Įkraunama...
Įkraunama...

Biopsija

[quote=Eosta,2008 10 30, 14:00]
Norejau paklausti, o po konizacijos reikia vartoti kazkokius vaistus? Nes as maitinu, tai streso daug.
O gal kuriai maitinanciai mamytei dare konizacija?

Man buvo atlikta konusine biopsija. Maitinau ir maitinu. Jokiu vaistu man neskyre smile.gif .
Atsakyti
sveika, jei neskyre tai ir nereikia, man irgi nieko neskyre, ten tik zvakuciu isikisti ir tiek nuo uzkretimo , kad apsaugotu, nes silpna ir jautru ten po operacijos.stenkis tik koju nepersalt.
Atsakyti
Man tai skyre,antibiotiku ir taip kazkokiu vaistu.dar norejau paklausti kiek laiko nedarbingumas skiriamas po operacijos.rytoj man bus dvi savaites po operacijos,turbut jau uzdarys nedarbinguma. g.gif
Atsakyti
Sužinojau ir aš jau atsakymus,1-2 laipsnio displazija g.gif ,ir reikalinga gimdos kaklelio konizacija doh.gif
Atsakyti
kiekvienai skirtingai buna, as jau kita diena ejau dirbti, nes jauciausi gerai:)
Atsakyti
QUOTE(ausraa14 @ 2008 11 10, 16:44)
Man tai skyre,antibiotiku ir taip kazkokiu vaistu.dar norejau paklausti kiek laiko nedarbingumas skiriamas po operacijos.rytoj man bus dvi savaites po operacijos,turbut jau uzdarys nedarbinguma. g.gif

Po konizacijos man pasake duoda menesiui nedarbinguma.
As isbuvau nuo liepos 30 iki rugsejo 8ar 15,jau neatsimenu mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gulia: 16 lapkričio 2008 - 19:41
Sveikutes,na siandien ir as suzinojau biopsijos atsakyma- nerasta pakitusiu lasteliu ir zaizdelei uzgydyti naudos prisaldyma.Kuri is jusu galetu mane apsviesti situo klausimu.Ar tai skausminga? Kiek laiko trunka? Ka tuo metu as jausiu?Kaip jausiuosi po to? Dekoju,jei atrasysit!
Atsakyti
sveikutės, darė mano dukrai biopsiją kaune, bet ten važiavome su siuntimu---tai buvo nemokamai. Bet ir atlikta , pasak Vilniau daktarų, negerai ar ne iki galo...;( Dabr vyksime į vilnių į privačią kliniką pakartoti biopsiją----gal žinote kas kiek maždaug gali kainuoti??? g.gif ---nes konsultacija pas privačius daktarus ne pigi, tai nenumanau kiek biopsija kainuoja privačiai---aš čia dėl to, kad turėčiau tiek pinigų kiek gali prireikt;) Ačiūūūū
Atsakyti
QUOTE(vasaruolė @ 2008 11 18, 10:06)
sveikutės, darė mano dukrai biopsiją kaune, bet ten važiavome su siuntimu---tai buvo nemokamai. Bet ir atlikta , pasak Vilniau daktarų, negerai ar ne iki galo...;( Dabr vyksime į vilnių į privačią kliniką pakartoti biopsiją----gal žinote kas kiek maždaug gali kainuoti??? g.gif ---nes konsultacija pas privačius daktarus ne pigi, tai nenumanau kiek biopsija kainuoja privačiai---aš čia dėl to, kad turėčiau tiek pinigų kiek gali prireikt;) Ačiūūūū

Dariau klaipedoje privaciau su konsultacija sumokejau netoli 300 arba virs 300-neatsimenu tiksliai
Atsakyti
ačiū Gulia.... smile.gif -----geros dienos
Atsakyti
dariausi vilniuje, privacioje klinikoje siaures miestelyje, mokejau apie 100lt, tiksliai nepamenu, bet tikrai ne 300lt.labai geros daktares, aptarnavimas10balu, rupinasi ir labai man patiko. NORTWAY KLINIKOSJE DARIAUSI, ZUKAUSKO G.
Atsakyti
QUOTE(gintek @ 2008 11 18, 17:33)
dariausi vilniuje, privacioje klinikoje siaures miestelyje, mokejau apie 100lt, tiksliai nepamenu, bet tikrai ne 300lt.labai geros daktares, aptarnavimas10balu, rupinasi ir labai man patiko. NORTWAY KLINIKOSJE DARIAUSI, ZUKAUSKO G.

Bet dar dasideda istyrimas ax.gif
Ir mokejau su konsultacija 4u.gif
Atsakyti