Galėčiau, bet už laaabai didelę sumą. Tiesiog tada į tą vaiką, kurį nešiočiau, iškart žiūrėčiau ne kaip į savo, o kaip į svetimą, į prekę. Viskas priklauso nuo požiūrio ir nuo gebėjimo "nufiltruoti" jausmus. O tai, manau sugebėčiau. Kitaip sakant, kiekvienas turim savo kainą ir savo valiutą.
Niekada. Nei už didžiausius pinigus. Juk vaikas yra mano, net jei donoras yra kitas vyras. Savo vaiko niekad neatiduociau. Kaip galėčiau matyt seserį su mano vaiku ant rankų?
QUOTE(Testify @ 2008 11 05, 17:52)
Niekada. Nei už didžiausius pinigus. Juk vaikas yra mano, net jei donoras yra kitas vyras. Savo vaiko niekad neatiduociau. Kaip galėčiau matyt seserį su mano vaiku ant rankų?
Tavo vien dėl to, kad išnešiojai? Juk genomas tai visiškai ne tavo bus. Na, bet kiekvienas savaip suprantam.
nesutikciau..
QUOTE(Simulcika @ 2008 11 05, 17:43)
Galėčiau, bet už laaabai didelę sumą. Tiesiog tada į tą vaiką, kurį nešiočiau, iškart žiūrėčiau ne kaip į savo, o kaip į svetimą, į prekę. Viskas priklauso nuo požiūrio ir nuo gebėjimo "nufiltruoti" jausmus. O tai, manau sugebėčiau. Kitaip sakant, kiekvienas turim savo kainą ir savo valiutą.
Pritariu visu 100 proc. Aš pati, vargu, ar pasiryžčiau tokiam dalykui vien dėl to jausmų "nufiltravimo", bet jei kažkam tai pavyksta - šaunu.
Nesugebeciau,bet net ir nesistengciau padet,nes man tas pats kaip atiduoti dabar viena is savo dukru.
galėčiau, juk vaikas vis tiek ne mano būtų.
Niekaip.Juk 9 mėn. jausti Gyvybę ir jos nemylėti neįmanoma.Vadinasi tai reikštų atiduoti dalį savo širdies. Jei kada būtų tokia situacija , kad vaikai negalėtų turėti vaikų,o aš galėčiau išnešioti..tik šią išiimtį priimčiau
o aš nežinau ar galėčiau, ar ne
gal už labai didelius pinigus ir galėčiau.
Iš tikrūjų viena dabar yra kalbėti, o kita kai gautum pasiūlymą ir kai reikėtų apsispręsti, tuomet neaišku koks atsakymas būtų

Iš tikrūjų viena dabar yra kalbėti, o kita kai gautum pasiūlymą ir kai reikėtų apsispręsti, tuomet neaišku koks atsakymas būtų
QUOTE(Simulcika @ 2008 11 05, 14:43)
QUOTE(Simulcika @ 2008 11 05, 18:16)
Tavo vien dėl to, kad išnešiojai? Juk genomas tai visiškai ne tavo bus. Na, bet kiekvienas savaip suprantam.
Matosi, kad niekada neteko lauktis vaikelio

Prieš 6 metus būčiau pasakius tą patį, tik pinigų man nereikėtų (na ne tai, kad nereikėtų, bet jie neimponuotų, nes senai žinau, kad ne piniguose laimė (best things in life are free

QUOTE(Brooke @ 2008 11 06, 12:28)
Matosi, kad niekada neteko lauktis vaikelio
Norėčiau sužinot tavo požiūrį kai išnešiosi vaikelį savo pilve 9 mėnesius ir per skausmus pagimdysi 
Prieš 6 metus būčiau pasakius tą patį, tik pinigų man nereikėtų (na ne tai, kad nereikėtų, bet jie neimponuotų, nes senai žinau, kad ne piniguose laimė (best things in life are free
)), reikėtų didelio noro ir tikėjimo būsimiems tėvams. Dabar vargu ar sutikčiau apskritai. Tiesiog negalėčiau atiduot to vaikelio..

Teko, neteko - čia neesmė. O jei pas mane parašyta, kad vaikų neturiu, tai dar nereiškia, kad lauktis neteko.
Esmė yra kiekvieno vertybių skalėje. Tavo vertybės vienokios, mano kitokios. Aš vertinu pinigus. O ypač didelius pinigus. O jei tapčiau surmama, tai požiūris į nešiojamą vaisių būtų kaip į prekę. Ir ryžčiausi tapti surmama tikrai ne dėl geraširdiškumo ar noro padėti. Ryžčiausi dėl pinigų. Bet tik didelių pinigų. Nemanau, kad daug kas mano pasiryžimą įpirktų

QUOTE(MRTKiciulka @ 2006 02 24, 15:49)
Nei uz pinigus...
Nei artimam zmogui ...
As negaleciau atiduoti to vaiko kuris manyje uzaugo ...
Negaleciau ir tiek ...
Nei artimam zmogui ...
As negaleciau atiduoti to vaiko kuris manyje uzaugo ...
Negaleciau ir tiek ...
ir as taip negaleciau