Įkraunama...
Įkraunama...

Surogatinė mama

Labai grazus poelgis padeti seseriai, bet as tai tikrai negaleciau isauginusi savo pilvelyje stebukliuka, po 9 men ji atiduoti schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Negalėčiau. JUOLAB seseriai. Juk tektų dažnai matyti tą vaiką, kurį pagimdei ir atidavei.
Atsakyti
kol neturejau savo pipiro, maniau kad galeciau. Dabar jau taip nebemanau biggrin.gif
Atsakyti
idomi tema..
isties cia gali buti du poziuriai, turinciu ir neturinciu vaiku...
kadangi turiu vaika, zinau ka reiskia ji nesioti ir laukt wub.gif niekada negaleciau jo niekam atiduoti schmoll.gif
ir as apskritai manau, kad net sekmes atveju, isnesiojus ir atidavus vaika seseriai ar kitam artimam zmogui viskas taip nepasibaigtu, vis delto vaikui augant isciose uzsimezga rysys, jau nekalbu apie psichologinius dalykus is visu pusiu, surogatines motinos, "tikrosios" motinos ir vaiko... tiesog manau, kad einant laikui atsirastu itampa, netikrumas, ilgesys ir pan.. dalykai, kurie trukdytu normaliems tarpusavio santykiams. Todel mano nuomone, geriau gal net jei surogatine motina - ne is artimuju, draugu...
Atsakyti
Negaleciau ne uz ka schmoll.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
vaikučio dar neturiu.. bet tikrai galiu pasakyti, kad nesvarbu kokiu būdu jis pradėtas būtų, bet jei išnešiotas vaikutis mano pilvelyje, niekaip negalėčiau atiduoti.. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexxx: 18 balandžio 2008 - 09:48
Jokiu būdu. Net nesitarčiau su niekuo ta tema.
Atsakyti
Negaleciau,9 menesius isnesiot,jaust kiekviena judesi,ir paskui atiduot schmoll.gif ,nesvarbu kokiu budu jis pradetas,vistiek cia dalele saves,net galvot apie tai nenoreciau
Atsakyti
Kai tapsiu zombe, neteksiu sielos, jausmu, vaiksciosiu, kaip robotas, galbut. Bet manau, taip netsitiks.
Atsakyti
turbūt negalėčiau g.gif
Atsakyti
tkrai negaleciau siuo klausimu niekam padeti... sazine neleistu,mano siela mirtu is skausmo jei manyja subranditas vaikutis bus kazieno kito... ne..nesiaukociau taip...
Atsakyti
Negaleciau jokiu budu schmoll.gif
Atsakyti