Įkraunama...
Įkraunama...

Surogatinė mama

oi,tik dabar pamaciau,nebeleidzia keisti... atsiprasau uz klaidas blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
venareikšmiškai negalečiau atiduot SAVO vaiko, nes jei aš išnešiojau ir pagimdžiau reiškia JIS MANO ir tik mano blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 04 19, 20:11)
venareikšmiškai negalečiau atiduot SAVO vaiko, nes jei aš išnešiojau ir pagimdžiau reiškia JIS MANO ir tik mano  blink.gif

tikrai taip drinks_cheers.gif kaip paskui reiketu i vaika paziuret unsure.gif ka jam pasakyt,ka jis galu gale sakytu uzauges unsure.gif
Atsakyti
Tikrai ne schmoll.gif Protu nesuvokiama kaip mama gali atiduot savo vaiką verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jausminta @ 2006 02 24, 15:15)
Sveikos mamytes,ir busimos.. wub.gif
Likimas taip sudejo,kad mano jaunesnioji sesuo negali tureti vaikuciu  verysad.gif  vargsele isbande viska..Ji manes paklause ar as nesutikciau,as gerai pagalvojau ir atsakiau,o kodel gi ne? Kas zino,gal kada....zinoma ne kiekvienas tai galetu padaryti net ir del labai artimo zmogaus.
Ar sutiktumet tapti surogatine mana? o gal jus pries? Pasidalinkite savo nuomone.

sveika 4u.gif
pradekime nuo to,kad as neturiu sesers(aisku labai gailiuosi,bet juk ne as tokius dalykus nusprendziu....).turiu jaunesni broli...todel sesuo manes to niekada ir nepaprasytu blush2.gif atvirai pasakius uz pinigus,nepazystamai moteriai-abejoju ar sutikciau,o vat jei artima pussesere(kadangi neturiu sesytes,tai su keliom puskem isties esam artimos bigsmile.gif ) labai prasytu,nes niekaip pati negaletu susilaukti vaikelio-sutikciau,butu nelengva bet manau pasiryzciau...
siaip nesu nusistaciusi pries moteris,kurios tai daro uz pinigus(manau tokiu tikrai yra),bet man butu per daug sudetinga gimdyti vaikus svetimam zmogui rolleyes.gif nezinant nei kaip jie poto auga,nei kaip juos priziuri,myli...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Putlutė: 20 balandžio 2008 - 19:23
QUOTE(Eglute:} @ 2008 04 19, 20:47)
tikrai taip  drinks_cheers.gif kaip paskui reiketu i vaika paziuret unsure.gif ka jam pasakyt,ka jis galu gale sakytu uzauges unsure.gif

nes kaip bebutu pasižiurek puikiose šeimuose auge vaikai eina į visokias laida jieško savo biologinių motinu, vis dėl to tai yra kraujo šauksmas, nors sakoma nesvarbu kas pagimde svarbu kas užaugino, bet gyvenimas rodo ką kitą...
Atsakyti
tikrai negaleciau...
Atsakyti
TIKRAI NE schmoll.gif
Atsakyti
Ne schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
atrodo, lyg ir norėčiau pateisinti tas, kurios nori, kad joms pagimdytų vaikiuką..bet pati pagimdyt ir atiduot..niekaip nesuvokiu,kaip taip galėčiau.. blink.gif
Atsakyti
Negaleciau buti surogatine mama, nes veliau negaleciau atiduoti vaiko kuri isnesiojai ir pagimdei schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Vienareiksmiskai NE schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Savo vaikus pradejau myleti tik suzinojusi apie nestuma wub.gif ir negaliu suprasti kaip galima 9 menesius isnesioti,jausti kiekviena judesiuka,pamaciusi pirma vaikelio zvilgsni,isgyrdus pirma verksma wub.gif o po to paimti ir atiduoti blink.gif man tai protu nesuvokiami dalykai schmoll.gif
Atsakyti