Įkraunama...
Įkraunama...

Biopsija

[quote=Kristaite25,2008 09 25, 11:37]
[quote=editana,2008 09 25, 09:59]
As irgi ta girdejau, bet nuo kiekvieno zmogaus organizmo priklauso, viena zinau, po operacijos paskutiniame nestumo men, ir kambarius tapetavo, buvo viskas be problemu,,nezinau,,,

Cia ne as tapetavau, bet zinau tokia moteris, kuri taip dare..ir tai pasakojo...
[/quote]

blush2.gif 4u.gif - ne taip supratau, atsiprasau 4u.gif
Atsakyti
Sveikos

Na va as jau vakar vakare gavau PAP atsakyma . Jis geras smile.gif Tai jau antrasis tyrimas po konizacijos. Dabar jau po pusmecio reikes eiti tyrimams.
na va pusei metu jau ramu smile.gif

Didziausios Sekmes visoms besigydancioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutka28 @ 2008 09 26, 08:58)
Sveikos

Na va as jau vakar vakare gavau  PAP atsakyma . Jis geras smile.gif Tai jau antrasis tyrimas po konizacijos. Dabar jau po pusmecio reikes eiti tyrimams.
na va pusei metu jau ramu  smile.gif

Didziausios Sekmes visoms besigydancioms  4u.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif
o kas kiek laiko eini pasitikrinti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo editana: 26 rugsėjo 2008 - 11:52
QUOTE(editana @ 2008 09 26, 12:52)
thumbup.gif  drinks_cheers.gif
o kas kiek laiko eini pasitikrinti?

Po operacijos (po konizacijos) ejau po keturiu menesiu, tada vel po keturiu menesiu, ir dabar jau eisiu po 6 menesiu.
Atsakyti
QUOTE(rutka28 @ 2008 09 26, 13:54)
Po operacijos (po konizacijos) ejau po keturiu menesiu, tada vel po keturiu menesiu, ir dabar jau eisiu po 6 menesiu.

Ar galima po 4?
Man sake,kas po 3
Atsakyti
QUOTE(editana @ 2008 09 26, 08:32)
blush2.gif  4u.gif  - ne taip supratau, atsiprasau  4u.gif

Viskas gerai, neatsiprasinek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KV @ 2004 08 26, 11:59)
Man jau kokius 4 kartus darė biopsiją, bet "nenuskauskausmino", biški skauda, jautri gi ten vietelė rolleyes.gif , bet aš tai blioviau po rezultatų, nes diognozavo 3 stadiją (CIN3), atseit jau ir Konizacija (dalies gimdos kaklelio pašalinimas) per vėlu buvo... O vėliau ir prasidėjo - tai yra kažkas tai nėra, tai yra tai nėra... Susinervijau, vaiką pasidarėm, nes pašalinus dalį gimdos kaklelio galima nebeturėti vaikų...
O šiaip biopsiją reikia profilaktiškai darytis kartą į metus, o jei rasta pakitimų kartą į pusmetį ar dažniau, kitaip - tai onkocitologinis tyrimas, kuo anksčiau sužinom, tuo geriau į veikti rolleyes.gif

man irgi dare biopsija bet anglijoje nes ten gyvenu,dare tik su vietiniu saldimu bet viska as jauciau .pas mane irgi cin2 ,irgi zliumbiau nervavausi,nes kas tas cin2 neisivaizdavau.man dare kazkoki kaip siurbima kaip jie aiskino tai jie nugrambe tas blogasias lasteles.dabar eisiu po puse metu.ziures ar jos atsinaujino.taigi paneles visoms stiprybes,reiskais ne as viena su ta liga kovoju.bukim stiprios viskas bus gerai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dovilijaaa @ 2008 10 01, 11:07)
man irgi dare biopsija bet anglijoje nes ten gyvenu,dare tik su vietiniu saldimu bet viska as jauciau .pas mane irgi cin2 ,irgi zliumbiau nervavausi,nes kas tas cin2 neisivaizdavau.man dare kazkoki kaip siurbima kaip jie aiskino tai jie nugrambe tas blogasias lasteles.dabar eisiu po puse metu.ziures ar jos atsinaujino.taigi paneles visoms stiprybes,reiskais ne as viena su ta liga kovoju.bukim stiprios viskas bus gerai rolleyes.gif

Tikrai netiesa, kad po operacijos nebegalima tureti vaiku, tik nebent sunkesnis isnesijimas kudikio, bet nebetureti - tikrai ne....
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Pirmadienį važiuoju į Kauno klinikas,nes reikalingas biopsijos tyrimas.Kai paklausiau pas savo ginę sakė nieko ten baisaus,neskausminga,o dabar pasiskaičiau kad su narkoze jis atliekamas.Ir mano vizitas pas gydytoja 14 val.,tai tikrai nemanau kad man darys tą biopsija.Gal kas žinot išsamiau apie tai?
Nes dar laukia kojos operacija ir vien tas važinėjimas pirmyn atgal mane į neviltį varo.
Atsakyti
[quote=rutka28,2008 09 23, 16:24]
Nesijaudink, viskas bus daug paprasciau nei tau atrodo dabar. Operacija tikrai nesudetinga.
Viska sitai jau praejau. man buvo CIN 2.

Sveikos,

Norejau paklausti, o po konizacijos reikia vartoti kazkokius vaistus? Nes as maitinu, tai streso daug.
O gal kuriai maitinanciai mamytei dare konizacija?
Aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
[quote=Eosta,2008 10 30, 13:00]
[quote=rutka28,2008 09 23, 16:24]
Nesijaudink, viskas bus daug paprasciau nei tau atrodo dabar. Operacija tikrai nesudetinga.
Viska sitai jau praejau. man buvo CIN 2.

Sveikos,

Norejau paklausti, o po konizacijos reikia vartoti kazkokius vaistus? Nes as maitinu, tai streso daug.
O gal kuriai maitinanciai mamytei dare konizacija?
Aciu uz atsakymus 4u.gif
[/quote]

Po operacijos geriau antibiotikus. Neturejau tuo metu leliaus tai ir nezinau ka skiria toms kurios maitina.

Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutka28 @ 2008 10 30, 16:20)
Po operacijos geriau antibiotikus.  Neturejau tuo metu leliaus tai ir nezinau ka skiria toms kurios maitina.

Sekmes  4u.gif

g.gif Kam?
Atsakyti