As irgi ta girdejau, bet nuo kiekvieno zmogaus organizmo priklauso, viena zinau, po operacijos paskutiniame nestumo men, ir kambarius tapetavo, buvo viskas be problemu,,nezinau,,,
Gal geriau pirma operacija, nei uzleisti siuos pakitimus, o poto nebus
kam vaikus auginti...(gal ziauriai pasakiau, sorry)
[/quote]
pasakei teisybe - ir as taip manau

o tu pavarai- kamarius tapetuot paskutiniam menesi

per uodega tau reikia duot
Papildyta:
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2008 09 24, 15:19)
Zinai mane sitas irgi neramina.As jau 4 kart persileidau ir papildomu problemu kaip ir nereiketu,bet kiek ieskojau info tai visur minejo prieslaikini gimdyma.Gydytojas sake,kad kai busiu nescia butinai informuot ,kad prapjauste kakleli,bet tik del prieslaikinio.Lovos rezimo tik gal labiau reiks prisilaikyt ir viskas.Kita vertus,nevaisingumo gydymo temoj kazkuri forumiete rase ,kad ir jai keli persileidimai buvo,is susitvarke tik po konizacijos kiek supratau.Gal tos kaklelio negerietes kazkiek ir itakoja persiledimus?

Gal cia viskas i gera tik....
man viena gine irgi sake, kad gal organizmas saugosi ir negali pastot kol turi problemu su kakleliu

jei reikes pragulesiu tuos 9men lovoj - kad tik susilaukt leliaus
o kaip ten del planavimu viena gine man sako kad reikia kad butu 2 citologiniai kas 3 men geri ir tada kau galima planuot..kita kad 4 men is eiles darytis ir jei geri - tada galima - taip kaip cia is tikro