiau įsivaikintų, nes yra tiek daug vaikučių kurių niekam nereikia verysad.gif
dar vienas dalykas -- man kažkodėl tai atrodo kaip ėjimas prieš gamtą. kaip tam vaikui paaugusiam pasakysite iš kur jis atsirado? kaip jis suvoks tiesą? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dios: 27 gruodžio 2007 - 16:23
Negaliu vienareikšmiškai atsakyti, galėčiau ar ne. Aišku pirmoji reakcija, tikrai ne, negalėčiau. Tikrai negalėčiau vien dėl pinigų ir kažkam svetimam. O jei savo dukrai (kažkada mačiau filmą su tokia situacija)? Tokiu atveju mano kategoriškumas kažkur dingsta. Tada gal ir galėčiau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2007 12 27, 14:51)
tikrai ne  schmoll.gif
ir pati nenorėčiau nešioti, gimdyti vaiko ne sau, o tie žmonės kam prisireikia vaiką "įsigyti" tokiu būdu -- verčiau įsivaikintų, nes yra tiek daug vaikučių kurių niekam nereikia  verysad.gif
dar vienas dalykas -- man kažkodėl tai atrodo kaip ėjimas prieš gamtą. kaip tam vaikui paaugusiam pasakysite iš kur jis atsirado? kaip jis suvoks tiesą? g.gif

nebuciau tokia kategoriska. ivaikintas vaikas tai netavo. o jei moteris gali pastot bet negali isnesiot, kodel nepasinaudojus suragatines mamos paslaugom? tikrai neesu pries, bet pati turbut nesutikciau. nesioji savyje vaikuti jauti jo pirmus spiriukus, bendrauji su juo ir stai jis gime pasisveikina ir tu zinai kad tai jau ne tavo-vaika paima tikri tevai. o tu po 9 menesiu lieki viena schmoll.gif ne. negaleciau
Atsakyti
idomi tema.nesutikciasau kam nors buti,nes esu nemaza egoiste-toks gyvenimas, bet del pinigu tai daryti-savo sveikata, organizmas, jausmai ri pan-neverta.
jei negaleciau tureti vaiku-manau vienas is variantu butu kaip vaikeli savo tureti smile.gif
toks gyvenimas
Atsakyti
QUOTE(maza saulyte @ 2007 12 27, 21:28)
idomi tema.nesutikciasau kam nors buti,nes esu nemaza egoiste-toks gyvenimas, bet del pinigu tai daryti-savo sveikata, organizmas, jausmai ri pan-neverta.
jei negaleciau tureti vaiku-manau vienas is variantu butu kaip vaikeli savo tureti smile.gif
toks gyvenimas

Susimąsčiau ir aš apie tai, ar naudočiausi tokia galimybe, jei pati negalėčiau turėti vaikelio g.gif g.gif Jaučiu, kad tikriausiai irgi bandyčiau susirasti surogatinę mamą. Bet šiaip labai daug kas priklausytų ir nuo vyro požiūrio g.gif gerai čia samprotauti, kai viskas gerai, o juk kai žmonės labai nori turėti vaikelį ir niekaip negali, taigi visus įmanomus būdus išbando doh.gif ir aš taip daryčiau.
Atsakyti
turbūt, kad ne g.gif
nesvarbu, kad būčiau tik "inkubatorius", nešiočiau svetimą 2.gif bet manau per tuos devynis mėnesius jis(-i) taptų mano širdele, plyštų širdis.
Atsakyti
As asmeniškai tikrai negalėčiau schmoll.gif Bet šiaip nieko prieš neturiu tokius dalykus mirksiukas.gif
Atsakyti
Negaleciau... Nebent del savo vaiko...
Atsakyti
aš pati tikrai negalėčiau būti. jokie pinigai tam nemotyvuotų. o jeigu pati negalėčiau turėti vaikų, tokio varianto vis tiek nesvarstyčiau.
Atsakyti